Chris rockt in het nieuwe seizoen van 'Fargo': 'Het is de beste rol die ik ooit heb gehad

Inhoudsopgave:

Chris rockt in het nieuwe seizoen van 'Fargo': 'Het is de beste rol die ik ooit heb gehad
Chris rockt in het nieuwe seizoen van 'Fargo': 'Het is de beste rol die ik ooit heb gehad
Anonim

Toen we dachten dat we onmogelijk enthousiaster konden zijn over de vierde aflevering van FX's Fargo, heeft Chris Rock zojuist meer details gemorst waardoor fans enthousiast waren over de terugkeer van de show.

Het nieuwe seizoen van de serie, gemaakt door Noah Hawley en geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1996 van de gebroeders Coen, had lang moeten wachten. Het zou in april 2020 in première gaan, maar het werd uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie.

Chris Rock zegt dat zijn rol op 'Fargo 4' zijn beste ooit is

Met een met sterren bezaaide cast - naast Rock, bestaat het uit Jason Schwartzman, Jessie Buckley, Ben Whishaw en Timothy Olyphant - Fargo 4 is een zeer "ambitieus" seizoen, volgens Rock.

In het nieuwe hoofdstuk dat zich afspeelt in Kansas City, Missouri, in de jaren 1950, speelt Rock Loy Cannon, een gangster die "ook een zakenman" is, evenals een vader en een echtgenoot.

"Hij is net als deze briljante zwarte man die leeft in een wereld die totaal tegen hem is", vertelde Rock aan Jimmy Fallon in The Tonight Show.

Rock noemde Loy 'de beste rol die ik ooit heb gespeeld'.

Schepper Noah Hawley had rock in gedachten vanaf het begin

De acteur en komiek herinnerde zich ook hoe hij werd gecontacteerd door Hawley. De showrunner had zelfs Rock in gedachten voordat er zelfs maar een script voor het nieuwe seizoen was.

“Dat voelde echt goed,” zei Rock.

Hij legde uit dat Hawley hem belde om een ontmoeting te regelen, en hij accepteerde het omdat hij een grote fan van de show was.

"Ik dacht dat hij me zou vragen om, weet je, het liefdadigheidsevenement van zijn vrouw te organiseren of zoiets," grapte Rock.

"Maar hij wilde me hier absoluut voor hebben," vervolgde hij en zei dat hij het optreden een jaar voor het filmen werd aangeboden.

Rock grapte ook dat hij tot het laatste moment dacht dat Hawley zou bellen om hem te vervangen door een andere zwarte dramatische acteur, zoals Don Cheadle of Chiwetel Ejiofor.

Het plot van het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen zal zich richten op de bloederige vete tussen twee misdaadsyndicaten, één bestaande uit zwarte mensen en de andere gerund door de Italianen.

Rock's Loy staat aan het hoofd van een misdaadsyndicaat dat bestaat uit zwarte migranten die de segregatiewetten in het zuiden ontvluchten en gaat een omstreden relatie aan met de maffia van Kansas City.

Andere castleden zijn Francesco Acquaroli, Andrew Bird, Salvatore Esposito en Kelsey Absille.

Seizoen vier van Fargo gaat in première op zondag 27 september op FX en kan de volgende dag op Hulu worden gestreamd.

Aanbevolen: