Hoe '90 Day Fiance' de modellencarrière van Kirlyam veranderde

Inhoudsopgave:

Hoe '90 Day Fiance' de modellencarrière van Kirlyam veranderde
Hoe '90 Day Fiance' de modellencarrière van Kirlyam veranderde
Anonim

We zijn gewend om mensen super beroemd te zien worden nadat ze op reality-tv zijn verschenen, en een show als 90 Day Fiance lijkt een geweldige manier om opgemerkt te worden. Fans kiezen hun favoriete koppels en volgen hen, nieuwsgierig om te zien of ze verschijnen op een 90 Day Fiance spin-off of dat ze regelmatig posten op hun sociale media-accounts. Het lijkt zeker mogelijk om een carrière te starten nadat je op tv bent verschenen. Dit geldt vooral als je open bent over wat je doormaakt en kijkers het gevoel hebben dat ze je heel goed kennen.

Terwijl sommige realitysterren influencers worden, zijn anderen geïnteresseerd in acteren of zingen, en Kirlyam Cox vertelde dat ze model wilde worden. Maar is die carrière ook echt gebeurd? Of heeft het leven van Kirlyam een andere wending genomen? Laten we eens kijken hoe 90 Day Fiance de modellencarrière van Kirlyam Cox heeft veranderd.

Hoe ziet de modellencarrière van Kirlyam eruit na '90 dagen verloofde'

Kirlaym en Alan Cox zijn een van de 90 dagen verloofde stellen die nu baby's hebben en het was heel lief om foto's van hun twee zonen op sociale media te zien.

Fans herinneren zich dat toen Kirlyam op 90 Day Fiance verscheen, ze echt een model wilde worden, en dit maakte deel uit van haar verhaallijn.

Kirlyam is geen model geworden en Nicki Swift meldde dat ze zich concentreert op het ouderschap en niet op het modelleren. Toen ze daar negatieve opmerkingen over kreeg, schreef ze op Instagram: "Sommige mensen zeggen: "Oh god, ze post alleen maar over zwangerschap'… Nou schat, ik heb nieuws voor je, IK BEN ZWANGER!"

De website vermeldt ook dat hoewel Kirlyam eerder geïnteresseerd was in modellenwerk, Alan niet van het idee hield.

Kirlyam en Alan zijn nu ouders van twee jongens genaamd Liam en Enzo, en op basis van Kirlyam's Instagram lijken ze zo gelukkig.

Fans bespraken waarom Kirlyam geen model werd op Reddit, en velen hebben het gevoel dat ze in plaats daarvan moeder wilde worden. Een Reddit-gebruiker schreef: "Als Kirlyam dat zou willen, zou ze haar niche in het modellenwerk kunnen vinden en er haar brood mee kunnen verdienen. Maar ze lijkt gelukkig en voldaan als een toekomstige echtgenote en mama, dus het is allemaal goed!" Een andere fan schreef: "Kirlyam leek er niet echt zin in te hebben. Het leek alsof ze gewoon een echtgenote en een thuisblijfmoeder wilde zijn. En dat is ook goed."

In 2017 verwelkomden Kirlyam en Alan hun eerste zoontje Liam, en Alan vertelde Mensen dat hij er erg emotioneel over was: "Ik kon niet stoppen met huilen. Toen ik Liam voor het eerst in mijn armen hield, Ik kon niet geloven dat ik dit echt heb helpen creëren! Het was een van, zo niet de meest verbazingwekkende ervaringen die me ooit zijn overkomen."

Kirlyam klonk net zo blij met deze grote verandering en zei: We houden zoveel van elkaar en nu gaan we houden van iets dat we allebei hebben helpen creëren. We kijken uit naar al het geluk dat Liam in ons leven en in het leven van onze families zal brengen.”

Het paar lijkt het heel goed te doen en het lijkt erop dat het gezinsleven het met hen eens is. Het is mogelijk dat ze 90 Day Fiance moesten verlaten omdat hun relatie niet super dramatisch is. Volgens In Touch Weekly plaatste Alan een video over vertrekken en hij zei: "We hebben het gevoel dat de manier waarop TLC gaat, de richting waarin ze gaan [ze] niet veel ruimte zullen hebben voor ons verhaal - ons type van verhaal."

Kirlyam en Alan's '90 dagen verloofde' relatie

Volgens In Touch Weekly kennen Alan en Kirlyam elkaar al heel lang.

Toen Kirlyam 11 was, werden haar ouders lid van de Mormoonse kerk en ontmoette ze Alan in Brazilië sinds hij zendeling was. Mensen zijn hier op hun hoede vanwege het enorme leeftijdsverschil tussen het paar: Alan was 20 toen hij Kirlyam ontmoette, die 12 was. Heavy.com meldde dat Alan in een video zei: "Er was helemaal geen romantische relatie toen ik op mijn missie en iedereen die dat denkt of ertoe heeft gebracht dat te geloven - want dat hebben we nooit gezegd - het is absoluut, volledig bulls-t."

Kirlyam en Alan hadden echter acht jaar geen relatie, en de twee ontmoetten elkaar opnieuw in Brazilië toen Alan daarheen reisde voor een bruiloft.

Fans kunnen Kirlyam Cox inhalen op haar YouTube-kanaal, dat veel video's over haar persoonlijke leven bevat. De video's richten zich op verschillende onderwerpen, van recensies van schoonheidsproducten tot praten over zwangerschap en Harry Potter.

In een lieve video genaamd 'De waarheid over ons verhaal' praten Kirlyam en Alan over verliefd worden. Alan zei dat hij te nerveus was om haar hand op een vroege date vast te houden, dus besloot Kirlyam om de stap te zetten. Alan zei: "Ik zou niets veranderen aan ons verhaal."

Aanbevolen: