Heeft Nikki Bella John Cena bedrogen tijdens 'Dancing With The Stars'?

Inhoudsopgave:

Heeft Nikki Bella John Cena bedrogen tijdens 'Dancing With The Stars'?
Heeft Nikki Bella John Cena bedrogen tijdens 'Dancing With The Stars'?
Anonim

Sinds hun breuk blijven John Cena en Nikki Bella succes boeken, vooral in hun beroepsleven. John Cena is een enorme ster dankzij zijn rol in Peacemaker, terwijl Nikki ook doorgaat met haar eigen succes, samen met Simon Cowell in AGT: Extreme.

Wat de relatie betreft, eindigde Nikki Bella met Dancing with the Stars-partner Artem Chigvintsev. We zullen hun relatie bekijken en of er vonken waren tussen de twee tijdens hun stint op de realityshow, terwijl Nikki aan het daten was met John Cena.

Waarom zijn John Cena en Nikki Bella uit elkaar gegaan?

Voor degenen die hebben gezien hoe Nikki Bella en John Cena de lens van sportentertainment gooiden, was de breuk erg moeilijk te verteren. Vooral gezien alle ups en downs die ze allemaal onderweg tegenkwamen.

Uiteindelijk onthulde Nikki Bella dat ze het gevoel had dat ze zichzelf had verloren tijdens de relatie. Bovendien had de realityster het gevoel dat de twee niet dezelfde dingen wilden voor de toekomst, zoals het stichten van een gezin.

"Zelfs op het einde, toen hij bereid was me kinderen te geven, kon ik gewoon zien dat het niet was wat we wilden. En dat is echt, weet je, wat me uiteindelijk dreef, was als, als ik ik ga iemand dwingen vader te worden, "legde ze uit.

"Ik zal het nooit vergeten, ik denk dat het mijn levenscoach was, hij zegt: 'Wat als hij je op de weg aankijkt en gewoon overal spijt van heeft, en dan heb je dit kind en je hebt dit gebouwd leven? Is dat wat je wilt?' En ik weet nog dat ik dacht: dat is niet wat ik wil. Ik wil iemand niet dwingen te veranderen."

De splitsing gebeurde op vriendschappelijke voet en het werd zelfs gefilmd voor Total Bellas. Kort daarna kondigde Nikki een relatie aan met haar DWTS-partner, en fans twijfelden aan haar tijd in de competitie.

Artem Chigvintsev heeft toegegeven dat hij Nikki Bella heeft verpletterd tijdens 'Dancing With The Stars'

Tijdens DWTS waren Nikki Bella en John Cena nog steeds erg samen. Niettemin gaf Artem Chigvintsev toe dat hij vanaf het eerste moment dat ze haar ontmoette meteen gevoelens voor Nikki had.

“Favoriete herinnering aan ons… nou, natuurlijk, ik weet het – ik bedoel, Nicole voelt misschien een beetje anders – maar voor mij, alleen de [eerste] ontmoeting, ik denk dat dat het enige was dat soort van, zoals, me bedrogen."

Artem zou verder in detail treden en onthulde dat hij oprecht verliefd was op de realityster: Ik belde de uitvoerend producent direct na onze eerste ontmoeting en ik zei zelfs: 'Wauw, dit meisje is ongelooflijk.' Eigenlijk, ik zei dat ik denk dat ik verliefd ben.'

"Ik begreep op dat moment niet echt wat het voor mij betekende, maar het is net als wanneer je een bepaalde persoon ontmoet waarvan je nog niet echt begrijpt hoe je je voelt, je hebt deze overweldigende- veel gevoelens en je weet niet hoe je ermee om moet gaan en je weet niet wat je ermee moet en je probeert er gewoon zo goed mogelijk mee om te gaan."

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe ongemakkelijk het voor Artem moet zijn geweest toen John Cena opdook voor hun optreden… zelfs dan kunnen we de chemie tussen de twee zien.

Dit leidt tot de volgende vraag, voelde Nikki hetzelfde en heeft ze haar ex bedrogen?

Nikki Bella verklaarde dat haar relatie met Artem Chigvintsev professioneel was tijdens DWTS

Nikki Bella leerde van haar coach houden van DWTS, maar ze onthulde wel dat de dingen strikt professioneel waren en in feite ging ze ook door een fase waarin ze een hekel had aan haar coach en toekomstige partner!

"Hij maakte een soort opmerking over mijn jive en werd erg boos op me", herinnert ze zich. "En ik had zoiets van 'Weet je wat, kerel? J. Lo en Beyoncé leven niet. Ik heb hier geen tijd voor.' En ik liep naar buiten en stapte in mijn auto."

Nikki herinnert zich dat hij John Cena belde nadat het moment plaatsvond en dreigde de show helemaal te stoppen.

"Ik herinner me dat ik tijdens generale repetities soms dacht: 'Is hij boos op me?' ' herinnert Bella zich. "Ik zou me er echt slecht door voelen. Het zou gewoon zijn toon zijn. Het was moeilijk, het was heel moeilijk voor mij", verklaarde ze verder.

Nikki onthulde dat ze nog steeds bezig zijn met communicatieve vaardigheden en zich aanmelden voor therapie. Bovendien zijn ze bezig met het plannen van hun bruiloft, die een paar keer is uitgesteld.

Aanbevolen: