Hier is waarom Kylie Jenner's privéjet van $ 73 miljoen zo duur is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kylie Jenner's privéjet van $ 73 miljoen zo duur is
Hier is waarom Kylie Jenner's privéjet van $ 73 miljoen zo duur is
Anonim

Als je zo rijk bent als Kylie Jenner, die naar verluidt $ 900 miljoen waard is, is het niet zo'n grote tegenslag om $ 73 miljoen uit te geven aan een privéjet - vooral als je het als een investering zou beschouwen.

Nu ze een van de grootste make-upgoeroes ter wereld is geworden, kan Jenner in stijl de wereld rondreizen, niet alleen omdat ze een fortuin aan de jet heeft uitgegeven, maar ook talloze aanpassingen heeft toegevoegd om het er precies zo uit te laten zien als zij wilde het.

Het is onduidelijk of de aangepaste ontwerpen die ze heeft verwerkt een extra bedrag hebben gekost, maar het spreekt voor zich dat Jenner niet langer commercieel hoeft te vliegen of een privéjet hoeft te verhuren wanneer ze haar eigen wacht heeft om haar naar elke bestemming die ze op een bepaalde dag wil.

Kylie Jenner's privéjet van $ 73 miljoen

The Keeping Up With the Kardashians-ster, die de oprichter is van Kylie Cosmetics ter waarde van een miljard dollar, kocht haar privéjet slechts enkele maanden voor de coronaviruspandemie, meldt Page Six, en hoewel de eerste rapporten beweerden dat het haar kostte maar liefst $ 100 miljoen om het vliegtuig te bezitten, die cijfers werden later herzien tot iets meer dan $ 70 miljoen.

In april 2020 gaf Jenner vervolgens nog eens $ 36,5 miljoen uit aan een gloednieuw huis in Holmby Hills, Californië, dus ze gaf zeker veel geld uit (wat haar miljardairstatus bij Forbes uiteindelijk kostte), maar haar privéjet was haar grootste aankoop van 2020.

Aanpassingen aan het vliegtuig begonnen in februari 2020, in het thema van Stormi's tweede verjaardagsfeestje, terwijl de woorden "Kylie Air" in roze letters over het vliegtuig zijn geschreven in exact hetzelfde lettertype als haar Kylie Cosmetics en Kylie Skin producten.

Bronnen zeggen dat het vliegtuig een Global Express Jet is, die volgens Page Six vaak wordt gebruikt voor diegenen die van plan zijn langere afstanden te maken, wat perfect is voor Jenner als ze zakelijke bijeenkomsten heeft over de vijver.

Het zou ook verklaren waarom de jet zo duur is, maar van wat er is gezegd, laat de schoonheidsmagnaat haar familieleden ook haar jet lenen, dus ze bespaart hen praktisch veel geld omdat ze tot $ 10 moeten uitgeven, 000 per vlucht als ze zelf een vliegtuig zouden huren.

Het vliegtuig is erg ruim, met naar schatting 10 mensen die per reis aan boord van de jet kunnen gaan, wat meer dan genoeg is voor alle beste vrienden van Jenner om met haar mee te gaan op haar uitje.

Bovenop de ruime kamer die het vliegtuig biedt, wordt, wanneer de zittafels zijn neergeklapt, chique servies opgesteld, perfect voor een driegangenma altijd die aan passagiers wordt geserveerd.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het vliegtuig ook voorzien van een woonruimte met een bank en een plasma-tv, zodat Jenner zich meteen thuis voelt als ze even wil ontspannen en ontstressen tijdens het maken van een lange reis.

Het belangrijkste is echter dat Kylie Skin ook een slaapkamer biedt, zodat als de KUWTK-ster moe is en een dutje wil doen voordat ze haar bestemming bereikt, ze precies dat kan doen terwijl een boekenplank naast haar bed staat met alle haar favoriete boeken.

Een van Jenners eerste reizen was in januari 2020 toen ze haar dochter naar W alt Disney World in Orlando vloog voor een vroege verjaardagsviering. Het was de eerste keer dat de 23-jarige haar vliegtuig op sociale media liet zien toen tientallen foto's op haar Instagram-pagina werden gepleisterd, met kleine Stormi bedekt met een schattige Minnie Mouse-deken.

Kylie Air werd ook gebruikt toen het gezin in juni van Los Angeles naar Cody, Wyoming vloog om de 7e verjaardag van North West te vieren.

Kort nadat ze hoorden over de grote aankoop van Jenner, reageerden fans op het nieuws, duidelijk verbluft dat de realityster zo'n hoge vergoeding had uitgegeven voor een vliegtuig

"Stormi als ze een tiener is: 'mama mag ik dit weekend de jet gebruiken, mijn vrienden en ik willen voor de nacht naar Parijs gaan'", schreef een fan.

Een ander voegde toe: “Wauw, het is een prachtige privéjet, maar ik kan niet geloven dat ze zomaar $ 73 miljoen heeft uitgegeven. Met dat geld had ze een mega-herenhuis in LA voor haar kunnen kopen, hoewel ze die al heeft, dus een pluim voor haar.”

Een andere die-hard Jenner-fan vervolgde: "Kylie is echt het spel aan het veranderen en ze laat mensen zeker zien hoe zakelijk ze is, want ik garandeer je dat de jet ook een geweldige investering voor haar is, voor het geval ze wil het ergens later verkopen, ze zou het gemakkelijk kunnen verkopen voor een behoorlijke winst na alle aanpassingen die ze eraan heeft gedaan."

Aanbevolen: