De waarheid over de relatie van Taylor Swift met Sophie Turner

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Taylor Swift met Sophie Turner
De waarheid over de relatie van Taylor Swift met Sophie Turner
Anonim

Eén ding dat muzikant Taylor Swift en actrice Sophie Turner gemeen hebben, is zanger Joe Jonas - hij is de ex-vriend van Swift en de nu echtgenoot van Turner. Fans vragen zich echter af waar de twee dames staan als het om elkaar gaat.

Vandaag bekijken we hoe hun relatie is en of de twee vrienden of vijanden zijn. Van hoe hun paden kruisen tot of ze van elkaars werk houden - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Taylor Swift en Joe Jonas dateerden in 2008

Laten we beginnen met het feit dat muzikanten Taylor Swift en Joe Jonas van juni tot oktober 2008 dateerden. Zoals de meeste fans weten, was hun uiteenvallen nogal een onderwerp, aangezien Joe het uitmaakte met Taylor in een telefoongesprek van 27 seconden. Dit is wat Joe later onthulde over het telefoongesprek:

"Voor degenen die hun bezorgdheid hebben geuit over het telefoontje van '27 seconden', ik belde om gevoelens met de andere persoon te bespreken. Die gevoelens werden duidelijk niet goed ontvangen. Ik heb het gesprek niet beëindigd. Iemand anders deed dat wel. Telefoongesprekken mogen maar zo lang duren als de persoon aan de andere kant van de lijn bereid is te praten."

7 Sophie Turner begon in 2016 met Joe Jonas te daten

Joe Jonas begon te daten met Game of Thrones-ster Sophie Turner in oktober 2016 en een jaar later verloofde het stel zich. De twee begonnen in het huwelijksbootje te stappen in een kapelhuwelijk in Las Vegas op 1 mei 2019, waarna ze besloten om op 29 juni 2019 nog een, meer extravagante bruiloft te houden in Parijs, Frankrijk.

6 Taylor Swift en Sophie Turner verschenen samen op 'The Graham Norton Show'

Natuurlijk had niemand ooit verwacht dat Taylor Swift en Sophie Turner een band zouden opbouwen, maar het lijkt zeker alsof de twee dames elkaar echt leuk vinden. In 2019 woonden ze allebei The Graham Norton Show bij, en het leek zeker alsof er geen kwaad bloed was tussen de twee.

5 Taylor Swift schreef het nummer 'Mr. Perfect Fine' Over Joe Jonas

Het is geen geheim dat Taylor Swift vaak liedjes schrijft over haar partners, dus het is zeker niet verwonderlijk dat fans denken dat ze er ook een over Joe Jonas heeft geschreven. Vooral het nummer "Mr. Perfectly Fine" lijkt over de Jonas Brother te gaan, en in het refrein roostert Swift zeker de zanger:

"Hallo meneer Helemaal goed/Hoe gaat het met je hart nadat je het mijne hebt gebroken? / Meneer Altijd op de juiste plaats op het juiste moment, schatje / Hallo meneer Terloops wreed / Meneer Alles draait om jou / Ik heb ben Miss Misery geweest sinds je afscheid / En je bent Mr. Perfect in orde."

4 Sophie Turner deelde het nummer op haar Instagramverhalen

Degenen die Sophie Turner op Instagram volgen, weten vast al dat de koningin in het noorden een enorme Swiftie is. Het kon Turner zelfs niet eens schelen dat Taylor Swift haar man Joe Jonas roostert in "Mr. Perfectly Fine" - ze deelde op Instagram verhalen dat ze naar het nummer luistert, en daarnaast schreef ze "It's niet GEEN bop @TaylorSwift."

Natuurlijk bleef dit niet onopgemerkt door Taylor Swift, die op het verhaal reageerde door het opnieuw te posten en toe te voegen: "Voor altijd de knie buigen voor de [koningin] van het noorden."

3 Taylor Swift stuurde Joe en Sophie's dochter een cadeau

Swifties komen veel te weten over het leven van Taylor Swift via haar liedjes, en een detail dat niet onopgemerkt bleef, is het feit dat ze in haar nummer "Invisible String" zingt: "Cold was the steel of my bijl om te malen / Voor de jongens die mijn hart braken / Nu stuur ik hun baby's cadeautjes." Fans kwamen natuurlijk al snel tot de conclusie dat ze het over Joe Jonas heeft, aangezien zijn vrouw Sophie Turner in juli 2020 bevallen is van hun dochter Willa.

2 Sophie Turner prees Taylor Swift's 10-minutenversie van 'All Too Well'

Dit najaar bracht Taylor Swift een 10 minuten durende versie uit van het nummer "All Too Well" van haar album Red. Het nummer is al jaren favoriet bij fans en het lijkt alsof Sophie - net als de rest van Taylor Swift's fandom - nog niet klaar was voor de volledige versie. Toen het nummer en de videoclip uitkwamen, besloot de Game of Thornes-ster opnieuw om Taylor Swift een shoutout te geven op haar Instagram-verhaal door te schrijven: "Het gaat helemaal niet goed met @TaylorSwift."

1 Sophie Turner en Joe Jonas woonden het 'SNL'-optreden van Taylor Swift bij

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Sophie Turner en Joe Jonas afgelopen november het "All Too Well" optreden van Taylor Swift bijwoonden op Saturday Night Live. Hoewel Joe Jonas en Taylor Swift de zaken in 2008 zeker niet goed hebben afgesloten, lijkt het er zeker op dat ze daar voorbij zijn gegaan. Per slot van rekening lijkt Joe's vrouw Sophie Turner zeker een grote fan van zijn ex te zijn.

Aanbevolen: