Britney Spears werpt schaduw naar Jamie Lynn in haar laatste IG-bericht

Inhoudsopgave:

Britney Spears werpt schaduw naar Jamie Lynn in haar laatste IG-bericht
Britney Spears werpt schaduw naar Jamie Lynn in haar laatste IG-bericht
Anonim

Britney heeft de laatste tijd veel meer uitgesproken over haar leven dan ooit tevoren, en de afgelopen dagen hebben echt het licht geschenen op haar schaamteloze vete met haar zus, Jamie Lynn Spears.

De twee dagen elkaar enorm uit, en Britney Spears kreeg zojuist het laatste woord met een zeer gerichte, zinger van een bericht dat haar fans eraan herinnerde dat niet alleen is Britney terug, maar ze is terug in volle kracht, en is klaar om iedereen die haar in de weg durft te staan uit te scheuren.

Jamie Lynn voelt zeker de angel.

Britney werpt schaduw naar Jamie Lynn

De dagen dat Britney Spears zachtmoedig leek en niet in staat om voor zichzelf te spreken, zijn voorbij. Ze heeft haar woede gevonden en laat die op haar zus los.

Jamie Lynn had eerder een religieus bericht gestuurd dat meer las als een zachte backhand, en Britney slaat hard terug. Het bericht dat Jamie Lynn plaatste, bevatte de opmerking; 'Moge de vrede van de Heer met u en uw geest zijn', gevolgd door een vredesteken en een emoji van het hart.

Britney had ook een paar inspirerende woorden om met haar zus te delen, en ze hield zich niet in.

Ze plaatste net een vurige dansvideo, naast het bijschrift; " 'Moge de Heer je gemene reet vandaag in vreugde wikkelen …. PS RED ??? !!!!! Pssss … dit is Bad Guy deel 2 … hetzelfde nummer nieuwe dans? … als je het niet leuk vindt … don' niet kijken ??? !!!!!"

Zo zette Britney Spears Jamie Lynn in één klap weer op haar pad en zette ze hard op hun gespannen relatie.

Het ontrafelen van twee zussen

Jamie Lynn was voorheen erg stil over het leven van Britney, vertelde vaak aan de media dat ze haar zus 'steunt' en herinnert ze hen eraan dat ze geen geldelijk voordeel ziet in haar conservatorschap.

Dat bracht Britney ertoe te reageren door haar zus en haar vader op sociale media uit te schelden en te verklaren dat ze boos op haar was omdat ze haar liedjes zonder toestemming had uitgevoerd.

Een fragment van Britney's vorige explosie van Jamie Lynn inbegrepen; "Ik vind het niet leuk dat mijn zus opdook bij een prijsuitreiking en MY SONGS voor remixen uitvoerde !!!!! Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem heeft me diep gekwetst !!!! Dit conservatorium heeft mijn dromen vermoord."

Fans zijn gekluisterd aan sociale media om te zien of Jamie Lynn terugklapt naar Britney, of het onderwerp laat vallen in de hoop dat de aanvallen uitsterven.

Aanbevolen: