Taylor Swift's privéjet van $ 40 miljoen heeft niet de beste reputatie

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's privéjet van $ 40 miljoen heeft niet de beste reputatie
Taylor Swift's privéjet van $ 40 miljoen heeft niet de beste reputatie
Anonim

Met roem komt fortuin, en beroemdheden gebruiken hun grote geld om te genieten van luxe en privileges, vooral bij de aankoop en het gebruik van privéjets.

Snel, efficiënt en geïsoleerd reizen is een groot voordeel waar grote beroemdheden uit de A-lijst, zoals Taylor Swift, Floyd Mayweather, Drake en meer van genieten, zelfs met het uiterste van Kylie Jenner maakt een lange vlucht van 12 minuten. Klimaatverandering is een urgent probleem en als het niet met meer zorg en belang wordt behandeld, zal het ernstige gevolgen hebben.

De vraag blijft, zijn de korte vluchten echt de kolossale impact op de menselijke gezondheid en de aarde waard? Taylor Swift ligt nu onder vuur vanwege haar geopenbaard overmatig gebruik.

De studie van YARD die beroemdheden ontmaskerde

Yard is een duurzaamheidsmarketingbedrijf dat in de loop van 7 maanden diepgaande analyses en onderzoek heeft uitgevoerd en een gedetailleerd, goed geschreven rapport heeft samengesteld met behulp van de gegevens om beroemdheden te rangschikken over hun gebruik van hun privéjets en daaropvolgende koolstofemissies. In het rapport stellen ze dat hun doel van het onderzoek is "om de schadelijke gevolgen van het gebruik van privéjets te benadrukken."

Yard's Digital Sustainability Director, Chris Butterworth, heeft een algemene verklaring afgelegd waarin wordt beschreven hoe beroemdheden en hun gebruik van privéjets verre van milieuvriendelijk zijn geweest.

Yard's rapport was gebaseerd op gegevens gepost door Celebrity Jets, die informatie onthult van ADS-B Exchange, dat volgens hun twitterpagina "'s werelds grootste bron van open, gedeblokkeerde, ongefilterde vluchtgegevens is voor enthousiastelingen".

Op 16 juli 2022 plaatste Kylie Jenner een zwart-witfoto van haar en Travis Scott die tussen twee privéjets stond, met als onderschrift de filmische foto "wil je de mijne of de jouwe nemen?". Dit leidde tot veel kritiek en onvermijdelijk oordeel jegens Kylie en beroemdheden voor het gebruik van privéjets in een tijd van klimaatcrisis.

Ondanks de intense reactie die ze ondervond, onthulde het rapport dat Kylie niet eens in de top 10 van de ergste overtreders van beroemdheden stond. Ze stond op de 19e plaats, terwijl haar schoonheid Travis Scott op de 10e plaats stond.

Helaas stond Kim Kardashian ook boven hen beiden met een 7e plaats. Het rapport geeft aan dat Kim's jet 4268,5 ton CO2-uitstoot heeft uitgestoten in de loop van 57 vluchten binnen 7 maanden, wat meer dan 609 keer meer is dan de gemiddelde persoon per jaar uitstoot.

Dus je vraagt je misschien af, wie staat op de eerste plaats? Het is niemand minder dan popprinses en icoon Taylor Swift.

Volgens het rapport van Yard, zou het jet van Taylor Swift tussen 1 januari en 19 juli 2022 170 reizen hebben gemaakt.54 ton koolstof. Het rapport geeft ook het opvallende contrast dat deze hoeveelheid 1, 184,8 keer meer is dan de gemiddelde persoon jaarlijks uitstoot.

Geen enkele omstandigheid zou deze buitensporige uitstoot acceptabel of begrijpelijk kunnen maken, maar fans hebben ook opgemerkt dat deze cijfers tot een kolossaal bedrag zijn uitgerekend, ook al is de ster niet op tournee. Dit feit heeft velen doen afvragen, hoe zien deze cijfers en emissietotalen eruit als de ster op wereldtournee gaat?

De afstand tussen Missouri en Nashville is meer dan 6 uur, maar Taylor's privéjet voltooide de reis in totaal 36 minuten, en werd daarmee de kortste geregistreerde vlucht die Swift heeft gemaakt in een tijdsbestek van 7 maanden.

Taylor Swift ontkende de beschuldigingen

Rolling Stone vroeg elke beroemdheid in de lijst om commentaar na de vrijgave van Yard's gegevens. Een woordvoerder van Taylor Swift vertelde de outlet, Deze reactie heeft geleid tot een toestroom van negatieve meningen jegens Taylor, die haar veroordeelt voor een gebrek aan verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid, nep 'wakker worden' en activisme ten aanzien van klimaatveranderingskwesties, naast een gebrek aan algemene zorg voor de planeet en niet-beroemdheden menselijke gezondheid.

E! News heeft op 31 juli 2022 een YouTube-video uitgebracht waarin deze controversiële kwestie en Taylors reactie worden besproken.

Het commentaargedeelte wordt overspoeld met een groot aantal fans die hun teleurstelling over Swift uiten. Sommigen beschrijven haar als een goed persoon die verantwoordelijkheid kan nemen voor wangedrag, en ze zijn voortdurend verbijsterd over haar huidige gebrek daaraan.

Aanbevolen: