Wat we weten over de vriendschap van Kylie Jenner met Anastasia Karanikolaou

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de vriendschap van Kylie Jenner met Anastasia Karanikolaou
Wat we weten over de vriendschap van Kylie Jenner met Anastasia Karanikolaou
Anonim

Ze zijn al vrienden sinds ze tieners waren, maar Kar-Jenner-fans hebben zeker opgemerkt dat Anastasia Karanikolaou en Kylie Jenner tegenwoordig onafscheidelijk zijn. Sinds haar vriendschap met Jordyn Woods eindigde, na de beruchte vreemdgangsaffaire met Tristan Thompson, nam de realityster afstand van haar voormalige beste vriend. Kylie lijkt haar te hebben vervangen door Anastasia, die ook de naam Stassie draagt.

Anastasia is een blonde schoonheid die Kylie als haar zus beschouwt en al jaren de wereld over reist met Jenner. Afgelopen zomer bijvoorbeeld regelde Kylie een reis voor haar vrienden, naar Turks- en Caicoseilanden, om de lancering van Kylie Skin te helpen vieren; natuurlijk was Anastasia er om de gelegenheid te herdenken.

Anastasia is een influencer op sociale media en een YouTube-persoonlijkheid die ooit het gezicht was van PrettyLittleThing, maar wat weten we over haar hechte vriendschap met Kylie? Hier is het dieptepunt.

12 Kylie in de YouTube-video's van Anastasia

Als je het YouTube-kanaal van Anastasia bent tegengekomen, heb je Kylie Jenner waarschijnlijk hier en daar opgemerkt. Aangezien deze twee socialites zoveel tijd samen doorbrengen, zou het voor Stassie onmogelijk zijn om Jenner niet in haar vlogs op te nemen. Het kanaal van Stassie heeft meer dan 500.000 abonnees en dat aantal neemt snel toe.

11 Ze waren bevriend met Jordyn Woods

Net als Kylie was Anastasia ook goed bevriend met Jordyn Woods, en fans weten dit omdat de vrouwen vaak als trio samen rondhingen. Nadat in februari 2020 het bedrogschandaal met Tristan Thompson aan de oppervlakte kwam, verliet Kylie Jordyn, uit loyaliteit aan Khloe, en Anastasia lijkt hetzelfde te hebben gedaan.

10 Anastasia werd hechter met Kylie toen Jordyn weg was

Sinds Jordyn uit beeld was, merkten fans al snel dat Anastasia haar schoenen vrijwel had gevuld als de beste vriend van Kylie Jenner. De 'Keeping Up With the Kardashians'-ster is onlosmakelijk verbonden met Stas en ze hebben de neiging om alles samen te doen. Mensen vragen zich vaak af of Jordyn ooit terug zal komen, maar de kans dat dat gebeurt, lijkt zeer onwaarschijnlijk.

9 Ze beschouwt Kylie als haar 'zus'

Anastasia kent Kylie al sinds haar tienerjaren. Ze zouden zelfs samen op dezelfde school hebben gezeten, dus het is begrijpelijk waarom ze elkaar als zussen beschouwen. Hoewel ze geen echt bloed delen, laat het feit dat ze al meer dan tien jaar vrienden zijn, zien hoe hecht hun band is.

8 Kylie ondersteunde Anastasia bij de lancering van haar PLT-collectie

Toen Anastasia in 2017 haar eigen capsulecollectie met PrettyLittleThing op de markt bracht, zorgde Kylie Jenner ervoor dat ze haar steun betuigde door het PLT-lanceringsfeest bij te wonen. Het was een aardig gebaar van Kylie, wiens verschijning op het evenement het zoveel meer publiciteit gaf - dit leidde hoogstwaarschijnlijk tot meer klanten en hogere verkopen.

7 Ze zijn allebei Instagram-beïnvloeders

Iedereen met een bepaald aantal volgers lijkt tegenwoordig een influencer te zijn, maar Anastasia is niet nieuw in het spel. Haar account heeft meer dan 8 miljoen volgers, wat betekent dat ze gemakkelijk tot $ 50.000 in rekening kan brengen voor een gesponsorde advertentiepost. Kylie, die 177 miljoen volgers heeft, kan tot $2 miljoen opbrengen om een product te promoten.

6 Ze vierden samen Kerstmis

Het kerstdiner werd vorig jaar gehouden in het huis van Kylie Jenner, met al haar goede vrienden die haar vergezelden in bijpassende kleding van mevrouw de kerstman. Kylie en Anastasia vierden de feestelijke gelegenheid met Yris Palmer, Sofia Richie en Victoria Villarroel.

5 Ze passen vaak bij hun outfits

Kylie en Anastasia zijn de ultieme beste vrienden die zelfs bij hun outfits passen. Vorig jaar kleedde het paar zich in vergelijkbare Chanel-ensembles, met Stas sportief beige. Kylie pronkte met haar witte outfit. Ze kiezen soms ook voor kleurrijke twinning-looks, zoals op de foto die hier wordt getoond. Een snelle blik op Kylie's Instagram-pagina zal tal van foto's opleveren waar ze bijpassende kleding rocken.

4 Anastasia in quarantaine met Kylie

Na de uitbraak van COVID-19 besloten Anastasia en Kylie om samen te isoleren in het miljoenenhuis van Kris Jenner in Palm Springs. Kris had het pand gekocht als een vakantiebestemming voor het gezin, dus de timing kon niet beter zijn geweest. Maar het blijft onduidelijk of het duo de rest van de lockdown zal isoleren of niet.

3 Ze posten vaak samen TikTok-video's

Om de tijd te doden tijdens de pandemie, houden Kylie en Anastasia elkaar bezig. Ze zijn allebei lid geworden van het platform voor het delen van video's, TikTok. In een recente video van de beroemde socialites speelden ze een scène uit 'Keeping Up With the Kardashians' na terwijl ze luchtig de spot dreven met de persoonlijkheid van Kourtney Kardashian in de show.

2 Ze vierden de lancering van Kylie Skin in het buitenland

In de zomer van 2019 breidde Kylie Jenner haar schoonheidsimperium uit door Kylie Skin te lanceren. Om haar bedrijfsuitbreiding te vieren, vloog ze een handvol van haar beste vrienden naar Turks- en Caicoseilanden, zoals eerder vermeld, waaronder Anastasia. Kylie, Stas en andere vrienden. Ze verbleven allemaal in een luxe resort tijdens hun reis en stapten aan boord van een privéjet om naar de tropische omgeving te gaan.

1 Ze verkleedden zich als Madonna en Britney Spears voor Halloween

Kylie en Anastasia kleedden zich om indruk te maken toen ze vorig jaar Madonna en Britney Spears-kostuums droegen voor Halloween. De socialites droegen identieke outfits als die van Madge en Spears tijdens hun MTV Video Music Awards-optreden in 2003. Het spreekt voor zich dat ze het zeker voor elkaar hebben gekregen.

Aanbevolen: