Hoe verloopt de modellencarrière van Ava Phillippe?

Inhoudsopgave:

Hoe verloopt de modellencarrière van Ava Phillippe?
Hoe verloopt de modellencarrière van Ava Phillippe?
Anonim

Ze is de prachtige mini-me-dochter van Legally Blonde-ster Reese Witherspoon en ex-echtgenoot Ryan Phillippe, die op 22-jarige leeftijd werkt al modellencontracten van grote merken en beroemdheden af terwijl ze haar universiteitsstudies beheert. Ava Phillippe heeft hard gewerkt om haar carrière in de mode-industrie op te bouwen terwijl ze haar tijd bij UC Berkeley voltooide - snel een Instagram-aanhang opbouwen van meer dan 1 miljoen fans (en ook regelmatig verschijnen op het zeer actieve account van haar moeder Reese).

Ava heeft in interviews vaak gesproken over haar gedachten over het betreden van de acteerwereld en heeft overwogen om in de voetsporen van haar beroemde moeder te treden. Toch lijkt het erop dat ze het modelleren voorlopig tot haar prioriteit heeft gemaakt. Dus hoe doet ze het op dit moment qua carrière? En met welke merken heeft ze gewerkt? Lees verder om erachter te komen.

6 Ava Phillippe heeft hard gewerkt om haar profiel op te bouwen

Zelfs als je een beroemd kind bent, is het niet per se gemakkelijk om de competitieve wereld van modellenwerk te betreden. Ava heeft echter hard gewerkt om de industrie te betreden door haar online imago zorgvuldig te cultiveren. Vrij snel heeft ze meer dan 996, 000 Instagram-volgers verzameld, wat haar profiel zeker heeft vergroot en heeft bijgedragen aan het aantrekken van modellenoptredens. Op haar pagina beschrijft Ava zichzelf als een 'virgo mom friend' en plaatst ze regelmatig niet alleen prachtige selfies, maar ook herkenbare memes.

5 Ava Phillippe is voorzichtig om haar platform bewust te gebruiken

Met geweldige volgers komt grote verantwoordelijkheid, en Ava lijkt zich er terdege van bewust dat wat ze online zegt grote gevolgen kan hebben - niet alleen voor haar carrière. Net als haar moeder wil Ava vriendelijkheid online promoten, en deze toewijding heeft haar alleen maar een nog aantrekkelijker vooruitzicht voor klanten gemaakt.

Elke keer dat ze iets plaatst, vraagt ze zich af: 'Wat gaat dat voor iemand anders betekenen, wat betekent het voor mij? Is dit nuttig? Het is belangrijk? Is het liefdadigheid? Is het iets dat ik wil dat de wereld van mij ziet?"

"Ik heb zeker een soort platform en ik wil me bewust zijn van wat ik post. Ik krijg het misschien niet altijd goed, maar ik ga altijd mijn best doen om het goed te maken daarbuiten."

"Behandel mensen met vriendelijkheid en doe je best en begrijp dat [je] problemen niet betekent dat iemand anders geen problemen heeft, het betekent niet dat ze groter of kleiner zijn, ze' niet te vergelijken." Ze voegde eraan toe: "We hebben allemaal dingen waar we mee te maken hebben en om daar nederig en hoffelijk over te zijn, is zo belangrijk."

4 Ava Phillippe zegt dat haar ouders haar nooit tot modellenwerk of acteren hebben geduwd

In een interview maakte Ava duidelijk dat haar ouders haar niet onder druk hebben gezet in een bepaalde carrière:

"Mijn ouders hebben me altijd aangemoedigd om het pad te kiezen dat bij mij past en, weet je, me op weg helpen om betere keuzes te maken dan ik zou kunnen maken," legde ze uit. "Daar ben ik zo dankbaar voor. Het is zo'n voorrecht om ouders te hebben die je op die manier steunen en willen dat je bent wie je werkelijk bedoeld bent te zijn. Dus ik denk dat ik dat probeer te doen."

3 Maar voorlopig sluit Ava Phillippe acteren niet uit

Ava zei ook dat ze het vooruitzicht om te acteren nog niet helemaal heeft verlaten, en zegt: "Ik zie het niet uitgesloten worden, zeker niet" - maar ze is nog steeds toegewijd aan het modelleren en verbreden van haar horizon.

"Ik weet nog niet zo zeker waar ik heen ga. Dat is een beetje wat ik probeer uit te vinden in deze fase van mijn leven, wat het beste bij mij past en wat de het beste voor anderen in die context, en waar kan ik de meeste impact mee hebben."

"Het is belangrijk om niet alles persoonlijk op te vatten, vooral niet sociaal. We kunnen in ons hoofd verwikkeld raken dat alles op de een of andere manier om ons draait, op pijnlijke manieren, op nuttige manieren en alles daartussenin. Maar ik denk echt dat de les die ik leer is: laat mensen zijn wie ze zijn en doe je best met wat je weet."

2 Ava Phillippe scoorde een groot contract met haar broer

Samen met haar broer, Deacon, tekende Ava misschien wel haar grootste contract tot nu toe: modelleren voor The Halls of Ivy, het kledingmerk van Beyonce met Adidas. Ava schreef op Instagram: 'Geen woorden kunnen het recht doen, maar ik zal het proberen: dit was een droom van een uitnodiging van de legende die Beyonce is en haar eersteklas team van creatievelingen. Hun toewijding aan elk detail en oprechte vriendelijkheid op de set was zo speciaal om te zien. Dit was echt een geweldige ervaring, nog beter gemaakt met mijn broer aan mijn zijde. Een grote dank aan We Are Ivy Park en iedereen die bij dit project betrokken is, voor het zo gedenkwaardig en leuk maken. Oh, en natuurlijk een miljoen dankzij Queen!'

1 Ava Phillippe heeft ook model gestaan voor het kledingmerk van haar moeder

In 2018 modelleerde Ava ook samen met haar moeder Reese in een Valentijnsdag-themed shoot voor de lentecollectie van Witherspoon's merk Draper James en modemerk Rodarte.

Aanbevolen: