Trolls zeggen dat de ex van Wendy Williams 'haar van zwarte mannen afhoudt' terwijl ze haar nieuwe blanke vriendje laat zien

Trolls zeggen dat de ex van Wendy Williams 'haar van zwarte mannen afhoudt' terwijl ze haar nieuwe blanke vriendje laat zien
Trolls zeggen dat de ex van Wendy Williams 'haar van zwarte mannen afhoudt' terwijl ze haar nieuwe blanke vriendje laat zien
Anonim

Wendy Williams is officieel van de markt.

De talkshowhost deelde zaterdagavond via Instagram een snap met haar nieuwe beau. De 57-jarige leunde in de arm van de mysterieuze man terwijl ze gutste over hun weekend samen in Miami.

Het nieuws komt slechts drie maanden nadat ze de zaken beëindigde met aannemer Mike Esterman met wie ze een korte date had na een ontmoeting in het "Date Wendy"-segment van haar show.

"Het 21e verjaardagsfeestje van mijn zoon op het jacht in Miami was alles wat hij wilde! Zelfs mijn vriendje", schreef ze.

Williams zou het Instagram-handvat van haar vriend zeker niet taggen op sociale media, maar de openhartige ster zal bijna de thee over hun relatie morsen wanneer haar talkshow volgende maand weer in de lucht komt.

De lieve klik bracht sommige duistere fans echter ertoe zich af te vragen of Wendy, die in 2020 van haar ex-man Kevin Hunter scheidde, het daten met zwarte mannen de rug heeft toegekeerd.

Esterman en haar nieuwe mysterieuze man zijn toevallig blank, terwijl Kevin (geboren Kelvin Hunter) zwart is.

"Na Kelvin bleef ze bij haar blanken lol", schreef een persoon online.

"Vriendje?? Meisje… deze zomer kreeg je met de werveling, "een tweede toegevoegd.

"Wendy is vastbesloten om een blanke man te krijgen," merkte een derde op.

Maar sommige fans kwamen naar Wendy's verdediging.

"Date wie je gelukkig maakt, ras doet er niet toe", lees een commentaar.

Wendy Williams Mike Esterman
Wendy Williams Mike Esterman

Wendy Williams en zakenman Mike Esterman gingen in mei uit elkaar.

Esterman, 53, vertelde Page Six, de voormalige radiopresentator, 56, "het verdient om bij iemand te zijn die misschien meer tijd heeft" om met haar door te brengen.

Eind februari deed Esterman mee aan "Date Wendy" op The Wendy Williams Show voor een kans om te daten met de legendarische radio-dj.

Nadat ze bij de laatste drie was gekomen, koos de 56-jarige de CEO en vastgoedmagnaat als haar nieuwe aanbidder.

Wendy heeft ondertussen haar scheiding van ex-man Kevin Hunter afgerond op 23 januari 2020, na een huwelijk van 22 jaar. In 2019 kwam aan het licht dat Kevin een dochter verwekte, Journey, 2, met zijn oude minnares, Sharina Hudson. Williams gaf toe dat ze al minstens "13-15 jaar" op de hoogte was van de overspelige relatie van haar man.

Kevin Hunter en Wendy Williams
Kevin Hunter en Wendy Williams

"Ze was een van deze niet-slimme vrouwen die naar de grote stad met felle lichten verhuisde en ze wilde model worden", zei Williams over Hudson.

"Je weet hoe de meisjes met de sprankelende champagneflessen in de club, ze mensen ertoe brengen meer geld uit te geven, ze kleden zich schaars gekleed en dat soort dingen."

Wendy en Kevin delen 21-jarige zoon, Kevin Jr.

Aanbevolen: