Sociale media blijven 'The Princess Diaries' vieren na de recente Instagram-post van Anne Hathaway

Sociale media blijven 'The Princess Diaries' vieren na de recente Instagram-post van Anne Hathaway
Sociale media blijven 'The Princess Diaries' vieren na de recente Instagram-post van Anne Hathaway
Anonim

Academy Award-winnende actrice Anne Hathaway vierde onlangs de 20e verjaardag van haar hitfilm The Princess Diaries en plaatste foto's van de gedenkwaardige momenten uit de film. De afbeeldingen bevatten ook foto's met haar co-sterren, zoals Julie Andrews, Mandy Moore en Sandra Oh.

De ster plaatste later foto's op haar Instagram waarop ze pronkt met een Prada-jurk, waarbij ze opmerkt dat The Princess Diaries 20 wordt in hetzelfde jaar dat The Devil Wears Prada 15 wordt. Na de post voegde Hathaway de twee gedenkwaardige citaten toe van elke film, "Zwijg!" en dat is alles."

Een fan op Twitter kon het niet helpen, maar postte de foto's van Hathaway's Instagram, en gebruikers begonnen commentaar te geven op de afbeeldingen over The Princess Diaries en haar garderobe. @CarrieL2112 zou kunnen helpen, maar tweeten: "Ik wil deze jurk meteen."

Talloze fans hebben gereageerd op haar foto's, en sommigen zeiden dat er een derde Princess Diaries-film moet komen. Anderen toonden liefde voor de look van de actrice, waaronder @stephaniemorais, die opmerkte: "BEVESTIGD: Mia Mignonette Thermopolis Renaldi is niet alleen een prinses, maar ook een mode-icoon!"

Hathaway werd geprezen om haar vertolking van Mia Thermopolis, haar eerste grote rol. De film werd een kassucces en het vervolg, getiteld The Princess Diaries 2: Royal Engagement, met Chris Pine, volgde slechts een paar jaar later in zijn voetsporen.

Vijf jaar na de première van de eerste film, speelde Hathaway in The Devil Wears Prada als Andrea "Andy" Sachs, een schrijver die een tweede assistent wordt van Miranda Priestly (Meryl Streep), hoofdredacteur van Runway magazine.. Hathway kreeg geweldige recensies en de film werd genomineerd voor twee Academy Awards.

Fans denken dat haar verwijzingen naar The Devil Wears Prada in haar post te maken hebben met de veiling van Charitybuzz die Lollipop Theatre Network ondersteunt. De winnaar kan tien minuten lang zoomen met de sterren van de film, waaronder Hathaway, Streep en Emily Blunt. De inzamelingsactie eindigt op 3 augustus en heeft een waarde van $50, 000.

Hoewel The Princess Diaries niet zoveel onderscheidingen ontving als The Devil Wears Prada, wordt de film gezien als de doorbraakrol van Hathaway en heeft hij sinds de release een grote aanhang gehad. Het had destijds een grote impact op jonge meisjes, vrouwen die nu in de twintig en dertig zijn.

Fans kunnen The Princess Diaries en The Princess Diaries 2: Royal Engagement streamen op Disney+ en The Devil Wears Prada is beschikbaar om te streamen op Hulu. Het gerucht gaat dat er een derde Princess Diaries-film in de maak is.

Aanbevolen: