Beyonce en Michelle Obama: alles wat we weten over hun vriendschap

Inhoudsopgave:

Beyonce en Michelle Obama: alles wat we weten over hun vriendschap
Beyonce en Michelle Obama: alles wat we weten over hun vriendschap
Anonim

Vriendschap is een essentieel aspect van het leven als mens en kameraadschap tussen bekende beroemdheden is heel gewoon. Er zijn echter maar heel weinig celeb-vriendschappen die lang duren. Beyonce en de voormalige First Lady van de Verenigde Staten zijn twee van de machtigste en meest inspirerende vrouwen van onze tijd. Hun sterke vriendschap is een onderwerp waar de geruchtenmolen van beroemdheden zich op richt.

Het is zo leuk dat deze zeer krachtige vrouwen in de loop van de tijd goede vrienden zijn geworden. De vriendschap was positief voor hen. Ongeacht negatief nieuws, ze blijven allebei goede vrienden. Er zijn verschillende keren geweest dat deze sterke en slimme vrouwen samen zijn afgebeeld. Ze hebben elkaar gesteund en altijd op goede voet gestaan.

Queen Bey wordt door velen aanbeden, en zij en Michelle Obama zijn een geweldig voorbeeld van hoe vriendschap door dik en dun kan worden gehandhaafd.

14 Vriendschap sinds het inaugurele bal 2008

Deze ceremonie was een introductie tot hun vriendschap. Het was een van de meest gewilde optredens van de voormalige First Lady en de voormalige president van de Verenigde Staten, met de zang van Beyonce op de achtergrond. De Grammy-winnaar zong At Last, een van de beste nummers van Etta James. Er was geen weg meer terug na deze ceremonie, want de First Lady vond een vriend in Beyonce.

13 Het krachtpaar Vriendschap

Er waren verschillende gevallen waarin wederzijdse bewondering duidelijk was tussen de machtsparen. De voormalige POTUS gebruikte ooit fragmenten van een Jay-Z-nummer in zijn campagne. De presidentiële campagne van 2009 was een historische gebeurtenis sinds de partner van Beyonce campagne voerde voor de partner van Michelle Obama.

12 Laten we campagne voeren

Het was 2009, en kijkers waren getuige van de powerdanseres, Beyonce, die groovende naar A little sweat ain't pijn niemand ooit, van haar single Get Me Bodied. Dit was in feite een gebaar van steun aan de First Lady. Michelle Obama, die bekend stond om haar inspirerende en motiverende kijk. Michelle Obama bedacht de 'Let's Move-campagne' om obesitas in Amerika tegen te gaan.

11 Wederzijdse bewondering

Beyonce en Michelle Obama zijn twee van de belangrijkste vrouwen in hun respectieve beroepen. Ze hebben zich altijd verbonden met nobel werk en hebben bijgedragen aan de samenleving. Beide vrouwen hebben altijd de ondervertegenwoordigde gesteund. Ze zijn gericht op het versterken en helpen van de behoeftigen, en dit gedeelde ideaal inspireert hen vaak om samen te werken.

10 De Carters en de Obama's

Er zijn verschillende gelegenheden geweest waarbij elk van de families enorm respect en aanbidding voor de ander heeft getoond. Michelle Obama gaf een voorbeeld van een fangirl toen ze zichzelf lid noemde van de Bey-Hive tijdens een carpoolkaraokesessie met James Cordon. Jay-Z heeft in sommige van zijn interviews gezegd dat hij dicht bij Barack Obama staat.

9 Het vriendschapsverhaal gaat verder

De band tussen de twee dames is uitgegroeid tot hun families. Ze hebben samen verjaardagsfeestjes en sociale evenementen bijgewoond, zelfs nadat de Obama's het Witte Huis hadden verlaten. Het was geweldig om de voormalige First Lady verkleed als popkoningin te zien. Michelle Obama koos de Bey-look uit de video Formation en verraste toen haar vriendin!

8 Een geweldig ondersteuningssysteem

Beyonce en Michelle steunen elkaar en we waarderen hun werk enorm. De media waren zelfs onder de indruk toen ze zagen dat de twee dames aanzienlijk in elkaars werk investeerden. Beyonce heeft de waardige programma's toegejuicht die Michelle Obama onderschrijft. Onlangs feliciteerde Michelle haar vriendin met het succes van Homecoming.

7 Virale video die zustercode onthult

Na een band dankzij hun morele standpunten, introduceerden ze uiteindelijk hun families in de mix. Er was een feestelijke video die de ronde deed, waarop te zien was dat de twee families genoten van een speciale dans. Het gaf een goed inzicht in de vriendschap tussen Michelle Obama en Beyonce, die een sterke zustercode heeft.

6 Concerten bijwonen met de fans

In 2019 gingen Jay-Z en Beyonce op een wereldtournee genaamd On the Run-II en het was een enorme hit. De voormalige First Lady woonde het bij; ze bracht ook een dochter mee. Michelle Obama is een fervent fan van de liedjes en opwindende uitvoeringen van haar vriend. Deze indrukwekkende steun is een integraal onderdeel van hun langdurige vriendschap.

5 Steun de zwarte cultuur

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat beide geweldige dames de zwarte cultuur steunen. Bovendien maken de waardering en aanbidding die ze genereren hen tot een inspirerend onderdeel van de zwarte cultuur… en de popcultuur in het algemeen. Deze twee vrouwen willen altijd het beter doen en hun waarde bewijzen.

4 Super Bowl 2016

Dit was weer een evenement dat de groeiende vriendschap tussen de twee machtige vrouwen liet zien. Beyoncé zou samen met Coldplay optreden in de rustshow. In een interview onthulde Michelle Obama hoe de Obama's liever de prestaties van hun vriend wilden vangen dan kijken naar de voetbalwedstrijd!

3 Samenwerking en vriendschap

In een interview zei Michelle Obama ooit: "Als ik niet als mezelf was geboren, zou ik elke dag Beyonce zijn". De vriendschap, die goede en slechte tijden heeft overleefd, blijft tot op heden intact, aangezien beide families de laatste tijd samen zijn gespot. Deze families wonen altijd elkaars belangrijke evenementen bij, wat hun band heeft versterkt.

2 Wereldburgerfestival

De aanbiddende knuffel tussen Michelle Obama en Beyonce was een van de hoogtepunten van het Global Citizen Festival. Het was een prachtig gezicht om te zien, en nogmaals, de vrienden kwamen samen voor een briljant doel. Het versterkte hun band en hielp hen een mijlpaal in hun alliantie te bereiken.

1 Gedeelde doelen

Beide vrouwen steunden wederzijds de opvoeding van meisjes en verschillende andere sociale doelen. Ze hebben veel levens versterkt door hun nobele bijdragen. Het helpt hen dat ze goede vrienden kunnen zijn en kunnen werken aan hun gedeelde doelen voor een betere toekomst.

Aanbevolen: