Nikki Bella doet "traumatiserende" bekentenis over daten met John Cena

Inhoudsopgave:

Nikki Bella doet "traumatiserende" bekentenis over daten met John Cena
Nikki Bella doet "traumatiserende" bekentenis over daten met John Cena
Anonim

Zowel John Cena als Nikki Bella hebben liefde gevonden bij andere mensen sinds hun rommelige breuk. Maar Nikki dacht onlangs terug aan hun tijd samen, en ze heeft nog steeds veel wonden van de ervaring.

In een gesprek met Entertainment Vanavond onthulde Nikki dat het moeilijk voor haar was om zich een toekomst voor te stellen met John, ondanks dat ze van plan was te trouwen. "Ik denk dat veel vrouwen in deze situatie komen als het is als:" Ik hou van deze persoon, maar ik weet niet of het goed is voor mijn leven ", en dat is moeilijk," legde ze uit. "Soms ontmoeten we geweldige mensen, maar het is gewoon de bedoeling dat we een ander leven leiden."

Nikki luisterde naar haar gevoel over het uitmaken met John

John en Nikki begonnen te daten in 2012 en waren jarenlang onafscheidelijk. Ze verloofden zich in 2017 tijdens een gemengde tag-teamwedstrijd op WrestleMania 33. Maar slechts een maand voor hun bruiloft in mei 2018, verbrak het paar hun verloving.

Ook al waren ze zo dicht bij hun trouwdatum, Nikki geeft toe dat er iets niet goed voelde. Uiteindelijk luisterde ze naar haar innerlijke stem en verbrak ze de verloving, waar ze nu dankbaar voor is.

"Ik heb net dit gevoel zo diep in mijn buik van, 'ik moet weglopen'", legde ze uit. “En niemand dacht dat ik dat zou doen, maar het raakte me zo hard. Ook al is het pijnlijk en zelfs traumatiserend, ik wist gewoon dat het goed was.”

Zowel John als Nikki gingen snel verder na hun breuk

Nikki heeft duidelijk de juiste stap gezet, aangezien zowel zij als John nu een succesvolle relatie hebben met andere mensen. Nikki ontmoette haar huidige verloofde Artem Chigvintsev het jaar daarop toen ze gekoppeld waren aan Dancing with the Stars. Na een wervelende romance verloofden Nikki en Artem zich in 2019 en verwelkomden ze samen een kind, zoon Mateo.

Nikki deelde eerder dat Johns aarzeling om kinderen te krijgen een van de grootste uitdagingen in haar relatie was.

Sinds zijn breuk met Nikki is John getrouwd met Shay Shariatzadeh. Ze begonnen begin 2019 te daten na een ontmoeting op de set van Playing with Fire. Ze trouwden in 2020 in Florida en vierden onlangs hun huwelijk voor de tweede keer in Vancouver, Canada.

Aanbevolen: