Alles wat de ex-vriendinnen van Hugh Hefner hebben gezegd over het Playboy Mansion

Inhoudsopgave:

Alles wat de ex-vriendinnen van Hugh Hefner hebben gezegd over het Playboy Mansion
Alles wat de ex-vriendinnen van Hugh Hefner hebben gezegd over het Playboy Mansion
Anonim

Decennia lang hield het Playboy Mansion zijn geheimen dicht, met zijn hoge poorten en alleen-uitnodigingsbeleid dat bijdroeg aan zijn legendarische geschiedenis als een verborgen bastion van hedonisme en ingebeelde promiscuïteit, met feesten vol mooie vrouwen die tot in de late uurtjes doorgingen van de nacht. Omdat het werd beschouwd als het ultieme plezierpaleis, was een uitnodiging voor de Playboy Mansion het populairste ticket in de stad; de who's who van Hollywood verlangde ernaar een glimp op te vangen van het beruchte feestbezit en de man die daar woonde, Hugh Hefner.

Maar in 2005 stonden de deuren wagenwijd open voor iedereen om te zien toen The Girl's Of The Playboy Mansion debuteerde op Channel E! Na het dagelijkse leven van de drie inwonende vriendinnen van Playboy-oprichter Hugh Hefner, Holly Madison, Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson, was de show een enorm succes voor het netwerk, met 92 afleveringen gedurende 6 seizoenen. En voor de eerste keer werd het grote publiek uitgenodigd in het iconische huis van Holmby Hills. Met prachtig verzorgde landschapsarchitectuur en grote met eiken afgewerkte slaapkamers, zag het landhuis er voor iedereen goed uit als een prachtig onderhouden stuk gotisch-tudor-architectuur.

Maar nadat de camera's waren uitgeschakeld en de meisjes het huis uit waren, maakten ze er geen geheim van hoe ze zich echt voelden over het huis in Californië, en dat niet alles zo glamoureus was als de televisie het deed voorkomen.

8 Een heleboel geschiedenis

Oorspronkelijk gebouwd in 1927, werd het landhuis in 1971 gekocht door Playboy. De oprichter en hoofdredacteur van Playboy, wijlen Hugh Hefner, huurde het landhuis van zijn bedrijf en woonde er van 1974 tot zijn dood op 91-jarige leeftijd. 2017. De westelijke vleugel van het landhuis werd gebruikt als redactieruimte voor het tijdschrift Playboy, terwijl de rest van het pand werd gebruikt voor wonen en vermaak. Het herenhuis bestaat uit 29 kamers waaronder een wijnkelder en een filmzaal met ingebouwd pijporgel. Het terrein bevat drie dierentuingebouwen met een volière, basketbal- en tennisbanen, en een waterval en een zwembad met een grot, sauna en badhuis.

7 Ondermaatse voorzieningen

De Poolse actrice Izabella St. James ontmoette Hefner in een nachtclub in LA toen ze 25 jaar oud was. Twee jaar later nodigde Hefner haar uit om in het landhuis te komen wonen en een van zijn officiële vriendinnen te worden. St. James verbleef in het landhuis tot mei 2004, toen ze haar relatie met de beroemde lothario beëindigde. Twee jaar later publiceerde ze Bunny Tales, de memoires van haar tijd dat ze in het beroemde herenhuis woonde, en vertelde ze dat het niet zo glamoureus is als je zou denken.

"Alles in het landhuis voelde oud en muf aan, en Archie, de huishond, zou regelmatig zijn behoefte doen op de gordijnen van de gang, en voegde een krachtige geur van urine toe aan de algemene geur van verval", schreef ze. "Elke slaapkamer had niet-overeenkomende, willekeurige meubels. Het was alsof iemand naar een liefdadigheidswinkel was gegaan en de basis voor elke kamer had gekocht. De matrassen op onze bedden waren walgelijk - oud, versleten en bevlekt. De lakens waren ook op hun best."

6 Op naar het verpleeghuis

Brits glamourmodel Carla Howe bracht van 2012-2015 drie jaar door tussen het VK en Californië, maar beschreef haar tijd in het Playboy Mansion als meer verwant aan het huis van een bejaarde dan "een plaats van overdaad met orgieën en topless meisjes."

"[Hefner] verlaat bijna nooit het huis en weigert iets in het landhuis te veranderen, de hele plaats voelt alsof het vastzit in de jaren tachtig", vertelde ze aan de Daily Mail. "Er is geen fluweel of goud en alle tapijten zijn bruin en krullend." Ze beschreef de slaapkamers verder als vochtig, koud en ongebruikt, en dat de bewoners elke avond om 18.30 uur met Hefner moesten gaan eten voor rundvlees met peterseliesaus die 'smaakt naar ziekenhuiseten'.

5 Geen jongensclub

Howe's zus Melissa verbleef ook in het landhuis en zei dat er strikte regels waren die de meisjes moesten volgen toen ze daar woonden. Er was een avondklok van 21.00 uur en de meisjes mochten geen vrienden uitnodigen om hen te zien. Er werden strikt geen mannelijke bezoekers geaccepteerd. "Als je iets verkeerd doet, krijg je een e-mail", zei ze. "Er is een strikte gedragscode. Er zijn zelfs regels voor Instagram en Twitter. Je moet alles in een goed licht laten zien en als je dronken op een foto staat, heb je problemen."

4 honden en betalingen

Terwijl St. James in het huis woonde, schonk Hefner de meisjes een wekelijkse toelage van $ 1000, een proces, zei ze, dat hij als wapen zou gebruiken. "We moesten naar de kamer van Hef gaan, wachten terwijl hij alle hondenpoep van het tapijt opraapte - en dan om onze vergoeding vragen", schreef ze in haar memoires. "We hadden allemaal een hekel aan dit proces. Hef zou altijd van de gelegenheid gebruik maken om alles naar voren te brengen waar hij niet blij mee was in de relatie."

3 In bed door negen

Kendra Wilkinson, die bekendheid verwierf in The Girls of the Playboy Mansion als Hefners derde vriendin, vertelde in haar boek Sliding Into Home hoe ze zich door de avondklok om 21:00 uur opgesloten voelde. Omdat de andere Playmate-modellen die in het aangrenzende huis verderop in de straat woonden, op kosten van Hefner mochten feesten, hadden de inwonende vriendinnen niet zoveel vrijheid. "De nachten waren moeilijk, want terwijl mijn Playmate-vrienden uitgaan en feesten, zou ik om 21.00 uur thuis moeten zijn", zei ze. "Ik kreeg een sms van een meisje dat las: 'Zoveel plezier in Vegas. Ik wou dat je hier was! Feesten met al deze voetballers', en dat was verwoestend. Ik voelde me zo gevangen en boos toen ik werd vermist uit op iets goeds."

2 Opgesloten en kwetsbaar

Holly Madison verliet het landhuis in 2008 na zeven jaar met Hefner als zijn beste vriendin te hebben gewoond. Terwijl ze aanvankelijk op The Girls of the Playboy Mansion verkondigde dat ze met Hefner wilde trouwen en een gezin wilde stichten, beschreef ze later dat haar gevoelens voor hem werden toegeschreven aan het Stockholmsyndroom. Madison bracht Down The Rabbit Hole uit, een allesomvattend boek over haar ervaringen in het landhuis, in 2015, en zei dat ze, ondanks dat ze deed alsof "alles hier zo geweldig is", zich van binnen ellendig voelde.

"Er waren dagen dat ik wakker werd en gewoon het gevoel had op de grond te vallen omdat ik me zo depressief voelde", schreef ze. "Iedereen denkt dat de beruchte metalen poort bedoeld was om mensen buiten te houden. Maar ik kreeg het gevoel dat het bedoeld was om me op te sluiten … Ik had elk deel van mezelf in het landhuis geïnvesteerd en had niets buiten die poorten op me te wachten. Ik voelde me zo gevangen en zo kwetsbaar… het klimaat in het landhuis was giftig."

1 "Ik zag een vrouw"

Bridget Marquardt was de derde ster van The Girls of the Playboy Mansion. Ze was een van Hefners inwonende vriendinnen en woonde tussen 2002 en 2009 in het landhuis.

Maar haar herinneringen aan het landhuis zijn iets ongebruikelijker dan de meeste. Marquardt legde op de paranormale activiteitenpodcast Dark House uit dat ze gelooft dat het spookt in de Playboy Mansion.'Ik zag een vrouw,' zei ze, in de veronderstelling dat het de geest van een voormalige werknemer was. "Mijn zus, ikzelf en mijn vriendin Stacy zaten allemaal op mijn bed", vertelde Marquardt. "We waren aan het praten, dronken een glas wijn en de tv stond aan. Plotseling, uit de hoek van al onze ogen, zagen we een vrouw in mijn kast staan. Natuurlijk, toen ik me omdraaide om er recht naar te kijken, was het weg."

"[Er zijn] spookverhalen die tientallen jaren teruggaan van dat landhuis", legde ze uit, terwijl ze zich andere ontmoetingen herinnerde, zoals het dichtslaan van deuren en bezoekers die "rare vibes" beschreven. Hefner vertelde haar zelfs dat de oorspronkelijke eigenaar van het huis was op het terrein gestorven en spookt tot op de dag van vandaag rond op het terrein.

Aanbevolen: