De waarheid over de relatie van Britney Spears met ex-manager Lou Taylor

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Britney Spears met ex-manager Lou Taylor
De waarheid over de relatie van Britney Spears met ex-manager Lou Taylor
Anonim

Sinds de emancipatie van Britney Spears hebben fans rechtstreeks van haar gehoord en zijn ze enthousiast om uit de eerste hand te horen hoe haar leven echt is geweest achter gesloten deuren. Spears heeft haar tumultueuze relaties met haar familie en managementteam gedetailleerd en heeft het vertrouwen gevonden om naar voren te komen en alle vuile geheimen te onthullen die ze probeerden te verbergen voor het publiek.

Een van de namen die nu rondzweven, is die van Lou Taylor, Britneys voormalige bedrijfsmanager. Zo te horen trok Lou aan de touwtjes in het leven van Britney Spears waardoor de ster zich geschonden en gevangen had gevoeld. Als een van de belangrijkste spelers achter de implementatie van Britney Spears' conservatorium ligt Lou Taylor nu onder vuur, terwijl Spears haar woede ontketent en de details onthult met betrekking tot Lou's mishandeling en wanbeheer in de afgelopen jaren.

10 Wie is Lou Taylor?

Lou Taylor is de CEO en oprichter van Tri Star Sports Entertainment Group. Ze heeft de afgelopen 29 jaar zakelijke managementdiensten geleverd aan acteurs, atleten en entertainers en was betrokken bij verschillende contracten met beroemdheden, met name die van Britney Spears Ze was een van de topnamen in de FreeBritney-beweging nadat ze werden geïdentificeerd als een van de belangrijkste spelers die betrokken waren bij de uitvoering van haar conservatorschap en het beheer van haar zakelijke details en financiën.

9 Lou Taylor's betrokkenheid bij het leven van Britney Spears

Lou Taylor ontkent enige betrokkenheid bij Britney Spears' conservatorium, maar Britney heeft anders verklaard, net als haar moeder Lynne Spears. De dames beweren dat Taylor al jaren bij de familie werkte en ook de carrière van Jamie-Lynn had beheerd. Ze heeft Jamie ook $ 40.000 geleend van de nalatenschap van Britney.

Door de jaren heen verdiende Taylor miljoenen dollars aan Britney's nalatenschap en werd hij ervan beschuldigd dat hij aan de touwtjes trok die de dagelijkse activiteiten van Britney's leven beheersten. Ze nam vrijwillig ontslag uit haar functie in 2020 toen het misbruik achter het conservatorium begon te ontrafelen voor de pers.

8 Britney gelooft dat Lou Taylor haar in de gaten hield

Er wordt aangenomen dat Lou Taylor achter het luisterapparaat zat dat Britney Spears in haar eigen huis bespioneerde. Britney beweert dat Lou alle communicatie van haar iPhone spiegelde op een geheime iPad die veilig in een kluis was opgeborgen. Elke oproep en elk bericht dat door Britney werd verzonden, werd gevolgd en Lou zou Spears bespioneren en haar activiteiten controleren. Deze inbreuk op de privacy en pure uitbuiting heeft veel media-aandacht gekregen en heeft Taylor gepositioneerd als een van de gevaarlijkste, manipulatieve mensen in het leven van Spears.

7 Britney Spears bereidt zich voor om Lou Taylor aan te klagen

Britney Spears heeft uitgehaald naar Lou Taylor en is klaar om alle fouten met haar voormalige bedrijfsmanager op de goede ouderwetse manier recht te zetten - in de rechtszaal. Spears ging naar sociale media om te onthullen dat ze een aanklacht zou indienen tegen Taylor wegens haar beledigend gedrag, ongepaste controle en haar wanbeheer van de financiën van haar landgoed. Spears heeft gedreigd om zowel Taylor als haar rechterhand Robin Greenhill aan te klagen en hen beiden verantwoordelijk te houden voor hun daden.

6 Britney Spears onthult dat Lou Taylor haar probeerde te vermoorden

Er kwamen nog meer schokkende beschuldigingen in het nieuws toen Britney publiekelijk beweerde dat Lou Taylor haar had geprobeerd te vermoorden. Ze vertelde de pers: "Ik denk dat ze me probeerden te vermoorden … ik geloof tot op de dag van vandaag nog steeds dat dat PRECIES is wat ze probeerden te doen … maar er was niets mis met mij en ik ging niet dood !!!! Verwijzend naar het afschuwelijke niveau van toezicht en controle dat ze moest doorstaan, zei Spears verder: "Niemand anders zou hebben meegemaakt wat ze me hebben aangedaan !!!"

5 Britney Spears beweert dat haar vader en Lou een affaire hadden

Toen Spears de pers overspoelde met het nieuws dat ze voor haar leven had gevreesd door toedoen van Lou Taylor, ging ze verder met het uitbeelden van een vermeende affaire die haar vader had met de zakenmagnaat. Spears beweert dat haar vervreemde vader, Jamie-Spears, Taylor en Greenhill "aanbad" en hen zo in de kaart speelde, zo erg zelfs dat hij een affaire kreeg met Lou. Volgens Britney maakte haar vader deel uit van het intieme en persoonlijke leven van Lou Taylor en accepteerde hij blindelings alle beperkingen die ze oplegde aan Britneys conservatorium.

4 Britney verwijdert vreemd genoeg de post waarin haar juridische dreiging wordt afgebeeld

Elk mediakanaal verspreidde de juridische dreigementen van Britney Spears tegen Lou Taylor in het nieuws, en fans luisterden om te zien hoe deze situatie zich zou ontvouwen. Toen, bijna net zo snel als de juridische dreiging werd geuit, lijkt het te zijn teruggenomen. Britney Spears verwijderde de Instagram-post waarin ze dreigde met juridische stappen tegen Tri Star, waardoor fans zich afvragen of ze het zal doorstaan of dat er achter de schermen iets is gebeurd dat haar ertoe bracht deze actie te heroverwegen.

3 Britney zegt dat haar vader haar geld gebruikte om een vakantie met Lou te financieren

Er kwamen nog meer schokkende beschuldigingen aan het licht toen Britney Spears uithaalde tegen haar vader in een juridisch document dat naar de rechtbanken werd gestuurd. In dit document beschuldigde ze haar vader ervan een affaire te hebben met Lou Taylor en geld van haar nalatenschap te gebruiken om hun vakantie naar Israël te financieren.

Britney beweert dat haar vader haar zuurverdiende geld gebruikte om zijn overzeese reis te financieren en vervolgens met Taylor in Israël werd gedoopt en een momentopname van een foto van hen samen deelde, die sindsdien handig is weggevaagd van Taylor's Instagram-pagina.

2 Lou Taylor is griezelig stil gebleven te midden van deze beschuldigingen

Alle ogen waren gericht op Lou Taylor's reactie op deze alarmerende beschuldigingen die tegen haar werden geuit, maar interessant genoeg koos ze ervoor om helemaal niet te reageren. Met haar hele levensstijl en zakelijke transacties die door fans onder de loep werden genomen en door de rechtbank werden gesleept, was het interessant om te zien dat stilte Lou Taylor's favoriete middel was. Ze kwam op geen enkel moment naar voren om de schokkende beschuldigingen die Spears tegen haar had te ontkennen, deinsde terug en verdween van de sociale media.

1 Lou Taylor ontmaskeren genereert geld voor Britney Spears

Nu Britney Spears naar voren is gekomen met deze beschuldigingen tegen Lou Taylor, stemt de wereld af en schenkt ze meer aandacht aan de mysterieuze vrouw die tot voor kort achter de schermen zat. Natuurlijk steunen de trouwe fans van Britney haar bij elke stap, en nu heeft Britney een kans om geld te verdienen met de gruwelijke beproeving die ze heeft doorstaan door toedoen van Taylor en alle anderen die al die jaren aan het verstikken van haar vrijheid werkten.

Spears heeft zojuist een enorm boekcontract getekend met Simon & Schuster ter waarde van ongeveer $ 15 miljoen. Haar giftige leven en de smerige details over Lou Taylor en andere belangrijke spelers van haar conservatorium zullen binnenkort beschikbaar zijn voor fans om op te scheppen, en Britney zal in het proces haar bankrekening vullen.

Aanbevolen: