Fans reageren met verwoesting nadat Jesse Williams stopt met 'Grey's Anatomy

Fans reageren met verwoesting nadat Jesse Williams stopt met 'Grey's Anatomy
Fans reageren met verwoesting nadat Jesse Williams stopt met 'Grey's Anatomy
Anonim

Grey's Anatomy-ster Jesse Williams verlaat het populaire medische drama van ABC - tot grote ergernis van trouwe fans.

Williams speelde twaalf seizoenen Dr. Jackson Avery. Zijn aanstaande vertrek uit de serie werd onthuld in de aflevering van gisteravond, "Look Up Child."

Zijn laatste aflevering, getiteld 'Tradition', wordt op 20 mei uitgezonden.

Grey's Anatomy uitvoerend producent Krista Vernoff bevestigde het vertrek van Williams in een verklaring aan Deadline.

“Jesse Williams is een buitengewone artiest en activist. Het was een waar geschenk om zijn evolutie de afgelopen 11 jaar te zien, zowel op het scherm als daarbuiten, "zei Vernoff. “Jesse brengt zoveel hart, zoveel zorg en zoveel intelligentie in zijn werk. We zullen Jesse vreselijk missen en we zullen Jackson Avery missen - jarenlang tot in de perfectie gespeeld."

De afgelopen jaren heeft Williams geëxperimenteerd met regisseren en produceren. Hij regisseerde afleveringen van ABC's Grey's Anatomy and Rebel. Meest recent produceerde hij Two Distant Stranger s, dat vorige maand de Oscar won voor korte live-actionfilm.

De schrijvers van Vernoff en de Grey hadden lange gesprekken over hoe ze Jacksons ongelooflijke ambtstermijn in de show konden beëindigen.

Fans hielden van zijn relatie met Sarah Drew, die Dr April Kepner speelde. Ze werd in 2018 uitgeschreven, maar werd teruggebracht in de aflevering van gisteravond.

Een van de populairste koppels van de show, "Japril", afsluiten. Maar het was niet genoeg om sommige fans tevreden te stellen.

"Ze blijven mijn hart breken… seizoen na seizoen… waarom moet Jesse vertrekken!?!" een fan getweet.

"Jesse Williams verlaat Grey's Anatomy?? Nee waarom>> ik zal hem zo erg missen", voegde een ander eraan toe.

"Op dit punt ging iedereen weg, behalve Meredith," grapte een derde.

Grey's Anatomy-fans stonden versteld na de première van seizoen 17.

Populair personage Derek Shepherd kwam vijf jaar geleden om het leven bij een verkeersongeval. Patrick Dempsey verscheen echter schokkend in een droomreeks toen zijn vrouw Dr. Meredith Shepherd (Ellen Pompeo) vocht tegen COVID.

De verrassende terugkeer van Patrick Dempsey was een goed bewaard geheim.

Om de schrijvers en iedereen die het script zou kunnen zien af te schrikken, schreef Vernoff de scène als een droomreünie met haar moeder Ellis Gray (Kate Burton), in plaats van McDreamy.

Shonda Rhimes, die Grey's Anatomy heeft gemaakt, vertelde E! in 2015 dat - McDreamy, zoals hij liefkozend wordt genoemd in de show - moest worden gedood toen Dempsey de show wilde verlaten.

De tv-maker legde uit dat zijn liefdesverhaal met Dr. Meredith Gray in gevaar zou komen als hij haar en hun kinderen zou verlaten.

Aanbevolen: