De waarheid over de modellencarrière van Mason Olivia Grammer

Inhoudsopgave:

De waarheid over de modellencarrière van Mason Olivia Grammer
De waarheid over de modellencarrière van Mason Olivia Grammer
Anonim

Camille Grammer-Meyer maakte grote indruk op fans van The Real Housewives van Beverly Hills in seizoen 1. Ze deelde de hartverscheurende manier waarop ze hoorde dat haar man Kelsey Grammer een affaire hebben en fans konden niet geloven wat er gebeurde. Toen Camille bij het hotel in New York City aankwam waar Kelsey verbleef tijdens een toneelstuk, zei een medewerker dat er al een mevrouw Grammer was. Dit was een zware, surrealistische ervaring voor Camille, en ze is in de loop der jaren op RHOBH verschenen als zowel een fulltime castlid als een vriendin, waardoor fans haar persoonlijke leven kunnen inhalen.

Hoewel Camille geen castlid meer is, maakte Camille negatieve opmerkingen over RHOBH en ze is altijd in de gedachten van fans. Kijkers leerden ook Camille's dochter Mason kennen, die wat modellenwerk heeft gedaan. We zijn benieuwd hoe haar carrière eruit ziet. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de modellencarrière van Mason Olivia Grammer.

Camille's dochter Mason Olivia Grammer is een model

Camille deelt twee kinderen, Mason en Jude, met haar ex-man Kelsey Grammer. We zijn benieuwd naar Camille's echtscheidingsconvenant en we hebben ook haar dochter zien opgroeien door de jaren heen. Zoals veel kinderen van realitysterren of andere beroemdheden, heeft Mason ervoor gekozen om modellenwerk te doen, en het lijkt erop dat ze al een aantal jaren gestaag werkt. Fans kunnen enkele van Mason's prachtige fotoshoots zien op haar Instagram-account.

In juni 2018 deelde Mason enkele foto's van een shoot die ze deed met een fotograaf, Danica Carver, en ze tagde DT Model Management, door wie ze wordt vertegenwoordigd.

Volgens Us Blasting News staat DT Model Management bekend om het ondertekenen van de kinderen van beroemde mensen. De dochters van Steven Spielberg en Sean Penn worden vertegenwoordigd door het bureau, samen met de dochter van Alec Baldwin, Ireland Baldwin.

The Daily Mail meldde dat Mason op 16-jarige leeftijd voor het bureau begon te werken. Camille's dochter is in oktober net 20 geworden, dus het lijkt erop dat ze al een paar jaar professioneel modellenwerk doet.

Camile heeft gesproken over hoe Mason in het modellenwerk kwam. Volgens Bravo TV interviewde Andy Cohen Camille in het Clubhouse op Watch What Happens Live en was er iemand uit de mode-industrie. Mason was in die tijd aan sport bezig en Camille maakte zich een beetje zorgen over het modellenwerk van Mason, maar Camille legde uit dat haar dochter volwassen is en "geaard" en "gebalanceerd" is, dus ze wist dat Mason het aankon.

Het lijkt erop dat Mason Grammer al jaren hard werkt. Toen het nieuws bekend werd dat Mason in 2011 niet naar de bruiloft van Kelsey Grammer zou gaan, zei Camille dat Mason een talentenjacht had.

Volgens People legde Camille uit: "Mijn dochter heeft die dag een talentenjacht waar ze nu al twee maanden aan werkt. Ik zei tegen haar: ‘Mason, je kunt gaan. Alsjeblieft, als je naar de bruiloft van je vader wilt gaan, doe dat dan alsjeblieft', en ze zei: 'Nee, mama. Ik wil naar mijn talentenjacht.'"

In 2017 vertelde Mason aan Page Six dat ze enthousiast was om modellenwerk te doen en dat ze meeging met de stroom. Ze zei: "Gewoon zien waar de weg ons brengt" en ze legde ook uit dat ze haar opleiding serieus nam. Mason zei: "Met school zal ik proberen er bovenop te blijven en mijn best doen, want Ik heb het gevoel dat school op de eerste plaats komt vóór dit alles. Het is nu leuker en we zullen [zien] of er iets van komt, maar school is mijn eerste prioriteit. " Het klinkt alsof Mason het beste van twee werelden heeft, omdat ze hard studeert, maar ook plezier heeft in het modellenwerk.

Mason's ster is al jaren rijzende, want in 2017 was ze model in een modeshow van Malan Breton.

Camille vertelde Page Six dat ze erg trots was op haar dochter en dat Mason het goed deed op school.

Mason Grammer gaat naar Emerson College

Volgens Heavy.com gaat Mason Grammer naar Emerson College, en ze zei ooit dat ze graag films zou regisseren.

Het klinkt alsof Mason veel plezier heeft met modellenwerk, maar het is niet wat ze zichzelf op lange termijn ziet doen.

Mason zei: "Ik wil absoluut naar de universiteit. Ik wil film studeren. Ik wil regisseur worden, dus we zullen zien hoe dat uitpakt, want dat is mijn ware passie. Maar ik vind het leuk om te doen dit [modelleren] nu; het is echt leuk."

Het zal interessant zijn om te zien of Mason Olivia Grammer doorgaat met modellenwerk of dat ze besluit om in de filmindustrie te gaan werken.

Aanbevolen: