Kylie Jenner's 10 beste recente Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's 10 beste recente Instagram-outfits
Kylie Jenner's 10 beste recente Instagram-outfits
Anonim

Iedereen weet dat reality-tv-ster en make-upmagnaat Kylie Jenner een enorme impact heeft op de beauty- en mode-industrie, aangezien fans over de hele wereld naar de ster opkijken en haar uiterlijk kopiëren. De lijst van vandaag werpt een blik op enkele outfits die Kylie Jenner onlangs op Instagram heeft gedeeld en rangschikt ze volgens hoe geweldig ze zijn.

Afgaande op de outfits, is er zeker een verschuiving geweest in Kylie's stijl, aangezien de 23-jarige langzaamaan stopt met het dragen van zoveel skinny jeans en bodycon-jurken als vroeger en wordt nu vaker los gezien kleding en scherpere retrostukken.

Blijf scrollen om erachter te komen welke van de recente Instagram-looks van de reality-tv-ster de nummer één heeft gehaald!

10 Laten we beginnen met deze look die Kylie droeg tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden in Parijs

Kylie Jenner in Parijs
Kylie Jenner in Parijs

De lijst aftrapt is deze comfortabele maar nog steeds erg coole outfit die Kylie Jenner onlangs droeg tijdens een bezoek aan Parijs. Vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie droeg de reality-tv-ster natuurlijk ook een beschermend gezichtsmasker dat absoluut bij de hele sfeer van de look paste. Een spijkerbroek combineren met een witte top en leren jack is misschien eenvoudig, maar de outfit is zeker nog steeds erg in het oog springend!

9 Hier is de reality-tv-ster die een top met één schouder schudt met een rode joggingbroek van leer

Volgende op de lijst is nog een andere redelijk comfortabele stijlvolle outfit die de ster op haar Instagram liet zien. Zoals te zien is op de foto hierboven, droeg Kylie een zwarte cropped one-shoulder top met een paar zeer levendige rode pleather joggingbroek - en om de hele look af te maken, koos de ster voor een bijpassende rode tas en sneakers. Hoewel we niet precies weten hoe comfortabel deze joggingbroek is, zien ze er absoluut ultra-cool uit!

8 De make-upmagnaat staat bekend om haar verbluffende bijpassende sets

Het is geen geheim dat Kylie Jenner dol is op matchen - of dat nu betekent dat ze matcht met haar beste vriendin Anastasia of met haar dochter Stormi of dat ze gewoon een bijpassende set draagt.

In de loop der jaren heeft de reality-tv-ster veel bijpassende kledingstukken gewiegd en meest recentelijk droeg ze deze leuke bijpassende set met zebraprint, waardoor het op plek nummer acht van Kylie's beste recente outfits kwam!

7 Kylie wordt zelden gezien met een chill look

Iedereen die de reality-tv-ster volgt, weet zeker dat ze zich graag verkleedt - zelfs al is het maar voor een Instagram-foto, daarom is het vrij zeldzaam om Kylie in een erg kille editie te zien. De ster staat echter ook bekend als herkenbaar en als er één outfit op deze lijst staat, schreeuwt dat zeker - het is deze eenvoudige combinatie van jeans, ronde hals en emmerhoed!

6 Hier is de ster in een mom jeans en een crop top

Spot nummer zes op de lijst van de beste recente Instagram-outfits van Kylie Jenner is deze crop-top en mom jeans-look. Het lijkt absoluut alsof de ster langzaam is verschoven van skinny jeans naar wijde boyfriend- of mom-jeans en ze lijkt ze altijd te combineren met een strakke crop top - zoals te zien is op de foto's hierboven!

5 Hoe cool is deze zwarte mesh onesie?

Een look die het zeker verdient om de top vijf te openen, is deze dramatische mesh-onesie. Zoals eerder vermeld, heeft Kylie de laatste tijd veel herkenbare en comfortabelere looks rockt, maar zo nu en dan houdt de ster ervan om dingen op te fleuren met een van haar kenmerkende nauwsluitende outfits - en deze keer is het toevallig deze zeer zwoele zwarte. -stuk!

4 Kylie ziet er ongelooflijk uit in deze bruine plooiset

Onlangs heeft nepleer een grote comeback gemaakt, aangezien celebs de neiging hebben om veel op de jaren 90 geïnspireerde looks te dragen en Kylie Jenner is zeker geen uitzondering.

Op de foto hierboven is de reality-tv-ster te zien die een bruine plooibroek draagt met een bijpassend bruin korset voor die trendy monochrome look. Als klap op de vuurpijl koos Kylie voor een chique tasje en een zeer dramatische lange vlecht!

3 En niet veel beroemdheden konden deze zwart-groene look voor elkaar krijgen

Het openen van de top drie van beste looks die Kylie Jenner onlangs op haar Instagram plaatste, is deze edgy zwart en groene combinatie. Dit is zeker weer een van die looks die velen niet kunnen neerzetten, vooral omdat het zo gedurfd en dramatisch is. Natuurlijk rockt de reality-tv-ster een outfit als deze met gemak!

2 Hier is Kylie die poseert in een rode vakantielook voor haar kerstboom

Van Kylie Jenner is bekend dat ze geld uitgeeft aan nogal wat luxe dingen, maar dit jaar besloot de ster haar kerstdecor nogal minimalistisch te houden. Hoe dan ook, de outfit is het middelpunt van deze foto en het is zo eenvoudig maar ongelooflijk mooi dat het de tweede plaats op de lijst van vandaag heeft bereikt. Wie had dat gebrande oranje en rode paar zo mooi gevonden?

1 En tot slot, de winnaar is deze edgy bruine look die ons een grote 90s-vibes geeft

De lijst op nummer één inpakken is nog een andere bruine pleather-look die ons zeker grote jaren 90-vibes geeft. Het lijdt geen twijfel dat deze outfit door fans over de hele wereld zal worden gekopieerd - omdat ze zich al constant laten inspireren door de prachtige make-up van de ster en haar leuke kapsels. Het is veilig om te zeggen dat Kylie al jaren een trendsetter is en dat ze dat nog steeds is!

Aanbevolen: