Verwoeste Britney Spears-fans geloven dat haar laatste bericht laat zien hoe 'onwel' ze is

Verwoeste Britney Spears-fans geloven dat haar laatste bericht laat zien hoe 'onwel' ze is
Verwoeste Britney Spears-fans geloven dat haar laatste bericht laat zien hoe 'onwel' ze is
Anonim

Nog een dag en nog een griezelig identieke foto van Britney Spears.

De 38-jarige zangeres ging donderdag naar Instagram om een selfie te delen die op verschillende andere in haar feed leek.

Het lijkt erop dat het opzettelijk was toen ze de foto voor haar 27 miljoen volgers onderschreef met het bijschrift: "Dezelfde shoot … dezelfde hoek … dezelfde persoon … hetzelfde shirt … verschillende OGEN [grote ogen-emoji] !!!!"

De foto's veroorzaakten veel bezorgdheid bij de fans van Britney, die zeggen dat ze "duidelijk onwel" is.

Vorige week deelde de 38-jarige popsuperster nog een face-selfie.

Ze grapte dat ze door de sfeerverlichting op een 'vampier' leek, terwijl ze de voordelen van natuurlijk licht prees.

Britney was opnieuw gekleed in een van haar zigeunertopjes terwijl ze lagen zwarte eyeliner droeg. Maar de "Sterkere" artiest dacht dat ze op een vampier leek.

"Ik ging niet voor een vampierlook, maar hey, er is een eerste keer voor alles !!!! Ik zweer dat ik geen blos of lipgloss op had, maar het lijkt erop dat ik…" zei ze, terwijl ze de roze opmerkte tint van haar wangen en het weelderige rood van haar lippen.

"En nee, mijn ogen zijn niet groen, maar ik denk dat dat de magie van het buitenleven is!!!!! PS …. Wacht, wat als ik een vampier ben????" ze grapte.

Britney-fans waren ernstig bezorgd nadat de geliefde artiest de rare foto's had gedeeld.

"Ze is echt heel erg ziek. Het is zo verdrietig en de media waren absoluut afschuwelijk voor haar over haar geestelijke gezondheid", schreef een fan.

"Zelfs als Britney haar IG-account niet beheert, is ze nog steeds degene die deze rare clips filmt, ze is nog steeds degene die met dode ogen in de camera staart, ze is nog steeds degene die rare dingen zegt in haar kleine Vraag en antwoord. Ze is absoluut niet gezond, maar persoonlijk vermoed ik dat het komt omdat ze haar eigen ma altijden niet bereidt, als je begrijpt wat ik bedoel, "voegde een ander eraan toe.

"Overmedicinaal. Dood achter de ogen", viel een derde fan in.

"Zeer verontrustende foto's", een trieste opmerking gelezen.

Vorige maand genoot Spears van een reis naar Hawaï, twee weken voor haar 39e verjaardag.

De zangeres deelde een foto van zichzelf in een topje en kaki shorts met bruine suède plateauzolen, terwijl zij en haar vriend Sam Asghari, 26, aan boord gingen van een privéjet.

'Ik doe dat hele werk aan jezelf op dit moment', terwijl ze tijdelijk de juridische problemen achter zich liet die haar teisterden terwijl ze probeert haar vader Jamie Spears te laten verwijderen als hoofd van haar conservatorium.

Aanbevolen: