Fans zoals Kylie Jenner's tedere moederlijke momenten veel meer dan haar nepversie

Inhoudsopgave:

Fans zoals Kylie Jenner's tedere moederlijke momenten veel meer dan haar nepversie
Fans zoals Kylie Jenner's tedere moederlijke momenten veel meer dan haar nepversie
Anonim

De video is een echte weergave van hoe Kylie Jenner eruit ziet zonder de nepnagels en dramatische make-up, terwijl ze zich dicht bij haar nestelt voor een liefdevol, intiem moment met Stormi. Deze sneak peek van de zachtere, meer normale kant van Kylie's leven is heel anders dan haar gewoonlijk overdreven, en zeer geposeerde beelden.

Na het plaatsen van deze persoonlijke ervaring op haar Instagram-pagina, werd al snel duidelijk dat fans hongerig zijn naar dit soort berichten. Ze snakken naar iets meer herkenbaars van Kylie Jenner dan haar gebruikelijke berichten die haar veel te ver van de realiteit afzetten voor de reguliere samenleving.

Deze versie van Kylie Jenner is degene waar fans meer van willen.

Kylie's lieve mama-moment

Deze video is alles waar fans zich moederschap en tederheid over voorstellen. Het bijschrift luidt perfect de video in, zoals Kylie schrijft; "ze zei 'wees niet bang mama'…" en misschien wil je hier even pauzeren. Pak een tissue voordat je de video bekijkt. Het ongelooflijk tedere moeder- en dochtermoment dat in deze korte videoclip is vastgelegd, is genoeg om ieders hart te laten smelten.

Een zeer ingetogen, natuurlijke, zachtaardige Kylie Jenner legt haar hoofd op Stormi's schoot en wordt gestreeld door haar dochter in een rolomkering die zelfs een Hallmark-commercial nooit zou kunnen dupliceren. De kostbare band tussen hen is duidelijk en fans prezen Kylie onmiddellijk omdat ze dit zeer rauwe en zeer reële moment met hen had gedeeld. Khloe Kardashian schreef; "Ik smolt in mijn stoel ???," en fans overspoelden het commentaargedeelte met warme berichten van genegenheid, lof en verklaringen dat ze allemaal een traan in hun ogen hadden na het zien van deze video.

Het is misschien tijd om de nep-afbeelding te laten vallen

Dit kan heel goed wijzen op een verandering in Kylie Jenner's social media persona. Haar gebruikelijke posts zijn een weergave van haar rijkdom en status, en ze pronkt regelmatig met haar beroemdheidsstatus aan de wereld.

Fans hebben dit allemaal al gezien, en de zeer kunstmatige, cosmetisch verbeterde, over-the-top beeldvorming kan oud worden. Zeker gezien de tijd waarin we leven, dat soort levensstijl, en dus; dat soort berichten resoneert niet op dezelfde manier als dit natuurlijke, tedere moment.

Kylie Jenner kan zelfs meer verkopen en meer interesse in haar merk wekken dan ooit tevoren als ze deze meer herkenbare persoonlijkheid in de toekomst vaker aan haar fans presenteert.

Aanbevolen: