Hoeveel is de cast van 'Marry Me' waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de cast van 'Marry Me' waard?
Hoeveel is de cast van 'Marry Me' waard?
Anonim

Marry Me is een klassieke romantische komedie waarin een superster, Kat, en haar beroemde verloofde, Bastian, tijdens een show live hun geloften zullen afleggen. Vlak voordat ze het podium opgaat, komt ze erachter dat hij haar heeft bedrogen met haar assistent en de relatie afzegt. Kat ziet dan een man in het publiek die een bord vasthoudt dat van zijn vriend is met de tekst 'Marry Me', en zegt dat ze inderdaad met hem zal trouwen.

Deze film heeft een grote cast, met Jennifer Lopez en Owen Wilson als de sterren. Er zijn acteurs ingehuurd met verschillende Hollywood-achtergronden; sommige mensen, zoals Sarah Silverman en Melissa Buteau, zijn stand-up comedians. Anderen, zoals Maluma en Khalil Middleton, zijn succesvol in de muziekindustrie. Met zo'n brede cast zijn we benieuwd wie het hoogste en laagste vermogen heeft.

9 Kat Cunning (Tyra) is ongeveer $1 miljoen waard

Katrina Cunningham, professioneel bekend als Kat Cunning, werd gecast als "Tyra" voor de film. Ze heeft zich ondergedompeld in verschillende aspecten van de entertainmentindustrie, variërend van acteren tot modellenwerk, dansen en choreograferen tot het uitbrengen van muziek. Kat is een gepassioneerde activiste en plaatst voortdurend updates op haar sociale media-accounts. Al deze ondernemingen hebben haar vermogen verhoogd tot ergens rond de $ 1 miljoen.

8 Michelle Buteau (Melissa) is ongeveer $1-1,5 miljoen waard

Michelle Buteau speelt "Melissa" in Marry Me. Ze staat bekend om haar vermogen om te praten op een manier die het publiek vangt. Hoewel ze in een aantal films en tv-shows is gecast, wordt Melissa het meest erkend voor haar stand-upcomedy. Ze werd ook ingehuurd om Netflix'srealityshow The Circle en haar eigen podcast genaamd 'Late Night Whatever' te hosten. Door deze ondernemingen heeft ze een nettowaarde tussen $ 1 en $ 1,5 miljoen.

7 Chloe Coleman (Lou) heeft een nettowaarde van ongeveer $1,5 miljoen

Chloe Coleman is een van de jongste sterren van de film, geboren in 2008. Ze werd gecast als 'Lou', maar heeft ervaring op het scherm voor deze film. Coleman speelde de hoofdrol in meer dan een dozijn titels in het afgelopen decennium, het meest herkenbaar naast Dave Bautista in de 2020-komedie My Spy. Ze heeft momenteel drie projecten in postproductie, waardoor haar vermogen begin dit jaar ongeveer $ 1,5 miljoen bedraagt.

6 Khalil Middleton's (Kofi) netto waarde is $3 miljoen

Khalil Middleton, die "Kofi" speelde, is de laatste tijd niet erg actief geweest in de acteerwereld en heeft tussen nu en 2008 slechts acht acteercredits geboekt. Zijn start was met de tv-serie The Naked Brothers Band op Nickelodeon, en dan acht jaar later verhuisde naar de show The Get Down voor vier afleveringen. Als singer / songwriter, rapper en MC bekend als "TallBoy The Rilla", rust zijn vermogen op $ 3 miljoen.

5 John Bradley (Colin) is momenteel $ 5 miljoen waard

John Bradley is een Engelse acteur die sinds 2011 in 20 titels is gecast. Hij werd ingehuurd om "Colin" te spelen in deze film, maar speelde in andere grote producties zoals Game of Thrones, waar hij "Samwell Tarley" speelde” en Moonfall naast Halle Berry en Patrick Wilson. Deze populaire titels hielpen zijn vermogen te verhogen tot $ 5 miljoen.

4 Sarah Silverman's (Parker) netto waarde is $8 miljoen

Sarah Silverman, die "Parker" speelt, is algemeen bekend op het hele Hollywood-platform. Van stand-upcomedy die taboes en controversiële onderwerpen behandelt tot haar schrijven en acteren, ze is niet bang om zichzelf bekend te maken. Haar stem is te horen in Disney Pixar's Wreck-It Ralph filmserie en in de show Bob's Burgers. Ze is een populaire huurster in animaties en heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen.

3 Maluma (Bastian) heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Maluma werd ingehuurd om de rol van 'Bastian' te spelen. Hij is een Colombiaanse zanger, songwriter en acteur die voor Marry Me slechts in een paar titels heeft gespeeld. Hij sprak "Mariano" uit in Disney's Encanto en vertelt een Colombiaanse televisieshow, en hij heeft enkele tientallen muziekvideo's uitgebracht. Zijn immense populariteit hielp zijn vermogen te verhogen tot $ 12 miljoen.

2 Owen Wilson's (Charlie) netto waarde is $ 70 miljoen

Owen Wilson is sinds 1994 in bijna 80 producties gecast. Deze film is zijn meest recent uitgebrachte film waarin hij speelde als 'Charlie', maar hij is overal geweest. Wilson trad toe tot de MCU voor de Loki-serie, speelde in 2004 Starsky & Hutch en sprak de iconische "Lightning McQueen" uit in Disney Pixar's Cars-franchise. Zijn vele ondernemingen brengen zijn nettowaarde op $ 70 miljoen.

1 Jennifer Lopez (Kat) is momenteel $400 miljoen waard

Jennifer Lopez, die schittert als "Kat Valdez" in de film, heeft het hoogste vermogen van de cast met $ 400 miljoen. JLo is een zangeres, actrice en danseres die zich ongeveer 30 jaar geleden echt in Hollywood heeft ondergedompeld. Van rollen in grote titels als Hustlers en The Wedding Planner tot optreden tijdens de Super Bowl halftime show in 2020, ze deinst er niet voor terug om haar talenten te laten zien.

Aanbevolen: