Alles wat voormalige koppels van 'Temptation Island' over de show hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat voormalige koppels van 'Temptation Island' over de show hebben gezegd
Alles wat voormalige koppels van 'Temptation Island' over de show hebben gezegd
Anonim

Temptation Island is misschien wel een van de meest onweerstaanbare reality-datingshows op tv. Elk seizoen komen vier koppels overeen om gescheiden te leven op een tropisch eiland vol met singles van het andere geslacht. In elke aflevering proberen de koppels trouw te blijven aan hun partners ondanks de overweldigende verleiding, waardoor hun relaties op de proef worden gesteld. Zoals verwacht zit elk seizoen boordevol eindeloze drama, spanning en opwinding.

Optreden op Temptation Island heeft sommige relaties een fatale slag toegebracht, waarbij sommige koppels tijdens of kort na de show uit elkaar gingen. Sommige koppels zijn daarna echter bij elkaar gebleven, wat bewijst dat een relatiebreuk in de nasleep van Temptation Island niet onvermijdelijk is.

De aanwezigheid in de show heeft geleid tot zware emoties en controversiële uitspraken van castleden. We bekijken wat de voormalige stellen van de show door de jaren heen te zeggen hebben over hun Temptation Island-ervaringen.

8 Javen Butler en Shari Ligons

Shari Ligons en Javen Butler verschenen in seizoen één van Temptation Island. In een interview met Reality TV World beschreef Javen Butler het verschijnen in de show als een once-in-a-lifetime kans. De ster beweerde echter dat hij terughoudend zou zijn om opnieuw deel te nemen aan de show en zei: "Nu ik het heb meegemaakt, heb ik mijn antwoorden en wat ik nodig heb."

In een apart interview vertelde Shari Ligons haar ervaring met het kijken naar een aflevering van de show, waarbij ze verklaarde dat ze het moeilijk vond om haar tumultueuze rit in de show opnieuw te beleven.

7 Nicole Tutewohl en Karl Collins

Nicole Tutewohl en Karl Collins aarzelden aanvankelijk om op Temptation Island te verschijnen. Maar na het uitgepraat te hebben, was het stel het erover eens dat het een uitstekende gelegenheid was om de volgende stap in hun relatie te bedenken.

Sprekend over haar ervaring op de show in een interview met Talk Nerdy With Us, verklaarde Nicole Tutewohl: "Ik had het gevoel dat we een andere kans kregen gezien de tijd waarin we ons nu bevinden [vóór de show].”

6 Kady Krambeer en John Thurmond

Voor Kady Krambeer en John Thurmond bleek het verschijnen in Temptation Island een meer introspectieve ervaring dan het paar had verwacht. In een gesprek met Popculture bekende Krambeer dat de show haar kijk op bepaalde dingen veranderde en een aantal nuttige, zij het pijnlijke lessen bevatte. Evenzo beweerde John Thurmond dat de show hem hielp meer over zichzelf en relaties te leren.

5 Evan Smith en Kaci Campbell

Kaci Campbell en Evan Smith waren te zien in enkele van de meest explosieve scènes in seizoen één van Temptation Island. Het paar onderging een pijnlijke breuk nadat Smith kort na hun aankomst op het eiland zijn genegenheid aan Morgan Lolar had overgedragen. Hoewel het verschijnen in de show bijzonder hartverscheurend was voor Campbell, vertelde ze onlangs aan US Weekly dat de show haar misschien heeft gered van een vreselijke relatie. Aan de andere kant heeft Evan Smith spijt betuigd over zijn acties in de show en beweerde dat hij nooit van plan was Kaci pijn te doen.

4 Ashley Golden en Rick Fleur

Voor Ashley Golden en Rick Fleur bood Temptation Island een onschatbare kans voor persoonlijke groei. In een gesprek met Heavy erkende Rick Fleur dat de show momenten van zelfreflectie en persoonlijke groei had geïnspireerd.

Deze gevoelens werden weerspiegeld in Ashley Golden's interview met TV Show Case, waar ze bekende dat de show haar hielp haar persoonlijkheid te ontdekken en het belang van eigenliefde te beseffen.

3 Kate Griffith en David Benavidez

Kate Griffith en David Benavidez begonnen aan de Temptation Island-reis om een aantal langdurige problemen in hun relatie op te lossen. In een gesprek met Hoboken Girl verklaarde het stel dat ze het moeilijk vonden om tijd apart door te brengen en niet te kunnen communiceren tijdens de show.

De twee leken de ervaring echter lonend te hebben gevonden, waarbij Benavidez zei dat het hem heeft geholpen een beter mens te worden.

2 Ashley Howland en Casey Starchak

Ashely Howland en Casey Starchak hebben verschillende perspectieven gehad op Temptation Island. Blijkbaar heeft Howland geen spijt betuigd over het verschijnen in de show, en beschouwt het als een geweldige kans voor persoonlijke groei en zelfverbetering.

Starchak heeft echter vaak geklaagd over de show en de manipulatieve tactieken die door de producenten worden gebruikt. Begin 2021 ging de reality-tv-ster furieus tekeer op sociale media en beweerde: "Ze [Temptation Island Producers] maakten het overduidelijk dat ze verhalen hadden geschreven voor ons allemaal die we moesten volgen."

1 Esonica Veira en Gavin Rocker

Esonica Veira en Gavin Rocker gingen naar Temptation Island om verbintenisproblemen in hun relatie te overwinnen. Hoewel het stel na de show uit elkaar ging, heeft Esonica geen spijt van de ervaring. In een interview met Talk Nerdy With Us beweerde Esonica: "Wat de uitkomst ook mag zijn, daardoor ben ik gegroeid en heb ik mezelf een beetje beter begrepen en daarom ben ik blij."

In een apart interview bekende Gavin Rocker dat de show hem de kans gaf om in de buurt van verschillende mensen te zijn, wat zijn kijk op het leven en relaties opfriste.

Aanbevolen: