Deze beroemdheden proberen misschien de volgende vriendin van Shawn Mendes te zijn

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden proberen misschien de volgende vriendin van Shawn Mendes te zijn
Deze beroemdheden proberen misschien de volgende vriendin van Shawn Mendes te zijn
Anonim

Als een van de grootste popsterren van zijn generatie weet Shawn Mendes hoe het is om heel veel mensen verliefd op hem te hebben. Het is tenslotte volkomen normaal dat jonge mensen verliefd worden op verschillende beroemde mensen die hun aandacht trekken. Een van de redenen waarom het voor jonge mensen ongevaarlijk is om verliefd te worden op beroemde mensen, is natuurlijk dat ze elkaar waarschijnlijk nooit zullen ontmoeten, laat staan een relatie aangaan met de ster die ze leuk vinden.

In tegenstelling tot gewone mensen die de ster waar ze verliefd op zijn nooit leren kennen, krijgen beroemdheden misschien gewoon de kans om te communiceren met hun leeftijdsgenoten waarin ze geïnteresseerd zijn. Met dat in gedachten is het verrassend dat zoveel sterren bereid om toe te geven op welke beroemde mensen ze verliefd zijn. Sommige sterren hebben bijvoorbeeld opmerkingen gemaakt waardoor het lijkt alsof ze verliefd zijn op Shawn Mendes. Nu Mendes vrijgezel is, lijkt het veilig om aan te nemen dat sommige van die sterren geïnteresseerd zijn om zijn volgende vriendin te worden.

6 Rita Ora

In deze tijd is het steeds gebruikelijker geworden dat mensen online liefde vinden. In veel gevallen betekent dat dat je lid moet worden van een datingwebsite, maar er zijn nog steeds veel mensen die zich daar ongemakkelijk bij voelen. Als gevolg hiervan zou het niet als een verrassing moeten komen dat veel moderne relaties zijn begonnen toen iemand in de DM's van iemand anders gleed. Met dat in gedachten lijkt het veelzeggend dat Rita Ora heel open is geweest over het feit dat ze ooit in de DM's van Shawn Mendes was geglipt. Natuurlijk, Ora heeft verklaard dat ze contact heeft opgenomen met Mendes in de hoop samen te werken aan een nummer en het is bekend dat ze een relatie heeft met Taika Waititi vanaf het moment van schrijven. Toch lijkt het niet al te ver om je voor te stellen dat Ora weer in de DM's van Mendes glijdt als haar relatie ten einde loopt.

5 Dua Lipa

Op dit punt in Dua Lipa's carrière heeft de getalenteerde zangeres de meeste van de grootste sterren in de muziekbusiness in de ellebogen gewreven. Bovendien heeft Lipa duidelijk ook veel tijd doorgebracht met filmsterren. Lipa zal tenslotte de hoofdrol spelen in een actiefilm met een groot budget waarin Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, John Cena, Samuel L. Jackson en Catherine O'Hara samen zullen spelen.

Toen Dua Lipa in 2016 de Radio 1 Teen Awards bijwoonde, was Lipa een stuk nieuwer in de wereld van beroemdheden. Als gevolg hiervan vroeg een rode loper-interviewer op de rode loper welke ster op het evenement Lipa het liefst wilde ontmoeten. Zonder ook maar iets te missen, noemde Lipa onmiddellijk Shawn Mendes. Van daaruit bracht de interviewer enkele shirtloze foto's naar voren waar Mendes destijds voor had geposeerd en Lipa leek erg geïnteresseerd en leek merkbaar te blozen. Hoewel Lipa op dit moment een relatie heeft, betekent dat niet inherent dat ze niet geïnteresseerd is om de volgende vriendin van Mendes te zijn als er iets verandert.

4 Alessia Cara

Al in het jaar 2013 merkte een toen nog onbekende Alessia Cara dat ze veel vermeldingen kreeg op Twitter. Zoals ze snel zou ontdekken, is de reden daarvoor dat Mendes een video van haar optreden ontdekte en erover tweette. Zoals Cara onthulde tijdens een optreden in The Tonight Show met in de hoofdrol Jimmy Fallon, ontwikkelden zij en Mendes een vriendschap na die eerste online interactie en zijn ze sindsdien hecht gebleven. Aangezien beide artiesten momenteel single zijn en ze al een band hebben, lijkt het niet moeilijk voor te stellen dat ze hun relatie naar een ander niveau wil tillen.

3 Liza Koshy

In de wereld zijn er miljoenen mensen die graag op de rode loper zouden lopen bij een groot evenement, zodat ze hun favoriete sterren over hun ellebogen kunnen wrijven. Om die reden is het gemakkelijk in te zien hoe opgewonden Liza Koshy was om op de rode loper te lopen bij de AMA's van 2018, aangezien er veel sterren bij het evenement waren. Dat gezegd hebbende, lijkt het behoorlijk veelzeggend dat Koshy in de bovenstaande clip vooral enthousiast lijkt te zijn over het feit dat haar foto is genomen met een beroemdheid, Shawn Mendes. Hoewel Koshy's Mendes-fangirling onschuldig lijkt, is het ook opmerkelijk dat ze de informatie dat ze vrijgezel is vroeg in het interview vrijwillig verstrekt. Met dat alles in gedachten en het feit dat ze naar verluidt nu single is, lijkt het zeer waarschijnlijk dat Koshy graag de volgende vriendin van Mendes zou willen zijn.

2 Hailee Steinfeld

Gedurende het grootste deel van de entertainmentgeschiedenis werden sterren elke keer dat ze gingen zitten om geïnterviewd te worden dezelfde paar vragen gesteld. Tegenwoordig loont het echter voor leden van de pers om dingen een stuk interessanter te maken als ze met een ster aan tafel zitten. Gelukkig zijn YouTube-interviews met beroemdheden tegenwoordig veel interessanter vanwege series als Hot Ones en Wired's Autocomplete Interview. Bovenop die series doen veel interviewers hun best om unieker te zijn, wat de reden is waarom Hailee Steinfeld ooit iets zei dat haar gevoelens voor Shawn Mendest leek te onthullen

Tijdens een interview in 2019 werd Hailee Steinfeld gevraagd om te knuffelen, te trouwen of te doden met Shawn Mendes, Justin Bieber en Niall Horan. Duidelijk enigszins ongemakkelijk met de vraag en niet veel tijd gegeven om te antwoorden, zegt Steinfeld snel dat ze met Mendes zou trouwen voordat ze worstelt om te beslissen wie ze moet vermoorden en zoenen. Natuurlijk was het spel erg leuk en het zou dwaas zijn om de reactie van Steinfeld te serieus te nemen. Toch wijst het zeker op de mogelijkheid dat ze geïnteresseerd is in Mendes.

1 Miley Cyrus

Door de jaren heen heeft Miley Cyrus keer op keer bewezen dat ze graag provocerend is. Als gevolg hiervan lijkt het dwaas om te veel in een van haar grappen en opmerkingen te lezen. Ondanks dat, toen Miley Cyrus opmerkte "Let's have a three-way" op een Instagram-video van Shawn Mendes en zijn nu ex-vriendin Camila Cabello die haar lied "The Climb" zongen, werd de pers wild. Natuurlijk is het overduidelijk dat Cyrrus doelt op het drietal samen zingen, hoewel het ook zeer waarschijnlijk is dat ze haar verzoek opzettelijk provocerend heeft geformuleerd.

Hoewel de opmerking van Miley Cyrus over Shawn Mendes en Camilla Cabello grotendeels onschuldig lijkt, lijkt het nog steeds zeer waarschijnlijk dat Miley geïnteresseerd is in Shawn nu ze allebei vrijgezel zijn. Cyrus gaf tenslotte in wezen toe dat ze Mendes aantrekkelijk vindt toen hij een vriendin had en zij getrouwd was met Liam Hemsworth. "Ik weet dat ik getrouwd ben, maar ik word gek als ik ook een foto van Shawn zie."

Aanbevolen: