Jude Law heeft Sienna Miller ooit bedrogen en haar carrière op zijn kop gezet. Heeft ze nu nog steeds een hekel aan hem?

Inhoudsopgave:

Jude Law heeft Sienna Miller ooit bedrogen en haar carrière op zijn kop gezet. Heeft ze nu nog steeds een hekel aan hem?
Jude Law heeft Sienna Miller ooit bedrogen en haar carrière op zijn kop gezet. Heeft ze nu nog steeds een hekel aan hem?
Anonim

Sienna Miller's acteerdoorbraak kwam in 2004 toen ze samen met ex-verloofde Jude Law speelde in de film Alfie, maar haar tegenspeler en verloofde, de man op wie ze had moeten kunnen vertrouwen, zou de man zijn om zet haar carrière op zijn kop door iets te doen waarvan Sienna Miller nu zegt dat ze zich er weinig van herinnert.

Sienna Miller en Jude Law in filmscène
Sienna Miller en Jude Law in filmscène

Wat er is gebeurd, is iets dat zowel Sienna als Jude moeilijk kan herbeleven, en ze zijn allebei verder gegaan met hun leven sinds hun relatie in 2005 stukliep.

Maar ondanks de splitsing en het schandaal dat daarop volgde, is het oud nieuws, het is nog steeds iets dat Sienna Miller volgt en vaak opduikt als het over de actrice gaat.

Waarom verliet Sienna Miller Jude Law in 2005?

De reden voor de splitsing was omdat Jude Law een affaire had met Daisy Wright, een oppas die was ingehuurd om voor de kinderen van hem en zijn ex Sadie Frost te zorgen.

Jude verontschuldigde zich publiekelijk tegenover zijn verloofde en hun respectievelijke families voor de pijn die zijn affaire had veroorzaakt, maar nog meer schade kwam van de media, die het verhaal opbliezen, iets dat volgens Sienna Miller te veel was om aan te pakken.

Er wordt aangenomen dat de carrière van Sienna Miller om deze reden "vastliep", omdat Miller haar naam jarenlang aan Jude's vond, en ze werd meer bekend om haar relaties dan om haar acteerwerk, zoals de "liefdesdriehoek" tussen zij en Jude Law plus Daniel Craig.

Jude Law die Sienna Miller bedroog met zijn voormalige oppas was genoeg om elk stel schade te berokkenen, maar wat Sienna Miller traumatisch vond, was hoe openbaar het schandaal werd.

Miller zei dat ze zich "een hele zes weken van die ervaring" nog steeds niet kan herinneren toen ze er met The Daily Beast over sprak in een interview in 2020.

“Ik was zo in shock door dit alles,” herinnerde Miller zich. 'En ik was eigenlijk net begonnen. Ik was pas 23. Maar als je daar doorheen komt, heb je het gevoel dat je alles aankunt."

Hoe 'Anatomy Of A Scandal' een catharsis bleek voor Sienna Miller

Het is geweldig voor de fans van Miller, of iedereen die de strijd van Miller heeft moeten meemaken, om haar te horen zeggen dat ze het allemaal heeft overleefd. Het moet bijzonder moeilijk zijn geweest om Law te vergeven, niet alleen vanwege het schandaal, maar ook vanwege de gevolgen van de onvermijdelijke publiciteit, die Millers carrière op zijn kop zette.

Maar nu is Sienna weer op de been en speelde ze als de vrouw van een in ongenade gevallen politicus die haar bedriegt in Anatomy of a Scandal. Sienna's echte ervaring met ontrouw heeft haar geholpen in de rol, zoals ze in april 2022 aan The Cut vertelde.

"Ik wilde kijken waarom ik Sophie wilde spelen, om mezelf in een lelijke en vertrouwde ruimte te plaatsen, en ik vind het heel leuk om een toerist te zijn in de reacties van iemand anders," zei Miller, pratend over het personage ze speelt in Anatomy of a Scandal.

“Haar reactie op verraad was zo afgemeten en anders dan de mijne. Dus op psychologisch niveau heeft het een enorme catharsis om jezelf in de ervaring van iemand anders te plaatsen."

Sienna Miller werd een inspiratie na het 'terugwinnen' van haar vernedering en onthulde in 2016 dat ze geen wrok koesterde jegens haar ex.

“We zien elkaar niet zo vaak. Ik geef enorm om hem', zei Sienna in een eerder interview met Porter Magazine.

Wat hebben fans gezegd over 'Anatomy Of A Scandal?'

Sommige fans hebben Sienna's Instagram bezocht, ondanks het gebrek aan activiteit op de sociale media van de actrice, om te proberen haar te bereiken en haar te laten weten wat ze vinden van haar optreden in Anatomy of a Scandal.

"Ik ben net klaar met Anatomy of a Scandal. Fantastische prestatie!" Een fan reageerde op Instagram.

"Zo blij dat je terug bent! Ik heb altijd van je gehouden, je sfeer, je acteert je stijl", zei een andere fan vriendelijk. "Je bent echt geweldig. Het allerbeste!"

"Wat een geweldige prestatie", zei een andere fan. "Ik wist eerst niet dat jij het was. Heerlijk."

Anatomy of a Scandal lijkt gemengde kritieken te hebben, maar sommige fans zijn naar IMDb gegaan om te delen wat ze leuk vonden aan de serie.

"[Het] verhaal erachter, de geweldige regie, de bekende gezichten en UITSTEKENDE scenario's", schreef een fan in hun recensie, "maakten deze serie het kijken meer dan waard."

"Ik heb de hele serie in één keer bekeken", schreef een andere fan, "[deze] show had me verslaafd."

Het lijkt erop dat Sienna haar kracht heeft gevonden en fans hopen haar in de toekomst in meer psychologische thrillers en drama's te zien!

Aanbevolen: