Dit is hoeveel de cast van 'Cruel Intentions' waard is in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel de cast van 'Cruel Intentions' waard is in 2021
Dit is hoeveel de cast van 'Cruel Intentions' waard is in 2021
Anonim

Amerikaanse romantische tienerdramafilm Cruel Intentions wordt omgevormd tot een tv-serie. De nieuwe show wordt geschreven door Sara Goodman en Phoebe Fisher. De originele film werd uitgebracht in 1999 en werd geschreven en geregisseerd door Roger Kumble. De film zat vol met sexy kwaad en volgde het leven van de tienerstiefbroers en -zussen Kathryn Merteuil, gespeeld door Sarah Michelle Gellar, en Sebastian Valmont, gespeeld door Ryan Phillippe. Het nam kijkers mee op de reis terwijl ze het leven van hun klasgenoot verpesten en uiteindelijk gevoelens voor elkaar ontwikkelden.

Andere castleden waren Reese Witherspoon, Selma Blair, Louise Fletcher, Joshua Jackson, Eric Mabius, Sean Patrick Thomas, Swoosie Kurtz, Christine Baranski en anderen.

Na al die jaren hebben veel van de acteurs die schitterden in Cruel Intentions aanzienlijke rijkdommen verzameld. We zullen hieronder nagaan hoeveel het vermogen voor elk van hen in 2021 is.

8 Reese Witherspoon is de rijkste actrice ter wereld met een nettowaarde van $400 miljoen

Amerikaanse actrice, producer en ondernemer Reese Witherspoon is 's werelds rijkste actrice met een vermogen van $ 400 miljoen. Hoewel Reese speelde in Cruel Intentions als Annette Hargrove, is de bron van haar rijkdom niet voornamelijk uit haar acteerrollen. Witherspoon is eigenaar van het productiebedrijf Hello Sunshine dat Reese in 2016 heeft opgericht.

Hello Sunshine produceert boeken en shows over door vrouwen gedreven verhalen, zoals Little Fires Everywhere, The Morning Show en Big Little Lies. In 2021 kocht een Blackstone-mediabedrijf een meerderheidsbelang in het productiebedrijf van Witherspoon.

7 Swoosie Kurtz - $50 miljoen

De zevenenzeventigjarige actrice Swoosie Kurtz acteert al bijna zes decennia. Ze staat bekend om haar deelname aan meer dan 50 films, 40 tv-films en series en 20 theaterrollen. Haar laatste rollen zijn onder meer de hoofdcast van Sheila in de Call Me Kat-tv-serie van 2021 en Grace in de Overboard-film van 2018. Volgens Affair Post bereikte de rijkdom van Swoosie Kurtz vanaf 2019 $ 50 miljoen, die ze genereerde na een lange acteercarrière. Haar vermogen zal naar verwachting de komende jaren toenemen, omdat Kurtz nog steeds nieuwe tv- en filmrollen op zich neemt. Swoosie speelde Dr. Regina Greenbaum in de film Cruel Intentions.

6 Sarah Michelle Gellar - $30 miljoen

Wrede bedoelingen hoofdrol actrice Sarah Michelle Gellar heeft een fortuin verdiend tijdens haar drie decennia acteren. De Amerikaanse ster heeft meegewerkt aan meer dan 21 films op groot scherm en 26 tv-films en series. Gellar kreeg internationale erkenning toen ze van 1997 tot 2003 speelde in de dramaserie Buffy the Vampire Slayer. Ze speelde in verschillende films, waaronder I Know What You Did Last Summer, Scream 2, Scooby-Doo, Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed en The Grudge. Volgens Celebrity Net Worth was Sarah Michelle in staat om maar liefst $ 30 miljoen te verzamelen.

5 Ryan Phillippe - $30 miljoen

Net als zijn stiefzus in Cruel Intentions, verhoogde Ryan Phillippe zijn vermogen tot $ 30 miljoen na drie decennia acteren. Ryan debuteerde zijn carrière als Billy Douglas in de soapserie One Life To Live. Hij speelde in meer dan 36 films en 25 tv-films en series. Phillippe is ook een producent, regisseur en scenarioschrijver. Enkele van de nieuwste films waarin hij speelde, zijn Return To Sender, Wish Upon, The 2nd, Brothers By Blood en Lady Of The Manor.

4 Fred Norris - $20 miljoen

Amerikaanse radioster Fred Norris werkt sinds 1979 in The Howard Stern Show. Volgens Celebrity Net Worth ontvangt Norris een jaarsalaris van $ 6 miljoen. Hij was in staat om $ 20 miljoen aan rijkdom te vergaren. Naast zijn werk bij de radio had Fred enkele acteerrollen in een aantal series en films, zoals Private Parts en Law And Order: Special Victims Unit. In Cruel Intentions speelde hij de kleine rol van een metermeisje.

3 Christine Baranski - $15 miljoen

Christine Baranski staat bekend om de hoofdrol van Maryann Thorpe van 1995 tot 1998 in de sitcom Cybill. Ze speelde ook als Diane Lockhart in de juridische dramaseries The Good Wife en The Good Fight. De 69-jarige actrice en zangeres is sinds 1977 actief in haar carrière. Ze heeft meegewerkt aan ongeveer 40 films, 49 tv-films, series en 55 toneelvoorstellingen. Volgens We althy Persons bedraagt het vermogen van Christine Baranski $ 15 miljoen. In Cruel Intentions speelde ze de rol van Bunny Caldwell.

2 Selma Blair - $14 miljoen

Selma Blair speelde Cecile Caldwell in Cruel Intentions. Tijdens haar carrière heeft ze meegewerkt aan meer dan 54 films en 29 tv-films en series. Blair werd beroemd nadat hij in 1998 de hoofdrol speelde in Brown's Requiem-film.

Ze nam deel aan verschillende films, waaronder Legally Blonde, Hellboy, Hellboy II: The Golden Army, Feast Of Love, Ordinary Love en A Dark Foe. Bovendien werkte Selma als model, waar ze werd behandeld in Vogue, Marie Claire, Vanity Fair, Rolling Stone en anderen. Volgens What's Their Net Worth heeft Selma Blair een nettowaarde van $ 14 miljoen.

1 Joshua Jackson - $12 miljoen

Canadees-Amerikaanse acteur Joshua Jackson speelde de rol van Blaine Tuttle in Cruel Intentions. Hij staat bekend om zijn rol als Charlie Conway in de Amerikaanse mediafranchisetrilogie The Mighty Ducks. Hij speelde ook van 1998 tot 2003 als Pacey Witter in de serie Dawson's Creek. Joshua deed mee aan andere series, waaronder Fringe, The Affair, When They See Us, Little Fires Everywhere en Dr. Death. Volgens Celebrity Net Worth verdiende Jackson sinds 1991 een fortuin met zijn werk, voor een bedrag van $ 12 miljoen.

Aanbevolen: