Lady Gaga's 10 grappigste tweets

Inhoudsopgave:

Lady Gaga's 10 grappigste tweets
Lady Gaga's 10 grappigste tweets
Anonim

Lady Gaga is een muzikante, actrice en activiste, en haar talenten zijn werkelijk grenzeloos. Haar fans zijn zo toegewijd aan haar vanwege haar iconische persoonlijkheid. Ze is een ongelooflijk eerlijke beroemdheid, die er nooit voor terugdeinst om over haar eigen worstelingen en de normale aspecten van haar leven te praten.

Een van haar vele talenten is absoluut haar gevoel voor humor, dat tot uiting komt op haar sociale mediaplatforms. Ze is de maker van vele virale tweets, die op zijn zachtst gezegd hilarisch waren. Blijf lezen om 10 van haar grappigste tweets tot nu toe te zien die elke lezer zeker zullen amuseren.

10 Laat je kinderen niet achter bij Lady Gaga

Miley Cyrus' beruchte Bangerz-tijdperk was de oorzaak van veel controverse rond Miley en popmuziek in het algemeen. Lady Gaga is echter altijd een steunbetuiging geweest voor jonge sterren zoals Miley, die zwaar bekritiseerd werden door de media.

Deze tweet maakt grappen over Gaga's invloed op Miley, terwijl ze een foto van haar en Miley plaatste met het bijschrift: "Laat je kinderen niet alleen met Lady Gaga."

9 Muzikale crisis

Lady Gaga heeft veel tatoeages, waarvan de meeste een eerbetoon zijn aan haar verschillende albums en interesses. Een van haar meest recente tatoeages was het woord Gaga, gespeld met muzieknoten.

Ze onthulde op Twitter dat deze tatoeage haar werd gegeven terwijl ze een beetje dronken was, wat leidde tot de muzikale crisis van de tatoeage. De tweet toont een foto van haar tatoeage, inclusief de toevoeging van de vijfde staf, die er aanvankelijk niet in stond.

8 Oprah voor president

Oprah en Lady Gaga hebben een langdurige relatie die begon toen Lady Gaga's carrière voor het eerst begon.

Ze zijn allebei erg uitgesproken over de liefde en het respect dat ze voor elkaar delen, met hun meest recente reünie tijdens Oprah's 2020 Vision-tour, waar Lady Gaga als gast aan deelnam. Deze grappige tweet van Gaga toont de onverwachte band tussen deze twee toen ze voor de grap haar steun aankondigde voor een presidentiële kandidatuur van Oprah.

7 zwanger van LG6

Lady Gaga is tijdens haar carrière het slachtoffer geweest van veel belachelijke geruchten, net als veel beroemdheden met haar status.

Ze heeft te maken gehad met kritiek op heel veel niveaus, waaronder de afschuwelijke schaamte die ze in de loop der jaren heeft ervaren. Een van de recente geruchten over haar was dat ze zwanger was, en haar reactie op dit belachelijke gerucht was verbazingwekkend en volledig iconisch op elk niveau.

6 Trollen

Sommige van Lady Gaga's grappigste tweets zijn degene die het meest willekeurig lijken. Lady Gaga gebruikt Twitter echter vaak zoals het bedoeld was, met het plaatsen van willekeurige gedachten.

Deze was daar het perfecte voorbeeld van, aangezien ze op een dag tweette over het feit dat ze trollen verzamelde zonder uitleg over waarom of waar ze het over had. Deze tweet in al zijn eigenaardigheid is een van haar meest amusante.

5 ARTPOP

Lady Gaga staat erom bekend haar fans op meer dan één manier te trollen, waaronder het vrijgeven van hints over haar albums, het plannen van pop-upshows en zelfs het af en toe verrassen van fans. Ze staat er ook om bekend haar fans te trollen op sociale media, en om welke reden dan ook, het is absoluut hilarisch.

Deze tweet is daar de perfecte weerspiegeling van, aangezien ze tweette dat ze zich het tijdperk van haar album ARTPOP niet kon herinneren. Dit bracht haar fans natuurlijk in een razernij om het album te verdedigen en was op zoveel niveaus vermakelijk.

4 Zo gegrepen

De release van Lady Gaga's make-uplijn, Haus Laboratories werd lang verwacht door haar vele volgers, en Lady Gaga zorgde ervoor dat ze haar toegewijde fans alle mogelijke make-upinhoud gaf, wat leidde tot haar samenwerking met schoonheidsgoeroe en YouTuber, Nikki-zelfstudies.

De samenwerking tussen de twee bestond uit Nikki die Gaga's make-up deed met al haar nieuwe producten, en Lady Gaga's tweet daarna was een favoriet bij fans die viraal ging vanwege het komische karakter.

3 Kunnen jullie allemaal stoppen

De release van Lady Gaga's zesde album was iets waar haar Little Monsters erg enthousiast over waren. De releasedatum van het album werd uiteindelijk naar achteren geschoven, waardoor haar fans een nog sterker verlangen kregen om de muziek te horen.

Haar eerste single, Stupid Love, werd uitgelekt op internet en werd door veel online gebruikers beluisterd. Haar reactie hierop was komisch, maar ook een pleidooi voor fans om niet meer naar haar gelekte muziek te luisteren.

2 Chinese Broccoli

Dit is een van Lady Gaga's vele willekeurige tweets die een simpele gedachte lijkt te zijn die ze had en meteen rechtstreeks op Twitter plaatste. De hier getoonde tweet is er een die luidt: "Kun je te veel Chinese broccoli eten", en fans vonden het best grappig.

Deze tweets die enkele van de gedachten documenteren die door Lady Gaga's hoofd gaan, zijn enkele van de favorieten van fans, omdat de grappige tweets laten zien wat er soms in haar brein omgaat.

1 100% Italiaans

Elke fan van Lady Gaga's weet hoe belangrijk haar Italiaanse afkomst voor haar is. Ze heeft tijdens haar hele carrière duidelijk gemaakt dat opgroeien in een Italiaans gezin een groot deel uitmaakt van wie ze is, en dat ze er eindeloos trots op is een Italiaans meisje uit New York te zijn.

Deze tweet van haar bewijst dat het waar is, aangezien ze Lizzo's lied, Truth Hurts, citeerde, bewerend dat ze 100 procent Italiaans is.

Aanbevolen: