Fans reageren op Miley Cyrus die rockt met Metallica

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Miley Cyrus die rockt met Metallica
Fans reageren op Miley Cyrus die rockt met Metallica
Anonim

Miley Cyrus domineert de krantenkoppen nadat ze samen met Metallica een absoluut legendarisch nummer naast hen uitvoerde in The Howard Stern Show. Ze voegde zich bij James Hetfield en Lars Ulrich ter ere van de 30e verjaardag van het lied. Terwijl ze de tekst van het epische deuntje 'Nothing Else Matters' uitzond, was het precies op dat moment duidelijk dat er iets heel groots aan de hand was.

Sommige fans vonden het geweldig, anderen haatten het, maar een ding dat echt onmiskenbaar was, was het feit dat dit een enorm moment was, en het opnemen van dit nummer om haar bijdragen aan deze nieuwe vertolking aan te bieden is een vanMiley Cyrus ' grootste prestaties aller tijden. Ze nam het nummer op zich en gaf alles, met een stem die losbrak van de kettingen van de normale geluiden die fans van Miley gewend zijn. Variety meldt dat Miley's rockmoment een hoogtepunt in haar carrière is gebleken, waardoor Elton John naar voren kwam om haar lof op een grootse manier te zingen. Love it or leave it, Miley Cyrus' cover van Nothing Else Matters heeft echt een stempel gedrukt op fans, en ze hebben er veel over te zeggen….

10 Dit verstevigt haar iconische status

Sommigen zijn het erover eens dat Miley's grote moment met Metallica haar status als icoon versterkt. Ze was al een zwaargewicht in de muziekwereld, maar het feit dat ze zo'n uniek geluid kon geven aan zo'n absoluut legendarisch rocknummer, resoneerde echt met fans. Veel fans gingen naar Twitter om aan te geven dat dit moment haar definieerde als een echt icoon, en de stem die die uitspraak leidde is niemand minder dan Sir Elton John, die haar lof toezwaaide en Miley's enorme vaardigheid bevestigde.

9 Fans zijn het eens met Metallica, Miley behoort tot rock

Het uitvoeren van de cover van een Metallica-nummer zo groot als dit heeft Miley Cyrus echt naar een heel ander niveau in de muziekwereld getild. Loudwire meldt dat ze veel serieuzer wordt genomen als een diverse artiest, en de band zelf is naar voren gekomen om te stellen dat "Miley bij de rock hoort". Fans waren het er helemaal mee eens, dit is haar niche, en ze geloven echt dat rockmuziek de plek is waar Miley haar passie en tijd aan zou moeten besteden.

8 Zet de twerking weg, dit is waar het is

Veel mensen associëren Miley Cyrus nog steeds met haar grote moment bij de MTV Video Music Awards 2013 toen ze het podium betrad met Robin Thicke in een schrale outfit en begon te twerken. Dit is niet de Miley die fans waarderen of respecteren. Na het horen van haar epische optreden met Metallica, moedigen fans Miley aan om het twerken opzij te zetten en haar rockzang te laten zien. Dit is waar het is.

7 Miley heeft net Metallica verpest

Terwijl de meerderheid van de fans haar lof zingen voor deze oprechte vertolking met Metallica, geloven velen dat alleen al het feit dat Miley zij aan zij met Metallica's iconen stond, genoeg is om ze af te schrikken. Veel Metallica-fans zijn absoluut geen Miley-fans en hebben het gevoel dat haar optreden naast de legendes Ulrich en Hetfield Metallica voor hen "verpest" heeft.

6 Haar reactie op geprezen worden was episch

Veel fans hebben het over het moment dat Sir Elton John zich uitsprak om een reeks complimenten in Miley's richting uit te delen. Hij straalde liefde voor Cyrus uit en gooide een spervuur van complimenten in haar richting. Elton John gutste over Miley's optreden, en haar gezicht was er een van iemand die echt nederig en diep getroffen was door de vriendelijke woorden die naar haar werden gegooid. Haar reactie was onschuldig en rauw, en fans waren gebiologeerd door de authenticiteit van het moment.

5 Sommige dingen kunnen het beste in hun oorspronkelijke staat worden gelaten

Degenen die niet onder de indruk waren dat Miley overging naar het rockgenre, waren helemaal woedend over het feit dat ze zo'n iconische hit op zich nam. Veel fans gingen naar sociale media om aan te geven dat ze dit nummer met rust had moeten laten, en dat originele nummers van dit kaliber in feite voldoende gerespecteerd zouden moeten worden om niet mee te experimenteren.

4 R. I. P. Metallica

Sommige fans werden zo negatief beïnvloed door Cyrus die een Metallica-hit op zich nam dat ze hun kijk op de groep als geheel voor altijd hebben veranderd. Sommige Metallica-fans kijken nu anders naar de band en kunnen ze niet meer steunen. Deze fans noemen dit de officiële dood van Metallica en plaatsen "RIP Metallica"-opmerkingen op sociale media.

3 Welverdiend, Miley

Miley Cyrus heeft veel grote geldbewegingen gemaakt in de wereld van entertainment, en degenen die genoten hebben van deze vertolking van "Nothing Else Matters ", geven commentaar op hoe welverdiend dit moment voor haar is. Miley heeft haar stem geleend aan een reeks succesvolle deuntjes, en de eer die ze krijgt voor het zo perfect uitbrengen van dit nummer is zo terecht. Ze hopen dat ze van het moment kan genieten en echt kan absorberen hoe zeer gerespecteerd ze is na het aanpakken van dit epische deuntje.

2 Nu is het nummer verpest

Helaas willen sommige mensen niet dat een nummer zo groots als dit op wat voor manier dan ook veranderd is. Deze fans dragen veel nostalgie met zich mee als het op deze hit aankomt, en ze voelen nu dat het nummer verpest is. Miley's invloed en de elementen die ze heeft toegevoegd om de dynamiek van "Nothing Else Matters" te veranderen, worden niet goed ontvangen door alle fans.

1 Miley is net de koningin van de rock geworden

Toen Miley indruk maakte op haar fans door dit rocknummer op zich te nemen en met zoveel respect en steun over te steken naar de rockwereld, reageerden ze door haar te kronen tot 'The Queen Of Rock'.

In de ogen van velen definieerde dit moment echt haar ongelooflijke vaardigheden en vocale bereik, en 'The Queen Of Rock' wordt haar overhandigd als haar officiële nieuwe titel.

Aanbevolen: