Alles wat de Kardashian-Jenner-vrouwen hebben gezegd over liefde

Inhoudsopgave:

Alles wat de Kardashian-Jenner-vrouwen hebben gezegd over liefde
Alles wat de Kardashian-Jenner-vrouwen hebben gezegd over liefde
Anonim

De Kardashian-Jenner-vrouwen hebben veel te zeggen over zaken als mode, schoonheid, vriendschap, moederschap en familie. Ze hebben ook veel te vertellen over de liefde. Liefde is zo'n diep en complex onderwerp om te bespreken.

De Kardashian-Jenner-vrouwen staan bekend om hun openheid en bereidheid om grote delen van hun leven met de wereld te delen en dat hebben ze bewezen door de hoofdrol te spelen in hun reality-tv-programma Keeping Up With the Kardashians voor zoveel jaren. Ze doen ook constant interviews en plaatsen updates over zichzelf op sociale media. Dit is hoe ze over liefde denken.

8 Kim Kardashian over haar wens dat ze eerder met Kanye West is geweest

kim en kanye
kim en kanye

In een interview met Mirror zei de intelligent welbespraakte Kim Kardashian: Mijn enige spijt is dat ik het niet eerder heb geprobeerd. Het zou zoveel BS hebben bespaard. Ik heb het gevoel dat ik het sprookje te pakken heb. Ik had nog hogere verwachtingen moeten hebben, want ik kreeg het sprookje.” Ze zei dit in 2015 nadat de twee in 2014 trouwden en hun eerste kind samen kregen, North West, in 2013.

7 Khloe Kardashian over van anderen houden

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Khloe Kardashian is een van de meest oprechte leden van de hele beroemde familie. Ze zei: "Loslaten met liefde kost veel kracht. We moeten leren om de problemen van mensen niet langer aan te nemen alsof ze van onszelf zijn. Van mensen houden betekent niet dat we hun lasten en verwarring op onze rug moeten dragen." Het advies dat ze geeft is zo treffend. Van anderen houden hoeft niet te betekenen dat je altijd grote offers moet brengen.

6 Kylie Jenner over het privé houden van haar relaties

kylie jenner
kylie jenner

Terug in 2018, toen hem werd gevraagd hoe Travis Scott zich aanpaste aan de roem die het samenzijn met Kylie Jenner hem bracht, zei ze: Ik denk niet dat hij er echt cool mee is, maar hij gaat ermee om, omdat we houden van elkaar en we hebben een gezin. Ik weet zeker dat hij de aandacht niet leuk vindt. Daarom doen we net dat beetje extra om onze relatie super privé te houden, of zoals, als hij evenementen heeft of zoiets, ik heb gewonnen niet komen. Omdat ik wil dat hij zijn eigen ding doet. Ik wil dat hij hem is.' Ze zijn niet meer samen, maar ze hebben duidelijk enorme offers gebracht terwijl ze dat waren. Kylie Jenner kan haar haarkleur vaak veranderen, maar als ze van iemand houdt, blijft ze voor lange tijd aan die persoon toegewijd.

5 Kendall Jenner over liefde op het eerste gezicht

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Volgens People Magazine zei Kendall Jenner: Ik ben heel erg iemand die, ik ben een liefde op het eerste gezicht type persoon. Ik weet dat ik verliefd op je ga worden zodra ik je ontmoet. Ik heb dit overweldigende gevoel. En dat gebeurt me niet veel. Ik ben niet het soort persoon dat geleidelijk verliefd kan worden op iemand. dat begrijp ik niet. Ik ben een heel rechtlijnig persoon.” Ze is heel herkenbaar als het over dit onderwerp gaat.

Kourtney Kardashian over het krijgen van relatieadvies

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian is door de jaren heen naar haar zussen gegaan voor advies over veel dingen en afleveringen van KUWTK bewijzen dat. Ze weet dat haar zussen haar terug hebben met gedegen en doordacht advies. Ze gaf toe dat er echter één zus is waar ze niet per se heen zou willen. Kourtney onthulde: "Ik zou niet naar Kim gaan voor relatieadvies. Ik bedoel [Kim's] de enige die getrouwd is, dus dat zouden we waarschijnlijk moeten doen." Kim is de zus die het langst getrouwd is Kourtney is de zus die het meest sprak over het feit dat ze uit de schijnwerpers wilde stappen om zich te concentreren op het zijn van de beste moeder ooit voor haar kinderen.

Khloe Kardashian Over Loing From Aar

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Een van de moeilijkste en meest pijnlijke dingen die mensen in het leven meemaken, is de realiteit dat ze misschien van iemand houden die niet voor altijd in hun leven hoort. Ze zei: "Ik geloof niet dat liefde wispelturig is. Ik geloof dat als je van iemand houdt, je van een afstand mag houden. Je hoeft niet bij die persoon te zijn om van hem te houden." Daar heeft ze zo gelijk in. Soms houden we van mensen, maar we blijven niet in een relatie met hen.

4 Kim Kardashian over verliefd worden op Kanye West

kim en kanye
kim en kanye

Volgens Cheat Sheet onthulde Kim Kardashian: "Na mijn breuk [met Kris Humphries] voelde ik me erg down en down en [Kanye West] zei: 'Kom gewoon naar Parijs en zie mijn modeshow.' Hij grapt dat hij deze hele modeshow opvoert om een date met mij te krijgen."

Ze ging verder. “Dus ik ging daarheen en ik bleef bij hem, en dat is waar we begonnen te daten. Ik zweer vanaf het moment dat ik landde, ik werd waanzinnig verliefd op hem en ik dacht: "Oh mijn god, waarom heb ik dit niet eerder gedaan?" Zoals, dit is hoe het echte leven is - liefde en plezier en echte steun.” De twee zijn sinds 2014 getrouwd.

3 Kylie Jenner over verbonden blijven met Travis Scott

Kylie en Travis
Kylie en Travis

Toen hem werd gevraagd naar co-ouderschap met Travis Scott, zei Kylie Jenner. "We hebben zo'n geweldige relatie. We zijn als beste vrienden. We houden allebei van Stormi en willen het beste voor haar. We blijven verbonden en gecoördineerd. Ik denk aan [mijn ouders] in situaties met Stormi, wat ze zouden doen. Ze waren erg hands-on met mij, en ik wil hetzelfde voor Stormi." De twee zijn misschien geen koppel, maar ze weten nog steeds hoe belangrijk succesvol co-ouderschap is voor hun dochter. Hij is zelfs in een paar van haar TikTok-video's verschenen.

2 Kendall Jenner over leren van relaties uit het verleden

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Volgens E-Online beschreef Kendall Jenner haar eerdere relaties door te zeggen: "Ik denk dat je in elke relatie andere lessen leert. Dus ik denk dat ik zoveel verschillende dingen heb geleerd uit zoveel verschillende relaties. Veel van de relaties hebben me meer over mezelf geleerd, wat het meest waardevol is. En zoals, wat ik wil van een persoon of van een relatie." Kendall verwees waarschijnlijk naar wat ze had geleerd van eerdere relaties met mannen zoals Blake Griffin, Harry Styles, Ben Simmons en meer.

1 Khloe Kardashian over het prioriteren van relaties

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Het is belangrijk om je relatie op de eerste plaats te zetten in termen van prioriteiten, zodat de persoon met wie je bent, zich geliefd en verzorgd voelt. Khloe Kardashian is het met die stelling eens! Ze zei: Ik vind het leuk om mijn relaties als een prioriteit te stellen, en ik probeer echt om dat te laten werken. Zolang mensen de moeite nemen om dat te doen, denk ik dat alles kan werken.” Ze lijkt het type vrouw dat doet wat nodig is voor de persoon van wie ze houdt. Dat bewees ze op KUWTK met hoe ze de situatie met haar ex-man Lamar Odom aanpakte.

Aanbevolen: