Kanye West & Het uiteenvallen van Chaney Jones, maar hij heeft al iemand nieuw

Inhoudsopgave:

Kanye West & Het uiteenvallen van Chaney Jones, maar hij heeft al iemand nieuw
Kanye West & Het uiteenvallen van Chaney Jones, maar hij heeft al iemand nieuw
Anonim

Na vier maanden daten zijn Kanye West en Chaney Jones officieel voorbij. En de rapper is al gespot met een nieuwe mysterieuze vrouw.

Het paar werd voor het eerst gelinkt in januari, kort nadat Kanye's toenmalige vervreemde vrouw Kim Kardashian haar romance met Pete Davidson openbaar had gemaakt. Chaney's opvallende gelijkenis met de publieke beloften van Kim en Kanye om Kim terug te winnen, maakte het publiek nog meer gefascineerd door hun relatie.

Kanye en Chaney zijn de afgelopen maanden verschillende keren samen gespot en hij is een vast onderdeel op haar Instagram. Chaney kreeg zelfs 'een permanente herinnering aan Kanye toen ze naar buiten stapte met inkt op haar pols die 'Ye' schreef.

Wat er echt gebeurt tussen Kanye en Chaney

Hoewel Kanye, 44, en Chaney, 24, stil zijn geweest over de oorzaak van hun breuk, zweren bronnen dat er geen kwaad bloed zit tussen de recente exen. "Kanye en Chaney zijn klaar", vertelde een bron aan Us Weekly. “Ze gingen in der minne uit elkaar. Er is geen kwaad bloed, de dingen zijn gewoon sisser geweest.”

Chaney heeft ook alle vermeldingen van de rapper op haar Instagram verwijderd, hoewel ze hem nog steeds volgt.

In februari vertelden bronnen aan TMZ dat Kanye en Chaney hun romance informeel en "niet officieel" hielden, wat misschien een voorbode was van het feit dat het paar er niet voor de lange termijn in zat.

Kanye lijkt echter al verder te zijn gegaan met de splitsing. Eerder deze maand werd de oprichter van Yeezy samen met Monica Corgan gespot bij een vertoning van Top Gun: Maverick. Monica is naar verluidt een influencer en model met 35.000 volgers op Instagram.

Het is onduidelijk of Kanye en Monica een relatie hebben of elkaar gewoon terloops zien.

Wat echter niet alleen casual is, is de relatie van Kim met Pete Davidson. Hoewel Kanye eerder zijn afkeuring uitsprak over de nieuwe relatie van zijn nu-ex-vrouw, is hij de afgelopen maanden stiller geweest, ondanks berichten dat Kim en Pete het erover hebben om bij elkaar in te trekken.

Kanye kocht eerder dit jaar een huis recht tegenover het landhuis van Kim om dichter bij hun vier kinderen te zijn. Als Pete bij Kim intrekt, betekent dat dat hij recht tegenover Kanye kan wonen.

Maar met Kanye's actieve datingleven – hij had eerder dit jaar ook een affaire met Julia Fox – zou het een teken kunnen zijn dat de rapper eindelijk accepteert dat het voorbij is tussen hem en Kim.

Aanbevolen: