Sydney Sweeney lijkt veel meer op haar 'Euphoria'-personage dan fans denken

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney lijkt veel meer op haar 'Euphoria'-personage dan fans denken
Sydney Sweeney lijkt veel meer op haar 'Euphoria'-personage dan fans denken
Anonim

Sydney Sweeney zal heel lang bij Cassie Howard wonen, in goede of slechte tijden. Hoewel de buitengewoon getalenteerde Spokane, geboren in Washington, ster-optredens heeft gegeven in shows als The Handmaid's Tale en The White Lotus, maar ook in films als Amazon's The Voyeurs, zal Euphoria altijd de show zijn die haar in het bedrijf in zo'n grote weg. Daarom zal ze er altijd mee geassocieerd worden en het gecompliceerde, inspirerende en vaak losgeslagen karakter dat ze speelt. Maar dat komt met het territorium van een waanzinnig populaire serie.

Constant worden vergeleken met het personage dat je speelt, is ook de norm voor sterren van populaire tv-shows. En gezien de bedwelmende maar hartverscheurende aantrekkingskracht van Cassie Howard, willen fans bijna wanhopig weten hoe Cassie en Sydney op elkaar lijken. Dit is de waarheid volgens Sydney zelf…

Hoe Sydney Sweeney anders is dan haar Euphoria-personage, Cassie Howard

Euphoria heeft van Sydney Sweeney een absoluut kolossale ster gemaakt. Iemand die zojuist op de voorkant van Cosmopolitan heeft gestaan. In meer dan één opzicht is ze bijna de echte ster geworden van de door Zendaya geleide serie. Natuurlijk is dit niveau van bekendheid niet altijd een goede zaak. De griezelige reactie van fans op haar NSFW-scènes heeft een tol geëist van de acteur. Ze zijn zelfs gek op haar geheime vriendje. Maar het goede dat het spelen van Cassie Howard in de populaire HBO-show in haar leven heeft gebracht, weegt veel zwaarder dan het slechte. In bijna elk interview dat Sydney heeft gegeven, heeft ze verteld hoe sterk ze zich voelt om het verontruste middelbare schoolmeisje te spelen, zelfs in haar NSFW-scènes, en hoe dankbaar ze is om deel uit te maken van zoiets geweldigs.

Hoewel Sydney dankbaar is voor Euphoria en voor Cassie Howard, heeft ze verklaard dat er enkele enorme verschillen zijn tussen haar en haar karakter.

"Ik was niet zo rebels als Cassie, maar het is wel leuk. Ik ga die tienerervaringen beleven die ik nog nooit eerder heb meegemaakt", zei Sydney Sweeney tijdens een interview met Drew Barrymore. "Ik zou nooit doen wat ze deed op een draaimolen."

Als er één ding duidelijk is, is het dat veel van Cassie's beslissingen in de show erg verschillen van de echte beslissingen van Sydney. Ten eerste heeft ze verklaard dat ze nog nooit drugs heeft gebruikt, omdat er een geschiedenis van verslaving in haar familie is die ze nooit heeft willen repliceren. Sydney was als tiener ook behoorlijk leergierig en introvert. Bovendien was ze een tiener die op jonge leeftijd werd gepest omdat ze borsten kreeg. Niet iemand die door al haar mannelijke klasgenoten werd geseksualiseerd omdat ze ze had, zoals Cassie's ervaring in het eerste seizoen van de show.

Sydney heeft echter verklaard dat Cassie's zoektocht naar zichzelf een "zeer realistische weergave is van hoe het is om een meisje te zijn" en dus iets waar ze zich zelf in kan vinden. Maar er is een meer tragische overeenkomst tussen haar en Cassie.

De hartverscheurende reden dat Sydney Sweeney en Cassie Howard hetzelfde zijn

In een interview met Elle in januari 2022 werd Sydney gevraagd hoe ze zich verhoudt tot Cassie. "Ik voel me in veel opzichten met Cassie verwant. Ten eerste was ik een tienermeisje en heb ik veel dingen meegemaakt die Cassie doormaakte," zei Sydney, die zich merkbaar ongemakkelijk voelde. "En ik denk dat er een heleboel andere dingen zijn die bewaard worden voor een ander gesprek op een dag."

Hoewel we niet precies weten wat dat betekent, heeft een interview in haar coververhaal in Cosmopolitan in februari 2022 misschien de waarheid onthuld over haar hartverscheurende connectie met haar personage. Net als Cassie heeft Sydney een gespannen relatie met haar vader die van haar moeder scheidde net toen ze begon te acteren. En dit was iets waar Sydney de schuld van kreeg.

"Nadat we naar L. A. waren verhuisd, zodat ik kon acteren, waren de financiën een enorme stress. Mijn vader verloor zijn baan en we gingen failliet. Ze zeggen altijd: 'Het was niet jouw schuld.' Dat was het ook', gaf Sydney toe in haar interview met Cosmo. "En toen mijn ouders gingen scheiden, gaf mijn broer mij de schuld. Maar in het begin denk ik dat ze L. A. leuk vonden. Het was een ontsnapping uit de routine. Dat zeg ik tegen mezelf. Er was absoluut een andere, ruwe route die ik had kunnen nemen."

Net als Cassie begon Sydney in de armen te lopen van mannen die de leegte konden opvullen toen haar vader wegging. Haar relatie met haar vader blijft tegenwoordig wat gespannen, maar ze kan in ieder geval erkennen hoe schadelijk die relatie met mannen kan zijn.

"Rond de tijd dat mijn ouders scheidden, ging ik met jongens om. Ik liep in de armen van jongens om te proberen deze leegte te vullen… Ik was op zoek naar liefde om de leegte van een huis te vervangen, ', beweerde Sidney."Mijn relatie met mijn moeder werd veel gezonder, en mijn vader en ik dreven een beetje uit elkaar, wat mijn hart brak. Mijn broer en ik zijn nu veel beter. Zou ik willen dat we allemaal samen konden zijn? Ik heb het een keer geprobeerd. Als je een minderjarige acteur bent, gaat een klein percentage van je salaris naar een bankrekening waar je pas toegang toe hebt als je 18 bent. Ik dacht naïef dat ik dit allemaal zou krijgen geld, en ik had er een groots plan voor. Toen we Spokane naar L. A. verlieten, moesten we het huis waarin ik opgroeide verkopen. Het was het droomhuis van mijn moeder. Dus toen ik 18 werd, was het nog geen jaar later mijn ouders zijn gescheiden en ik dacht: ik ga dit huis terug kopen en ik zal iedereen redden. Ik zal mijn gezin weer bij elkaar krijgen. Het bleek dat ik lang niet genoeg geld had. Ik heb in mijn hele leven nooit meer gehuild."

Hoewel deze pijn in Sydney's hart zo opmerkelijk veel lijkt op de pijn in Cassie's, lijkt het erop dat Sydney veel verder is in haar emotionele reis dan haar karakter. Misschien is dit de reden waarom ze zo meesterlijk in staat is om het verhaal van Cassie op een onderhoudende en authentieke manier te vertellen.

Aanbevolen: