De producenten van 'Real Housewives' doen veel meer dan fans denken

Inhoudsopgave:

De producenten van 'Real Housewives' doen veel meer dan fans denken
De producenten van 'Real Housewives' doen veel meer dan fans denken
Anonim

De Real Housewives-franchise zit vol ongelooflijke momenten, van feestjes die uitmonden in grote ruzies tot vriendschappen die op de rand van een ramp lijken te staan. Vaak leren fans veel feiten achter de schermen zodra elk seizoen is uitgezonden, zoals leren over Teddi Mellencamp die wordt ontslagen bij RHOBH.

Sommige castleden vonden het niet leuk om in de franchise te zitten omdat ze geen geweldige tijd hadden, of ze raakten betrokken bij gevechten of situaties die erg ongemakkelijk waren.

Elke realityshow heeft enige betrokkenheid van producenten, samen met montage, maar geldt dat ook voor de Real Housewives-franchise? Het blijkt dat de producers veel meer doen dan fans denken.

Wat de producenten doen

Er zijn enkele Real Housewives-momenten die fans deden ineenkrimpen en wat er ook gebeurt, kijkers denken dat het allemaal erg dramatisch is.

Het blijkt dat een producent soms een idee heeft van een verhaallijn die ze willen dat het seizoen volgt.

Volgens Taste Of Reality legde een producer uit: "Ik zal het in hun hoofd stoppen, zodat ze er organisch over nadenken. 'Ik zal ze voor de gek houden. Kortom, ik geef ze een paar dagen van tevoren een soort verhaalbeats of herinner ze op een subtiele manier aan wat er in het echte leven gebeurt en wat we willen zien, zodat ze niet weten dat ik het doe."

De producer vervolgde: Je vraagt ze gewoon, en je zegt: 'Hé, die-en-die, ik weet dat je je zo voelt, vertel hem daarover.' Op een rare manier doe je therapie voor de camera, maar het enige wat je eigenlijk doet, is de spanning tussen deze twee mensen naar boven halen en ze het uit laten praten. Ik weet dat dit bizar klinkt, maar ik heb relaties echt zien verbeteren door de tussenkomst van de show in het leven van mensen.”

Volgens Taste Of Reality vertellen de producers de castleden ook om op verschillende tijden te verschijnen, dus omdat hun beltijden anders zijn, betekent dit dat iemand te laat zal zijn. En dat zorgt wel voor ruzies of op zijn minst wat problemen. De publicatie vermeldt dat op RHOBH, Teddi en Dorit bij elkaar kwamen, en terwijl Dorit zei dat ze 20 minuten te laat was, zei Teddi dat het echt 45 minuten was.

Er wordt veel gepraat over producenten die betrokken zijn bij verhaallijnen.

Peggy Tanous, die een castlid was op RHOC, zei: "We begonnen met het ontmoeten van producenten om verhaallijnen te bespreken. Ik begon me zorgen te maken over al het geforceerde drama dat af en toe plaatsvindt", aldus The Hollywood Reporter.

Mensen zeggen ook dat de producenten van de franchise vergaderingen organiseren voordat ze plaatsvinden: volgens Cheat Sheet zei een producent: "Alles is LOS van tevoren gepland."Dus om ergens te filmen dat niet hun privéwoning is, moet je toestemming krijgen van de eigenaar en DAGEN/WEKEN van tevoren een filmvergunning krijgen."

Reality Blurred merkt op dat de castleden geen controle hebben over de momenten die in elke aflevering worden opgenomen. Er zijn momenten geweest waarop ze wilden dat iets werd gewist, maar dat gebeurde niet: Vicki Gunvalson baalde bijvoorbeeld toen haar werd verteld dat haar moeder was overleden, en ze wilde niet dat dat in de aflevering werd opgenomen, maar het was. Denise Richards wilde ook dat haar vermeende relatie met Brandi Glanville stil zou blijven, maar het werd onderdeel van dat seizoen van RHOBH.

Volgens Reality Blurred zullen uitvoerende producers en castleden wanneer een nieuw seizoen begint samenkomen en praten over wat er voor hen gebeurt. Dit kan het veranderen van carrière zijn of iets groots laten gebeuren, van een babyshower tot een bruiloft. De producenten willen dat er elk seizoen een verhaallijn is voor elk castlid.

De regels voor de 'echte huisvrouwen'

Als het gaat om de betrokkenheid van producenten bij de Real Housewives-franchise, zijn er ook regels die de castleden krijgen.

Women's He alth meldde dat de castleden geacht worden op vakantie te gaan zoals de producenten willen dat ze doorgaan. Ze kunnen nee zeggen, maar het lijkt erop dat om in de serie te blijven, iedereen bereid moet zijn om te gaan.

De huisvrouwen moeten soms ook "re-shoots" doen, wat absoluut bewijst dat niet alles helemaal echt is.

Er wordt ook gesproken over hoe de show scènes opneemt alsof het een fictief verhaal is: volgens Radar Online filmden Heather Thomson en Carole Radziwill RHONY en mensen zeiden dat er een reflector was om het beste licht voor de tafereel. Iemand die de scène zag die werd gefilmd, vertelde de publicatie: "Het was alsof je iets zou zien op de set van een film of een scripted televisieprogramma. Carole en Heather stonden op Meeting House Lane en wachtten tot de bemanning 'rolling' riep voordat ze naar de camera liepen en op een bankje in het park gingen zitten. Ze hebben de scène zelfs twee keer geschoten!"

Aanbevolen: