Het verhaal van Britney Spears op Instagram is net zo schetsmatig als haar laatste bericht

Inhoudsopgave:

Het verhaal van Britney Spears op Instagram is net zo schetsmatig als haar laatste bericht
Het verhaal van Britney Spears op Instagram is net zo schetsmatig als haar laatste bericht
Anonim

Net toen je dacht dat Britney Spears' Instagram-berichten niet vreemder konden worden, hebben haar handlers een manier gevonden om ze naar een hoger niveau te tillen. Ze heeft een verwarrende afbeelding en een heel schetsmatig verhaal gepost, waardoor fans vol ongeloof achterblijven.

Het lijkt erop dat degene die tegenwoordig de leiding heeft over haar Instagram-account, de zaken een tandje hoger heeft gezet en nu probeert de aandacht af te leiden van de gevaarlijke hints en verwijzingen die ze onderweg heeft laten vallen. De persoon die informatie aan haar sociale media toevoegt, probeert de informatie die fans hebben opgevangen te verdoezelen en door te sturen als onderdeel van Britneys noodkreet.

Britney ziet er slordig, nerveus en zenuwachtig uit in de video die op haar Instagram-verhaal is geplaatst, en fans graven hun hakken in het zand en weigeren de gedachte op te geven dat ze dringend hulp nodig heeft.

Laten we beginnen met haar verhaal

Britney Spears' verhaal is bezaaid met verschillende zwakke pogingen om fans los te maken van gesprekken die zijn begonnen rond haar herhaalde outfits, en zorgen over 'The Rose Project'. Eerder is vastgesteld dat het Rose Project een toegewijde organisatie is om vrouwen te helpen die seksueel zijn uitgebuit. Slechts enkele dagen nadat deze onthulling op internet was onthuld, werd dit verhaal gepost met een grote inspanning om fans opnieuw te leiden over wat 'The Rose Project' eigenlijk betekent. In de video onthult Britney dat dit project gaat over een fotoproject waar ze aan werkt, en probeert ze de herhaalde crop tops in te weven als onderdeel van dat project. In het geval dat haar verbale berichten verloren gingen bij fans, werd dit herhaald in de bijschriften in de video waarin stond; “Project Rose is een persoonlijk fotoproject, bereid je voor op meer op mijn Instagram.”

Het verhaal zelf is verontrustend, aangezien Britney erg nerveus en ongelooflijk wispelturig lijkt en opzij blijft kijken alsof ze wordt gecoacht. Ze kan niet stil blijven staan en in de reacties van fans staat dat het lijkt alsof ze gedrogeerd is. We zouden nalatig zijn om niet te vermelden dat elk soort fotoproject verschillende outfits zou suggereren, dus dit heeft geen zin. Fans zijn niet naïef genoeg om te geloven dat haar repetitieve shirtposts voor elk soort aankomend 'fotoproject' zijn. Dit was een flauwe poging om de zorgen weg te nemen, maar het commentaargedeelte bewijst dat dit niet werkte. Fans maken zich nu zelfs nog meer zorgen.

Fans kopen het niet

Fans staren en analyseren ook de recente foto die ze plaatste in verband met dit bizarre verhaal. Het is een soort afbeelding van een soort fee, maar niemand heeft de oorsprong of betekenis kunnen achterhalen. Het sprookjesbeeld ziet er net zo angstaanjagend uit als Britney's Image. Ze zien er allebei halfdood uit en fans zijn gekluisterd aan sociale media in de hoop iets te vinden dat ze kunnen gebruiken om Britney op de een of andere manier te helpen.

Veel vragen blijven onbeantwoord. Als Britney haar berichten leest en zo bezorgd is over fans die het Rose Project decoderen, waarom zou ze dan niet gewoon zeggen dat ze in orde is en gewoon live gaan? Het lijkt erop dat fans een snaar raakten toen ze de betekenis van dat project realiseerden en het echte gevaar waarin ze zich schijnbaar bevindt.

Aanbevolen: