10 van Anna Kendricks grappigste tweets

Inhoudsopgave:

10 van Anna Kendricks grappigste tweets
10 van Anna Kendricks grappigste tweets
Anonim

Anna Kendrick is een actrice en zangeres die bekend staat om haar werk in veel films, zoals Twilight en Pitch Perfect om er maar een paar te noemen. Ze is echt een van Hollywood's grappigste beroemdheden en is volledig authentiek en eerlijk met haar humor. Veel fans van Anna's houden van haar vanwege haar echte en rauwe komedie, die altijd ongelooflijk herkenbaar wordt gevonden.

Anna maakt haar volgers constant aan het lachen en haar sociale mediaplatforms zijn daar het solide bewijs van, aangezien de meeste van haar tweets eindigen met duizenden likes. Blijf lezen om tien van Anna Kendricks grappigste tweets te zien die elke comedyliefhebber grappig zal vinden.

10 Aangeschoten in een vliegtuig

Deze tweet van Anna Kendrick is vrij duidelijk in de komische zin. Anna is best hilarisch als ze het heeft over haar liefde voor alcohol, waar ze vaak heel grappig over praat. Ze deelt vaak verhalen over haar dronken avonturen of verschrikkelijke katers op haar sociale mediasites zoals Instagram en Twitter, en deze tweet weerspiegelt dat feilloos, zoals ze tweette: "Tipsy en in een vliegtuig is mijn beste zelf."

9 Pop-Tart Wrapper

Anna is altijd openhartig over haar status als volwassene en dat ze vaak niet de beste is in het volwassen leven. Deze tweet is een lachwekkende tweet waar veel millennials zeker mee te maken zullen hebben. Anna gebruikte de grappige hashtag GrownWoman om een grappige ervaring te delen door te schrijven: "Ik heb net een Pop-Tart-wikkel onder mijn bed gezien. Dat lijkt ongeveer goed. GrownWoman." Deze tweet is een van de vele over Anna's moeite met 'volwassen worden'.

8 Geheimen

Dit bericht op Twitter is er een die goed is verouderd voor Anna. De tweet, die grappig luidt: "Alle tv-drama's: "Iedereen heeft geheimen" Ik: "Ik heb geen geheim.

Moet ik een geheim krijgen??? Is eigenlijk best ironisch, aangezien een paar jaar nadat dit door Anna was getweet, ze speelde in de film A Simple Favor, die een heel plot had dat ongelooflijk veel op elkaar leek op deze tweet, en ging helemaal over de geheimen die iedereen heeft.

7 Helemaal

Anna vatte een al te echte gebeurtenis voor veel mensen feilloos samen met deze komische tweet. De tweet is er een waar veel mensen om zullen lachen uit pure relatie, omdat de tweet een zeer herkenbare ontmoeting omringt. De tweet luidt: "Ik: "Sorry, ik kon je niet horen." Zij: Ik: "Helemaal." Anna weet echt hoe ze zich moet verhouden tot haar publiek, dat het absoluut eens was met deze tweet die viraal ging.

6 Interne reis

Deze tweet vat perfect de "interne reis" samen die Anna (en waarschijnlijk vele anderen) in een vliegtuig doormaakt, en het feit dat Anna deze ervaring een "reis" noemde, maakt het des te amusanter. Deze tweet luidt: "Ik heb het zo koud. Nu heb ik het meteen zo warm." - mijn interne reis om de vier seconden in een vliegtuig." Anna's grappigste tweets lijken het meest specifiek voor haar te zijn, en dit is daar een goed voorbeeld van.

5 Schemering

De start van Anna Kendricks carrière was een van de meest onverwachte van haar, want ze speelde in de Twilight Saga. Deze tweet legt op hilarische wijze haar gevoelens vast over haar tijd bij het werken aan de Twilight-films, aangezien haar carrière een astronomische vlucht heeft genomen sinds de release van de eerste film.

Deze tweet, die viraal ging met meer dan een miljoen likes, is verreweg een van haar meest lachwekkende, met de tekst "Holy Sht. Ik herinner me gewoon dat ik in Twilight was."

4 zit vast met mij

Deze tweet van Anna is er een die vrijwel iedereen wel eens heeft gedacht, en deze onthulling werd hysterisch op Twitter geplaatst zodat al haar volgers en fans het konden zien. Anna plaatste deze tweet, die luidde: "Oh God. Ik realiseerde me net dat ik mijn hele leven aan mezelf vastzit." en is mogelijk een van haar meest eerlijke berichten op het sociale-mediaplatform, waarin wordt uitgelegd waarom het haar vastgezette tweet is.

3 En ook al het andere

Deze post op Twitter is er een die Anna heeft geciteerd en humor heeft toegevoegd. De originele tweet, van actrice Mae Whitman, luidde: "God, iedereen is zo'n slechte chauffeur behalve ik." Anna citeerde vervolgens de tweet en voegde eraan toe: "Hoe ik me voel over autorijden en ook al het andere", waarmee ze haar volgers nogmaals bewijst hoe amusant ze is met haar vermogen om grappen toe te voegen, waardoor ze nog grappiger worden. Elke fan van haar zal deze tweet geweldig vinden.

2 BH

Deze tweet is ongelooflijk en is er een waar mensen zich overal mee kunnen identificeren. Anna Kendrick plaatste op Twitter nog een van haar willekeurige gedachten, wat een gedachte bleek te zijn die velen met haar deelden, terwijl de tweet viraal ging en meer dan 35.000 likes kreeg. De tweet, waar velen mee instemden, luidde: "Ik zou zeggen een goede 7 van de 10 dagen dat ik uiteindelijk denk: "Ik doe hiervoor een beha aan?"

1 Sauna

Een van Anna's vele talenten omvat tweets vanuit het perspectief van andere mensen. Ze bedenkt vaak grappige scenario's en plaatst deze op Twitter. Deze willekeurige gedachten zijn altijd goed voor een lach als iemand er een nodig heeft, en deze tweet is daar perfect voor. Het scenario in deze tweet luidt: "Ik weet het niet, soms zou ik gewoon willen dat er een kamer was waar je kon zitten die het ademen moeilijker maakte." - uitvinder van de sauna."

Aanbevolen: