De waarheid over de relatie van Alycia Debnam-Carey met Eliza Taylor

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Alycia Debnam-Carey met Eliza Taylor
De waarheid over de relatie van Alycia Debnam-Carey met Eliza Taylor
Anonim

Alycia Debnam-Cary en Eliza Taylor zijn twee actrices die vooral bekend staan om hun werk aan The 100 (dezelfde CW-serie waar zanger Shawn Mendes een gastoptreden zag). Tijdens de show deelden de twee vrouwen memorabel een romance op het scherm, wat fans ertoe bracht Debnam-Cary's Lexa en Taylor's Clarke Griffin te verzenden.

Helaas werd hun liefdesverhaal afgebroken nadat Debnam-Carey van de show was vermoord. De 100 eindigde ook zijn run na zeven seizoenen, wat de hoop op een verdere reünie op het scherm tussen de twee acteurs deed dalen. Sinds de show eindigde, hebben fans zich afgevraagd hoe de relatie van de actrices achter de schermen was.

Dit is wat ze hebben gezegd over samenwerken

Terwijl Taylor al vanaf het begin bij de show was, werd Debnam-Carey's Lexa pas halverwege het tweede seizoen geïntroduceerd, in een aflevering getiteld Fog of War. Toen Lexa voor het eerst verscheen, werden kijkers ondergedompeld in Clarke's voortdurende liefdesaffaire met Finn (Thomas McDonell). Het duurt echter niet lang voordat Clarke zich realiseert dat ze een diepere band met Lexa deelt, ondanks dat de laatste een AI is.

“Ik denk dat wat het echt dreef, was dat het twee personages waren die allebei in zeer unieke maar vergelijkbare posities zaten en dat ze een beetje van elkaar in elkaar konden zien, als dat logisch is - in tegenstelling tot iemand anders”, legde Debnam-Carey uit tijdens een interview met IGN. "Ze moesten allebei op zeer jonge leeftijd aan de macht komen en dat is moeilijk. Ze misten eigenlijk een tienertijd of een jeugd." Ze zei ook dat de relatie tussen de personages "eigenlijk voortkwam uit een oprechte liefde voor elkaar."

Tegelijk is Debnam-Carey ook van mening dat de duidelijke chemie tussen Clarke en Lexa te wijten was aan het feit dat ze een goede werkrelatie had met haar tegenspeler."Eliza en ik kunnen het zo goed met elkaar vinden, omdat we zulke goede vrienden zijn, dus wanneer we op de set zijn, kunnen we het zo goed met elkaar vinden dat het hielp om iets van dat te voelen", zei de actrice. “Maar het kwam als een beetje als een verrassing voor mij, de manier waarop het zich ontvouwde. Ik had niet verwacht dat dat zo snel zou gebeuren. Er werd op gezinspeeld en mensen gissen er een tijdje naar, maar het heeft ons allebei een beetje verrast.”

Helaas moest de romantische verhaallijn tussen Lexa en Clarke eindigen nadat Debnam-Carey de show had verlaten. Volgens The Hollywood Reporter onthulde Debnam-Carey dat ze moest vertrekken vanwege "andere verplichtingen in mijn persoonlijke leven", verwijzend naar haar betrokkenheid bij de serie Fear the Walking Dead. Desalniettemin maakte de manier waarop Lexa werd gedood (door een verdwaalde kogel) fans woedend. De maker en uitvoerend producent van de show, Jason Rothenberg, verontschuldigde zich later in een open brief aan de fan. "De eerlijkheid, integriteit en kwetsbaarheid die Eliza Taylor en Alycia Debnam-Carey aan hun personages brachten, diende als inspiratie voor veel van onze fans", schreef hij."Hun relatie was belangrijker dan ik me realiseerde."

Sinds Lexa in de serie was overleden, leek het erop dat fans het geliefde personage nooit meer zouden zien. Tijdens de finale van de show maakte Debnam-Carey's Lexa echter een verrassende verschijning. De actrice ging later naar Twitter om de show te feliciteren met zijn opmerkelijke run. "Wat een eer om het kostuum voor de laatste keer aan te trekken en voor de laatste aflevering herenigd te worden met the100-familie", schreef Debnam-Carey. “Gefeliciteerd aan de buitengewone cast en crew en een ENORME dank aan de meest fantastische fans.” Ondertussen antwoordde Taylor op de post van Debnam-Carey en zei: "Het was zo'n traktatie om je terug te hebben, lieve dame. Het was alsof er geen tijd was verstreken. Hou van je lef.” Als reactie tweette Debnam-Carey: "Echt zo speciaal!! Ik hou meteen van je."

Hebben ze contact gehouden?

De twee actrices werken nu misschien aan afzonderlijke projecten, maar het lijkt erop dat ze proberen om zoveel mogelijk met elkaar om te gaan. Tijdens een interview met KSiteTV in 2016 onthulde Taylor zelfs: "Ik zag haar onlangs - ze is op dit moment in L. A., dus we hebben een inhaalslag gemaakt en koffie gedronken … ze is een van mijn beste vrienden geworden. Meer recentelijk zei de actrice ook dat ze door de jaren heen contact heeft gehouden met haar voormalige co-ster. 'Hebben Alycia en ik nog steeds contact? Ja we zijn!" merkte Taylor op in een videoboodschap aan een fan. “Ze stuurde me het mooiste bericht op mijn verjaardag en we hadden een heel goed gesprek, dus dat is altijd leuk. Ze is zo'n speciaal persoon.'

Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat Debnam-Carey en Taylor zich binnenkort weer op het scherm zullen herenigen. Dat gezegd hebbende, fans kunnen hun favoriete Clexa-momenten altijd opnieuw beleven door The 100 op Netflix te streamen. Er is ook sprake van een prequel op de serie. Het v alt echter nog te bezien of Clarke, Lexa of andere fanfavorieten hun opwachting zullen maken.

Aanbevolen: