Fans noemen de zoon van Halle Berry als 'haar tweelingzus' in recente Instagram-post

Inhoudsopgave:

Fans noemen de zoon van Halle Berry als 'haar tweelingzus' in recente Instagram-post
Fans noemen de zoon van Halle Berry als 'haar tweelingzus' in recente Instagram-post
Anonim

Halle Berry is over het algemeen erg privé over haar persoonlijke leven en ze staat erom bekend dat ze op haar hoede is als het gaat om haar zoon, Maceo.

Het komt niet vaak voor dat fans een glimp opvangen van Halle's huis, en de levens van haar dochter en haar zoon zijn zo ongelooflijk geheimzinnig, dat fans graag alles pakken wat ze kunnen krijgen.

Ze geeft zeker niet te veel weg, maar het enige dat nodig was, was een kleine foto van Maceo in hun huis, en dat was genoeg om een fantast te veroorzaken op sociale media.

Kleine Halle

Als het al mogelijk is voor een kleine jongen om de tweelingbroer van zijn moeder te zijn, is dit zeker een van die gevallen.

Het is onwaarschijnlijk dat Halle Berry enig idee had dat één simpele foto zoveel opwinding zou opwekken bij fans, maar het deed het zeker.

Haar trouwe volgers waren opgetogen toen ze ontdekten dat Halle's laatste Instagram-bericht veel meer van Maceo's imago onthulde dan ze in lange tijd hebben kunnen zien.

De achtjarige is net een internetsensatie geworden, en het beste van dit alles is dat fans zijn ogen niet eens kunnen zien. De helft van zijn gezicht is volledig verborgen, maar van wat fans kunnen zien, lijkt hij precies op zijn zeer mooie mama!

Maceo's zelfverzekerde pose

Maceo werd schijnbaar gefotografeerd in het huis van Halle, en het beeld was zo openhartig dat er kleding op de vloer achter hem lag.

Hij stond op een wit hoogpolig tapijt in een gecamoufleerde korte broek en een zwarte jas, die perfect waren gecombineerd met oversized zwarte handschoenen. Natuurlijk stond er een perfect in evenwicht gebrachte, stijlvolle zwarte hoed op zijn hoofd, die strategisch de helft van zijn gezicht bedekte.

Het was duidelijk dat hij zich op zijn gemak voelde voor de camera, en alles aan zijn pose suggereerde dat hij een zelfverzekerde, grappige persoonlijkheid had waar fans graag meer van willen zien.

Sociale media werden overspoeld met fans die naar Halle schreven om te zeggen dat Maceo op haar tweelingzus leek.

Opmerkingen gaven aan dat het publiek geobsedeerd was om te zien hoe de rest van Maceo's gezicht eruitzag, maar ondanks het feit dat zijn ogen en gezicht niet volledig zichtbaar waren, waren de kenmerken die te zien waren duidelijk genoeg om hij noemde hem de tweelingbroer van Halle.

Fans hopen dat er snel meer foto's zullen volgen.

Aanbevolen: