Wie is het nieuwe meisje van Kanye West, Chaney Jones?

Inhoudsopgave:

Wie is het nieuwe meisje van Kanye West, Chaney Jones?
Wie is het nieuwe meisje van Kanye West, Chaney Jones?
Anonim

Amber Rose, Kim Kardashian, Julia Fox en nu Chaney Jones hebben zich aangesloten bij de club die een romantische band heeft met de controversiële rapper Kanye West Na zijn zeer openbare scheiding van Kim, begon West een tirade van beledigingen te posten tegen Kim's nieuwe man, Pete Davidson. Maar sinds Jones in beeld is, lijkt Kanye gekalmeerd te zijn.

Hoewel geen van beiden publiekelijk over hun romance hebben gesproken, zijn Kanye Wenst en Chaney Jones samen in het openbaar gezien en eind februari zelfs officieel Instagram geworden. Na zijn breuk met Uncut Gems-actrice Julia Fox, na een korte maar krantenkoppende relatie met haar, werd Ye onmiddellijk in Miami gezien met Chaney Jones.

De 24-jarige influencer haalde snel de krantenkoppen, omdat ze een sterke gelijkenis vertoont met West's ex-vrouw Kim Kardashian. Dus wie is deze brunette schoonheid die uit eten ging met Kanye, die de Donda 2 luisterde en feestte en zelfs werd uitgeroepen tot zijn muze op Instagram?

5 Kanye West en Chaney Jones' publieke optredens

Kanye West is officieel overgestapt van zijn korte, maar opmerkelijke relatie met actrice Julia Fox naar Chaney Jones. Ze waren samen in Miami, poseerden voor de paps en verschenen met elkaar op evenementen. Er lijkt enige overlap te zijn tussen Fox en Jones, hoewel er geen harde gevoelens van de Fox lijken te zijn.

Kanye en Chaney veroorzaakten voor het eerst datinggeruchten begin februari 2022, toen ze samen werden gezien tijdens een diner in Nobu in Malibu. Sinds deze verschijning heeft Chaney sterk gesuggereerd dat ze de nieuwe muze van Kanye is, en het paar werd officieel Instagram met een selfie op de verhalen van Chaney.

Een bron vertelde Entertainment Tonight dat Kanye en Chaney gewoon plezier hebben en het informeel houden. "Het is geenszins een serieuze relatie. Ze vindt het leuk om met hem om te gaan en te genieten van alle leuke dingen die ze samen doen." Het paar werd vervolgens gespot op een luisterfeestje voor zijn aankomende album, Donda 2, in Nobu in Malibu. Ze werd ook kort daarna gespot bij het verlaten van het Sunny Vodka-feest in de hotspot Nice Guy in Los Angeles.

4 Chaney Jones' carrière

Chaney Jones werkt als chief operating officer voor First State Behavioral He alth en lijkt een groot voorstander van counseling te zijn. Het counselingbedrijf is opgericht door haar vader, AVon Jones, die de CEO is.

"Ik heb het gevoel dat counseling en gedragsmatige gezondheidsbehandeling een gezonde actie is voor iedereen", onthult haar werkbiografie. "Counseling kan iedereen helpen om in hun dagelijks leven te verbeteren en ik kijk ernaar uit om met je samen te werken."

3 Chaney Jones is 'Booksmart'

Chaney Jones is niet alleen mooi, ze is ook boekenwijs. De 24-jarige studeerde ging naar de Rodney High School in Delaware en studeerde in 2020 af aan de Universiteit van Delaware met een major in het basisonderwijs en een minor in menselijke ontwikkeling en gezinsstudies.

Er werd gezegd dat ze drie jaar op rij op de lijst van de decaan van de universiteit stond, als beste van haar klas. Volgens de zakelijke website van Jones werkt ze momenteel aan een master in counseling aan de Wilmington University.

"Herinneringen aan het afstuderen van de universiteit. Zo opgewonden om te delen dat ik terug naar school ga om mijn masterdiploma te halen! Ik hou ervan mezelf te pushen en te streven naar grootsheid. Blijf op de hoogte voor diploma2 ", schreef ze in september Instagram-bericht.

2 Chaney Jones is een Instagram-influencer

Chaney Jones begon in 2019 populair te worden op Instagram. Ze kreeg een aanhang van meer dan 200.000 volgers voordat ze met Kanye op de foto werd gezet, wat ertoe leidde dat haar aantal volgers steeg tot 379.000 volgers.

Haar Instagram-aanhang leidde tot drukte bij het modelleren en beïnvloeden. Ze heeft gemodelleerd voor merken als KY Boutique en GSUWOO. Met haar gewaagde foto's, waarop ze poseert in bikini's en lingerie, konden velen zeggen dat het slechts een kwestie van tijd was voordat ze populair werd op het socialemediaplatform. Chaney Jones heeft meer dan 50.000 volgers op haar officiële TikTok-account, waar ze fans vaak meer inzicht geeft in haar gezinsleven, reizen en koken.

1 De gelijkenis van Chaney Jones met Kim Kardashian

Chaney haalde de krantenkoppen vanwege haar griezelige gelijkenis met de ex-vrouw van Kanye West, Kim Kardashian. Niet alleen zijn de vrouwen fysiek gelijk met donker haar en ronde figuren, maar de twee vrouwen kleden zich ook hetzelfde. Jones droeg zelfs dezelfde zonnebril die Kim zelf droeg op een Donda-feestje in 2021.

Volgens een bron die met Hollywood Life sprak, kan het Kim niets schelen of Kanye haar look-alike wil daten. "Kim heeft foto's van Chaney gezien en ze vindt dat Chaney gewoon zichzelf moet zijn en niet moet proberen haar te imiteren", vertelde de bron aan de publicatie."Maar als dat is wat Chaney wil doen om de aandacht te krijgen die ze zoekt, of om Kanye voor zich te winnen, het zij zo. Kim's focus ligt nu op zichzelf, haar kinderen en haar relatie met Pete."

Het is moeilijk om niet op te merken dat Chaney Jones veel volledig zwarte, spandex-looks draagt die doen denken aan de Balenciaga-esthetiek van Kim Kardashian. West houdt ervan om de vrouwen met wie hij dateert een totale make-over te geven. Julia Fox onthulde ooit dat Kanye een hotelkamer vol kleding voor haar kocht, waarbij de nieuwe garderobe van de actrice een soortgelijk DNA deelt als dat van zijn ex-vrouw.

Aanbevolen: