Fans reageren op Miley Cyrus die het nummer '7 Things' opdraagt om Nick Jonas te straffen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Miley Cyrus die het nummer '7 Things' opdraagt om Nick Jonas te straffen
Fans reageren op Miley Cyrus die het nummer '7 Things' opdraagt om Nick Jonas te straffen
Anonim

Het blijkt dat Miley Cyrus net zo sentimenteel is over Disney's gouden jaren als wij. De singer-songwriter viert de 13e verjaardag van haar hit 2008 break-up anthem 7 Things, een nummer dat ze beroemd schreef over haar knipperlichtvriendje van twee jaar, Nick Jonas.

Samen met fragmenten van de iconische videoclip van het nummer, plaatste Miley een oude selfie met haar voormalige vriend en deelde een herinnering met Selena Gomez, een lid van haar oude Disney-kliek.

Miley Cyrus doet het weer

Hannah Montana-ster Miley Cyrus heeft er geen moeite mee om foto's uit haar persoonlijke leven op sociale media te plaatsen. Om weer een mijlpaal in haar muziekcarrière te vieren, uploadde de zangeres en actrice een diavoorstelling van haar favoriete herinneringen uit 2008 op Instagram.

Samen met clips van de muziekvideo stuurde Miley ook liefde naar mede-Disney-ster Olivia Rodrigo, met een meme die haar nummer Good 4 U vergeleek met haar eigen hitsingle.

Kort nadat Miley en haar "Prince Charming" Nick hun relatie beëindigden, kreeg hij een romantische band met Selena Gomez. Dus in haar post nam Miley een-g.webp

Haar fans konden niet geloven hoe "extra" Miley was voor het taggen van zowel Nick als Selena!

"de tag van nick I'm SCREAMING" schreef een fan. Een ander zei: "Toen je de foto van jou en Nick omhoog hield, schreeuwde ik zo hard lmao."

"Stel je voor dat je zo cool bent op 15-jarige leeftijd en meesterwerken uitbrengt…", zei een fan.

"De beschrijving van 7 dingen uit je boek … dit is waarom ik sta. Je bent een echte lieverd" een commentaar gelezen, verwijzend naar de autobiografie van de zangeres Miles To Go.

In de fotodump nam Miley het verhaal achter 7 Things op en legde uit dat ze Nick Jonas wilde 'straffen' omdat hij haar pijn had gedaan. Maar ongeacht haar gevoelens, ze wist altijd dat het een liefdeslied zou worden.

"Ik was boos toen ik '7 Things' schreef. Ik wilde hem straffen, terugpakken omdat hij me pijn had gedaan. Het begint met een lijst van wat ik 'haat'. Maar ik ben geen hater. Mijn hart wist vanaf het begin dat het een liefdeslied zou worden ", schreef ze in haar autobiografie.

"Het gaat over vergeven, niet vergeten", voegde de zangeres eraan toe, en zei verder dat ze blij was dat haar liefdesverdriet haar hielp bij het schrijven van een aantal geweldige liedjes.

Aanbevolen: