Kylie Jenner's beste selfies met elke Kardashian/Jenner

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's beste selfies met elke Kardashian/Jenner
Kylie Jenner's beste selfies met elke Kardashian/Jenner
Anonim

Als het gaat om de kunst van de selfie, hebben Kylie Jenner-make-upmagnaat, jongste Jenner/Kardashian-zus en Keeping Up With The Kardashians-realityster zeker een game. De moeder van mini-me Stormi Webster staat bekend om het maken van 500 foto's om de perfecte te krijgen, met een select aantal trefzekere poses.

Haar IG heeft niet alleen solo-selfies verzameld, maar ook foto's van haar die selfies maken (evenals een assortiment foto's die door anderen zijn gemaakt, die eerlijk gezegd gewoon niet de close en persoonlijke touch hebben die Kylie aan de smile-and-say-cheese table Af en toe bevat haar obsessie voor selfies zelfs een familielid.

10 Kylie & Kris

Laten we eerlijk zijn, ze zouden allemaal een selfie-schrijn moeten bouwen voor deze vrouw - The Momager - die het hele gezin naar de top heeft gebracht. Maar ze zijn niet alleen meer beroemd omdat ze beroemd zijn. Nu staat vooral Kylie bekend om het runnen van een cosmetisch imperium.

Of het nu serieus is om je klaar te maken om uit te gaan (let op de Chanel-tas op de voorgrond) of serieus plezier te hebben, het moet worden gedocumenteerd. Je vindt het bijschrift: "Ik hou zoveel van je dat het pijn doet", samen met deze foto met haar moeder.

9 Kylie & Caitlyn

"Gefeliciteerd papa, wat een geweldig jaar voor jou", lees het bijschrift bij de foto aan de linkerkant. Caitlyn Jenner heeft inderdaad het leven van al haar kinderen veranderd toen ze haar eigen leven veranderde, maar Kylie rolde er duidelijk mee in. En ze is er trots op om dat te zeggen: "Bedankt voor je constante steun bij alles wat ik doe en je dagelijkse telefoontjes die me geruststellen hoe trots je bent. Ik zal altijd je "laatste kleine meisje" [sic] van je houden."

Caitlyn omhelst ook alle andere broers en zussen (zoals Brandon en Brody) die ze heeft uit zijn eerdere huwelijken.

8 Kylie & Kendall

Toen ze ongeveer drie was, knipte Kendall Kylie's haar af. Oh, nou, vergeven en vergeten. De zusjes groeiden niet alleen samen op in hetzelfde huis, dat deden ze in de spotlights. Toen Keeping Up With the Kardashians begon, waren ze 12 en 10 jaar oud. Niet alleen dat, ze werden ook een beetje overschaduwd door de drie oudere meisjes.

Omdat ze de enige twee broers en zussen van Jenner in huis waren, kregen ze een band, maar toch slaagden ze erin om hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen - Kendall is verlegener en geeft toe een tomboy te zijn geweest, terwijl Kylie een sociale vlinder is en dol op glamour.

7 Kylie & Kim

Het kunnen zussen zijn van een andere meneer, maar ze kunnen doorgaan voor een tweeling. Als er niets anders is, hebben ze een voorliefde voor cosmetica gemeen. Voordat de megafaam van de realityshow de fam trof, was Kim op weg om een beroemdheidsstylist te worden, en Kylie geeft toe dat als ze geen miljardair was, ze een visagiste zou zijn.

Ze hebben ook dezelfde smaak in kleding, en niet alleen zwart en verfijnd, zoals hier wordt getoond. Eens, op dezelfde dag, droegen de twee zussen onbewust dezelfde Charlotte Knowles geruite top - Kim gaf haar outfit een westerse sfeer, terwijl Kylie iets cools en monochrooms deed - zoals blijkt uit afzonderlijke IG-berichten.

6 Kylie & Khloe

Kylie heeft haar oudere zus, Khloe Kardashian, altijd als een tweede moeder beschouwd, vandaar het eerbetoon aan haar verjaardag:

5 Kylie & Kourtney

Kourtney, het enige familielid met een hbo-opleiding, is de moeder van drie kinderen die net haar lifestyle-site, Poosh, heeft gelanceerd. Over haar kleine zusje zegt ze: "Kylie kan heel grappig zijn, ze [kan] heel leuk zijn en ze heeft gewoon een heel goede kijk."

Gezien hun leeftijdsverschil, is het niet verwonderlijk dat er op TikTok een aantal grote/kleine zusjes wordt ingedrukt, en niet lang geleden heeft Kylie enkele van Kourtney's meest gedenkwaardige argumentatieve momenten uit hun realityshow nagebootst, waarvan des te meer evenwichtige oudere broer of zus antwoordde: “Een icoon (ik heb het over mij)."

4 Kylie & Rob

"Mijn beste vriend, mijn hart, mijn broer." Er is zoveel liefde dat afgelopen mei werd gemeld dat Kylie, evenals de hele Kardashian-familie, zich inzet om Rob te helpen met zijn geldproblemen.

Blijkbaar gaat het gerucht dat een onlangs afgeslankte Rob al financiële hulp heeft gekregen van zijn altijd-er-voor-haar-kinderen-moeder Kris, evenals van Khloe. Kylie komt nu voor de assistentie om de alleenstaande vader te helpen de volledige voogdij te krijgen over Dream Renee, wiens moeder Blac Chyna is. "Hou van mijn broer." Inderdaad.

3 Kylie & Brody met Kendall

"Ik hou van je @brodyjenner", zei Kylie in een niet zo recente post. Dit is de enige selfie met de halfzussen van Jenner, niet alleen op Kylie's IG, maar ook op internet, hoewel er enkele geposeerde foto's zijn. Kylie geeft zelfs toe dat ze het van de IG van haar broer heeft gekaapt.

Vanwege Brody Jenners gespannen relatie met zijn vader en stiefmoeder sinds zijn jeugd, heeft hij nooit een relatie met Kendall en Kylie kunnen cultiveren. Ze begonnen contact te maken toen de Jenner-jongens zich bij de fam voegden op de KUWTK-vacay. Maar na een tijdje, met de scheiding van Kris en Bruce en de overgang van Bruce, ging ook de relatie met de meisjes achteruit.

2 Kylie & M. J

"Ik kwam naar La Jolla om MJ in haar winkel te bezoeken. Mijn (oma-emoji) ze is zo vliegend." Een zeer belangrijke aanwezigheid in het leven van het Kardashian-Jenner-broedsel, grootmoeder Mary Jo "MJ" Shannon van moederskant is pas onlangs bij IG gekomen, dus ze kan, volgens Kim, "zien wat we allemaal van plan zijn."

Blijkbaar is het niet genoeg om de openbare accounts van haar kleinkinderen, aanwezigheid in elk tijdschrift en entertainmentnieuwsshows te hebben, ze wil ook een beetje in de schijnwerpers staan. "Geen filter nodig. Mijn mooie Gma (hartemoji)."

1 Kylie & Scott

Ze zijn misschien bloedverwant, maar Scott Disick alias "Lord Disick" bestaat al zo lang (ook al is hij momenteel betrokken bij Sophia Richie, hij is nog steeds de vader van Kourtney's kinderen) dat hij wat selfietijd verdiende met de koningin van het genre.

Met het grote huis op de achtergrond, leunend op de witte cabriolet, woonde Scott groot bij de Kardashians. En hoewel hij bij Kourtney was, was hij duidelijk hecht met zijn tweede familie. Kylie plaatste ooit een foto van hem en haar oudste zus met het bijschrift: "Mijn favoriete koppel." Oh, nou.

Aanbevolen: