Hebben Demi Moore en Bruce Willis elkaar bedrogen tijdens hun huwelijk?

Inhoudsopgave:

Hebben Demi Moore en Bruce Willis elkaar bedrogen tijdens hun huwelijk?
Hebben Demi Moore en Bruce Willis elkaar bedrogen tijdens hun huwelijk?
Anonim

Onlangs onthulde de familie van Bruce Willis dat hij stopt met acteren na de diagnose afasie. Er wordt gezegd dat het "zijn cognitieve vaardigheden beïnvloedt", aldus een verklaring van zijn ex Demi Moore, vrouw Emma Heming en zijn dochters Rumer, Scout, Tallulah, Mabel en Evelyn. Ze voegden eraan toe dat ze "hierdoorheen gaan als een sterke familie-eenheid."

Fans hebben de vriendschap van Moore en Willis altijd bewonderd na hun scheiding in 2000. Hun samengesteld gezin ging in 2020 zelfs samen in quarantaine. Maar ondanks hun hechte band had het voormalige paar veel problemen in hun huwelijk. Het gerucht ging al een tijdje dat ze elkaar bedriegen. Dit is de waarheid over hun 13-jarig huwelijk.

Een tijdlijn van de relatie tussen Bruce Willis en Demi Moore

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in juli 1987 bij de première van Stakeout met in de hoofdrol Moore's toenmalige verloofde, Emilio Estevez. Willis was ook te gast bij het evenement. "Mijn indruk was dat hij een beetje een eikel is… maar Bruce was zo dapper - op zijn eigen onstuimige manier, een echte heer", zei de actrice later over hun eerste ontmoeting in haar memoires, Inside Out.

Ze herinnerde zich ook dat ze diezelfde avond naar een afterparty ging met de Pulp Fiction-ster. Daar vroeg hij haar om haar telefoonnummer op zijn arm te schrijven. Toen ze naar huis reed, stopten de acteur en zijn entourage naast haar op een snelweg.

"Het was een lange limousine in de volgende rijstrook, met Bruce Willis en zijn maatjes die door het open zonnedak omhoog staken, zwaaiend en schreeuwend: 'Hé, Demi!'", schreef ze."Het was alsof het universum me vertelde: let op deze." Zij en Estevez gingen kort daarna uit elkaar.

Vier maanden later begonnen Moore en Willis officieel met daten. Ze trouwden snel na een spontane reis naar Las Vegas. "We waren aan het verhuizen naar de goktafels toen Bruce zei: 'Ik denk dat we moeten trouwen'", schreef ze. "We maakten er grapjes over tijdens de vlucht daar, maar plotseling leek het niet alsof hij een grapje maakte."

Een maand later hadden ze een uitbundige tweede bruiloft met hun beroemde vrienden in Los Angeles. Zanger Little Richard was de gewijde predikant die met het paar trouwde. Daarna escaleerde het vrij snel. Op hun huwelijksnacht ontdekte Moore dat ze zwanger was van hun eerste kind, Rumer, dat ze in 1988 verwelkomden.

"We hadden een wervelwind, ingekorte verliefdheid die veranderde in een volledig gezin, allemaal in ons allereerste jaar", vertelde Moore in haar allesomvattende verhaal."Toen de realiteit begon, weet ik niet of we elkaar echt kenden." Later verwelkomden ze nog twee dochters, Scout in 1991 en Tallulah in 1994. In juni 1998 kondigden ze aan dat ze uit elkaar gingen na geruchten dat ze uit elkaar gingen en elkaar bedroog.

Heeft Demi Moore Bruce Willis bedrogen?

Moore heeft nooit ingegaan op geruchten over haar vreemdgaan met Willis tijdens hun huwelijk. Ze gaf echter toe haar eerste echtgenoot, Freddy Moore, met wie ze vanaf 1980 getrouwd was, te hebben bedrogen.

Ze was 17, hij was 29. In haar memoires zei de actrice dat ze de nacht voor hun huwelijk met een andere man had geslapen. "De avond voordat we gingen trouwen, belde ik in plaats van aan mijn geloften te werken een man die ik op een filmset had ontmoet. Ik sloop weg van mijn eigen vrijgezellenfeest en ging naar zijn appartement", schreef ze.

"Waarom deed ik dat? Waarom ging ik niet naar de man met wie ik vastbesloten was de rest van mijn leven door te brengen om mijn twijfels te uiten? Omdat ik het feit niet onder ogen kon zien dat ik getrouwd om mezelf af te leiden van het rouwen om de dood van mijn vader, "vervolgde de Striptease-ster."Omdat ik voelde dat er geen ruimte was om te twijfelen aan wat ik al in gang had gezet. Ik kon niet uit het huwelijk, maar ik kon het saboteren." Het paar scheidde in 1985.

Tijdens haar huwelijk met Willis werd Moore gelinkt aan Leonardo DiCaprio. Zijn stiefbroer Adam Farrar beweerde dat ze "met Demi Moore meegingen naar de laatste show van Versace in Parijs voordat hij werd vermoord en Gianni ons beiden een maatpak gaf."

Het leek er echter op dat ze helemaal geen romantische betrokkenheid hadden. Farrar voegde eraan toe dat ze net een afterparty bijwoonden "met alle Victoria's Secret-modellen" en "naar de Playboy Mansion gingen en rondhangen met Oliver Stone."

Heeft Bruce Willis Demi Moore bedrogen?

In 1998 ging het gerucht dat Willis ook vreemdging met zijn tegenspeler in Armageddon, Liv Tyler. Destijds vertelde een bron aan People dat de actrice rondhing in het huis van het stel, wat Moore van streek maakte. "Demi kon nauwelijks functioneren. Het was alsof, 'Hoe durf je haar hierheen te brengen!'" beweerde de insider.

Tyler ging uiteindelijk zelf in op de geruchten en ontkende alle beschuldigingen. "Bruce heeft genoeg van alle leugens die over hem zijn gepubliceerd", vertelde ze dat jaar aan Scottish Daily Record. "Het vernietigt een beetje je geest om veel verhalen te horen die veel pijn veroorzaken bij de betrokkenen."

"Bruce en ik zijn goede vrienden en we hebben veel plezier samen. Bruce is een goede vriend voor me geweest, en die geruchten bederven de boel", legde de Lord of the Rings-ster uit.

"Waarom praat niemand over hoeveel plezier hij heeft op de set, hoe hij de andere acteurs altijd veel zakelijk advies probeert te geven? Ik denk dat dat saaie dingen zijn, maar het is beter dan afdrukken leugens over mensen alleen maar omdat ze acteurs zijn en dat maakt het op de een of andere manier goed."

Aanbevolen: