Dit is waarom Billie Eilish eerder een gezichtsmasker droeg dan alle anderen

Dit is waarom Billie Eilish eerder een gezichtsmasker droeg dan alle anderen
Dit is waarom Billie Eilish eerder een gezichtsmasker droeg dan alle anderen
Anonim

Ze is altijd een mode-icoon geweest voor haar fans, maar Billie Eilish verdiende ook aandacht voor het opzetten van gezichtsmaskers voordat ze een volksgezondheidsadvies werden.

De jonge ster groeide uit tot roem terwijl ze wijde kleding droeg die haar lichaam bedekte, maar het is ook die gewoonte die haar aanbevelingen opleverde van merken als Chanel. Sommige van haar beste Instagram-berichten bevatten geweldige outfits waar de gemiddelde popster niet van zou dromen.

Ze heeft misschien onlangs haar kenmerkende trainingspak geruild voor een tanktop, maar Billie geeft nog steeds de voorkeur aan volledig dekkende kleding. Maar wat was er met de gezichtsmaskers aan de hand?

Zoals Don't Bore Us het samenvatte, is Billie dol op stijl. Zoals, letterlijk. Haar wijde kleding is een statement, net als de gezichtsmaskers, zo blijkt.

Billie heeft altijd gezegd dat ze het leuk vindt om bedekt te zijn, zo citeerde Don't Bore Us, en ze geniet van het hebben van "lagen". Op dezelfde manier waarop ze zich graag verbergt achter haar wijde kleding, sluipt ze ook het liefst rond met haar gezicht verborgen.

Het was zo dat Billie zelfs bivakmutsen droeg om haar mok te verbergen, merkte Somersetlive op. In een interview verdedigde ze de stijlkeuze door te zeggen dat ze die dag "klaar" was met haar gezicht, ook al was haar moeder geen grote fan van de bivakmuts en zette ze haar onder druk om het te dumpen.

Nog indrukwekkender was de uitspraak van Billie: "Ik wil nooit dat de wereld alles over mij weet", omdat ze op die manier geen mening kunnen hebben omdat ze geen idee hebben wat eronder zit.

Tegelijk wordt Eilish graag bekeken, citeert ze Somersetlive en kleedt ze zich wild om de aandacht op zichzelf te vestigen. In één adem noemt ze haar kleding een vangnet, dus blijkbaar is het beide.

En TBH, Billie's gezichtsmaskers zijn duidelijk altijd een modeaccessoire geweest. De kans is groot dat je de zanger niet zult betrappen op het dragen van een standaard wegwerpmasker, zelfs niet als de pandemie woedt.

In plaats daarvan stemt Billie haar gezichtsbedekking af op haar 'fits'. In een recente IG-post sloot ze haar blik af met een hoofddoek en masker, terwijl ze een deken droeg die ook op een deken leek.

Maar meer dan een jaar geleden trapte Billie de mode-gezichtsmaskertrend af met deze bedwelmende schoonheid, die zowel bij haar nagels als bij haar bling paste. Ze heeft ook Gucci en andere maskers van het modehuis gedragen.

En vorig jaar zette ze een chirurgisch masker op om het podium op te gaan tijdens een concert. Gek genoeg is dat tegenwoordig niet langer haar stijl, zelfs als ze de beweging ruim voor de pandemie op gang bracht.

Aanbevolen: