Een kijkje in de modellencarrière van Sam Asghari

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de modellencarrière van Sam Asghari
Een kijkje in de modellencarrière van Sam Asghari
Anonim

Britney Spears is misschien wel de meest controversiële vrouw in de muziekgeschiedenis. Of we het nu hebben over de sexy videoclip voor haar pophit Toxic, of geruchten over een griezelige voogdij, de activiteiten van Britney houden fans over het algemeen aan het praten. Nu zijn de fans van de popzangeres allemaal in de ban, dankzij haar ontluikende relatie met fitnessmodel Sam Asghari.

We weten dat Sam Perzisch, fit en jong is - en hij is maar liefst dertien jaar jonger dan de blonde popkoningin. Maar wat voor soort carrière heeft hij buiten zijn relatie met Britney? Werkte Sam als model voordat hij Britney leerde kennen, of maakt hij misbruik van de ster om een beetje in de schijnwerpers te staan? We hebben wat onderzoek gedaan naar Sams eerdere inspanningen om kijkers te helpen zijn werk in het verleden te begrijpen, evenals zijn doelen voor de toekomst.

Sam's muziekvideomodellering

Britney's fans zijn notoir beschermend voor hun favoriete zanger, maar ze zullen opgelucht zijn te weten dat Asghari een succesvolle modellencarrière had lang voordat hij Brit ontmoette. In feite kruiste het paar elkaars pad in een professionele context; Asghari werd gecast als model in een van Britneys muziekvideo's.

Volgens Women's He alth Magazine kwam Asghari voor het eerst onder de aandacht van Britney nadat hij in 2016 speelde in de videoclip van Fifth Harmony voor 'Work From Home'. Zijn modellenwerk was zo indrukwekkend dat zijn agent een plek voor hem kon regelen in Britney's video voor 'Slumber Party'.

Aangezien Sam en Britney oorspronkelijk collega's waren, was hun romance niet bepaald liefde op het eerste gezicht - sterker nog, ze begonnen elkaar pas vijf maanden na hun eerste ontmoeting buiten het werk te zien. Het is echter eerlijk om te zeggen dat de twee een geweldige chemie hadden op de set, omdat ze veel grappen maakten. Sam ging zelfs zo ver dat hij Britney plaagde door te doen alsof hij haar naam niet kende!

Vanaf daar is de rest geschiedenis. Vier jaar later is het paar nog steeds sterk, en er zijn zelfs geruchten over een aanstaande verloving.

Poseren na Britney

Hoewel Sam al succesvol was voordat hij met de popster begon te daten, begon zijn modellencarrière na zijn verschijning in de videoclip. Om te beginnen werd Sam benaderd door het tijdschrift 1st Man voor zelfverbetering voor mannen om een interview te geven vol met trainingstips en ander advies. Als dat niet al enorm was, belandde Sam ook op de cover van Iron Man Magazine, samen met een uitgebreid interview waarin Sam vertelt over zijn modellencarrière.

Volgens de outlet zijn bodybuilding en fitness altijd een integraal onderdeel geweest van Sams professionele inspanningen. In plaats van te gaan voor een look die meer typerend is voor merken als Zara of Gap, heeft Sam zich gecommitteerd aan het bouwen van een gespierd figuur dat meer geschikt is voor merken die met atletiek worden geassocieerd. Hierdoor gaat Sam bijna elke dag naar de sportschool en volgt hij een strikt dieet in de hoop de fitte levensstijl te projecteren waar zoveel Amerikanen van dromen.

Maar is al zijn opoffering het waard geweest? In Sams eigen woorden is het antwoord: ‘ja.’ Door de uren die hij in de sportschool heeft gestoken, heeft het model in de loop der jaren verschillende optredens gekregen. Een van de grootste merken waarmee Sam tekende is de sportkledinggigant Under Armour. Het model deed zelfs mee aan een dramatische reclamespot van Under Armour waarin hij in de stromende regen boos in de camera kijkt.

Sam nam ook deel aan een videocampagne van een andere van zijn sponsors, 1st Phorm. De advertentie kreeg aandacht, omdat het model voor een verrassend komische benadering koos om over fitnessproducten te praten… in plaats van de meer gebruikelijke 'sterke kerel'-houding.

Een toekomst vol actie

Tot nu toe waren Sams professionele inspanningen ongeveer net zo succesvol als iedereen zich maar kan voorstellen; het model is echter nog steeds niet tevreden met wat hij heeft bereikt. Sterker nog, de fitnessgoeroe wil niet eens exclusief als model werken, want het is zijn droom om in de wereld van acteren te duiken.

In zijn interview voor Iron Man Magazine identificeerde Sam het carrièrepad van Dwayne Johnson als een pad dat hij in de toekomst hoopt te evenaren. Hoewel Sam volhoudt dat hij acteur wil worden, wil hij zich niet beperken tot een bepaalde rol. "Ik sta open", zei hij tegen de outlet, "ik wil een variëteit zodat ik actie of komedie kan doen. Mijn doel is om een evenwichtige acteur te zijn. Ik krijg aanbiedingen voor een paar shows, dus actie is het doel.”

We zijn zeker verheugd om te zien hoe de carrière van Sam zich de komende jaren ontwikkelt! In de tussentijd zullen we blijven kwijlen over zijn schattige relatie met Britney.

Aanbevolen: