Deze beroemdheden zijn dit jaar vroeg begonnen met het vieren van Kerstmis

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden zijn dit jaar vroeg begonnen met het vieren van Kerstmis
Deze beroemdheden zijn dit jaar vroeg begonnen met het vieren van Kerstmis
Anonim

Nu Thanksgiving voorbij is en we allemaal met tegenzin terug naar school zijn gesjokt en werken, is het tijd om onze blik op de Big One te richten. Ben jij een van die mensen wiens kerstboom al weken staat, volledig versierd en waakt over een gestaag groeiende stapel cadeautjes terwijl je vroeg je boodschappen regelt? Of race je op 23 december naar het winkelcentrum en koop je verwoed cadeaubonnen voor iedereen op je lijst?

Als je tot de eerste categorie behoort, ben je niet de enige; tal van beroemdheden vieren ook al Kerstmis en delen de kerstsfeer op Instagram, YouTube, Spotify en meer. Als jij ook al de zalen hebt versierd, geeft deze lijst je een gevoel van cameraderie met deze kerstgekke celebs, en misschien een beetje inspiratie voor je eigen decor en festiviteiten! Als je meer de last-minute-en-scrambling-persoon bent, voelen we dat ook - en na een tijdsverloop van een jaar (bijna twee!) die we hebben gehad, wie kan het je kwalijk nemen dat je een beetje traag bent met de opnemen? Bekijk deze lijst en kijk of het je wat motivatie geeft om je kont in versnelling te krijgen voor het Yuletide-seizoen. Hier zijn alle celebs die al kerst vieren!

10 Lance Bass viert feest met zijn nieuwe baby's

Lance Bass is deze kerst een trotse papabeer en hij maakt van de gelegenheid gebruik om te pronken met zijn kleine bundels vreugde. Zijn tweeling Violet Betty en Alexander James zijn ongeveer zes weken geleden via een draagmoeder geboren, en Lance en zijn man Michael Turchin zijn stapelverliefd. Lance plaatste twee weken geleden een foto van zichzelf terwijl hij de tweeling vasthield met een ijzige roze kerstboom achter zich. Dus we weten dat hij zijn boom al sinds half november heeft staan!

9 Britney Spears viert het einde van haar conservatoriumtijd

Britney Spears heeft veel te vieren dit jaar, en we vieren het samen met haar. Het uitbuitende conservatorium dat haar vader over haar geld en leven had, eindigde deze maand en fans juichen Britney toe terwijl ze het normale leven weer ingaat en de controle terug begint te nemen. Haar Instagram is al uitgedost met foto's van haar poserend voor een gigantische kerstboom!

8 Taylor Swift heeft een nieuwe versie van 'Christmas Tree Farm' uitgebracht

Heb je deze maand al genoeg Taylor Swift gehad? Ja? Nou, blijf dan weg van Spotify, want Taylor Swift's Red (Taylor's Version) is nu de hoofdact. Een van haar nieuwe releases is een nieuwe versie van haar kerstsingle Christmas Tree Farm, oorspronkelijk uitgebracht in 2019 en gebaseerd op haar jeugd die opgroeide op een echte kerstboomboerderij. In de woorden van een van haar nummers van evermore, vorig jaar rond deze tijd uitgebracht: "'tis the damn season."

7 Tan France heeft een prachtige boom

Je kunt altijd rekenen op de Fab 5 om de sfeer te brengen, en de kerstperiode is niet anders. Tan France heeft al een foto gepost van zichzelf terwijl hij zijn pasgeboren baby voor een prachtige kerstboom houdt, net zoals je zou verwachten van elk lid van de Queer Eye-crew. Normaal gekleed tot in de puntjes, ziet hij er nonchalant en gezellig uit, net als in een rode pyjama.

6 Joanna Gaines heeft de boom al versierd

We weten niet hoe ze tijd heeft om het allemaal te doen, maar Joanna Gaines goochelt met haar grote familie en vruchtbare carrière en slaagt er op de een of andere manier toch in om de kerstversiering vroeg op te zetten. Ze heeft de boom al versierd met haar kleintjes en ze post foto's van hun gezellige woonkamer. Je kunt de open haard bijna ruiken!

5 Mariah Carey houdt meer van kerst dan wie dan ook

Je zou ook in de kerststemming zijn als je misschien wel het meest succesvolle kerstlied aller tijden zou maken! Mariah Carey, wiens hit All I Want for Christmas Is You vanaf 1 november de klok rond wordt gedraaid op radiostations, plaatst om de paar dagen foto's van zichzelf, uitgedost in haar nu kenmerkende glamoureuze kerstkleding.

4 Justin Bieber heeft een nieuw kerstnummer uitgebracht

Justin Bieber doet nu ook mee aan de cashgrap voor kerstliedjes. "lonely christmas", een nummer van Bryson Tiller met Justin Bieber, is nu uit en het is het bekijken waard. De kitscherige animatie doet denken aan Frosty the Snowman en Rudolph the Red Nose Reindeer-specials die een hoofdbestanddeel zijn van het seizoen van elke kerstliefhebber.

3 Kelly Clarkson heeft een heel kerstalbum uitgebracht

Kelly Clarkson heeft haar huis al versierd, als je haar Instagram-foto's moet geloven, met winterboeketten en bomen en fonkelende lichtjes overal. Sterker nog, ze heeft een nieuw kerstalbum uit, When Christmas Comes Around. Deze week was ze te zien op Pandora en ging ze achter de schermen van het album, en het is duidelijk dat haar kerstgevoel de echte deal is!

2 Tim McGraw bracht in oktober "Christmas All Over the World" uit

Benieuwd wat Tim McGraw heeft uitgespookt sinds singles als "Something Like That" en "I Like It, I Love It" uit de ether zijn verdwenen? Nou, dit jaar is hij druk bezig geweest met het maken van kerstmuziek. Hij zou ons allemaal kunnen verslaan als het gaat om het zo vroeg mogelijk vieren van Kerstmis: zijn nummer "Christmas All Over the World" werd uitgebracht op 21 oktober, waardoor hij meer dan twee maanden aanlooptijd had tot de grote dag.

1 Khloé Kardashian heeft een lijn kerstkleding voor kinderen uitgebracht

Khloé Kardashian herkent een melkkoe als ze hem ziet… en is er een grotere melkkoe dan Kerstmis? Ze viert nu al maanden haar samenwerking met kinderkledingwinkel The Children's Place in oktober en debuteert met foto's van zichzelf, moeder Kris Jenner en haar dochter True, allemaal schattig en gezellig in bijpassende kerstpyjama's. Ze heeft ook een aantal interessante items op Poosh, haar website voor huishoudelijke artikelen. Wat geeft ze dit jaar aan haar vrienden? …Een prullenbak.

Aanbevolen: