Wat heeft Liam Hemsworth gedaan tijdens Miley's 'Plastic Hearts'-tijdperk?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Liam Hemsworth gedaan tijdens Miley's 'Plastic Hearts'-tijdperk?
Wat heeft Liam Hemsworth gedaan tijdens Miley's 'Plastic Hearts'-tijdperk?
Anonim

Liam Hemsworth is grotendeels buiten de publieke belangstelling gebleven sinds zijn splitsing van Miley Cyrus Cyrus heeft haar pijn en resoluties van de breuk in haar muziek gekanaliseerd. Haar zelfontdekking heeft dan ook geresulteerd in een rockalbum dat dezelfde grillige rebellie van Joan Jett en Blondie terugbrengt. Wat heeft Hemsworth gedaan tijdens zijn eigen hernieuwde verbinding met zijn individualiteit?

Kanaliseren naar fitness

Hoewel Hemsworth de details van zijn leven weghoudt van sociale media, is zijn fitnessroutine een duidelijke trend op zijn Instagram. In een interview met Men's He alth vertelde hij dat hij de tijd heeft genomen om de kleine geneugten in zijn leven te waarderen.

Trainen is een van die minuutjes die bovenaan zijn lijst staan: "Ik kreeg eind vorig jaar een baan [Most Dangerous Game] die extreem fysiek was. Ik bracht het grootste deel van het project door met rennen en in elkaar geslagen worden. Het was gewoon brutaal. Ik leunde veel voorover. Hardlopen is zo schokkend."

Hij hangt rond met Gymshark-atleet Ross Edgley en hun vriendschap dient als wederzijdse motivatie. Hij pronkt met zijn gekke kant met vrienden en bloeit op in de liefde die ze heeft voor de mensen om hem heen.

Tijd doorbrengen met familie

Hemsworth gebruikt zijn tijd ook om zijn familie te waarderen. Een knipperlichtrelatie. Aangezien zijn verloving met Cyrus twee jaar geleden in december plaatsvond, kunnen de feestdagen nog steeds ongemakkelijk zijn met de genezen wonden van oude herinneringen.

We moeten de man respecteren omdat hij zijn eigen conclusies over zijn scheiding geheim houdt en zijn huidige relatie met Gabriella Brooks respecteert. Us Weekly meldde dat de twee genieten van quality time in Australië.

Brooks is 23 jaar oud en kan goed overweg met de familie van Hemsworth. Cyrus heeft na de scheiding van haar en Hemsworth haar eigen relaties aangeknoopt. Ze lijken allebei gelukkig te zijn en presenteren hun ware zelf ondanks de tumultueuze scheiding.

Het model heeft duidelijk een tastbare hoeveelheid duidelijkheid gebracht in het leven van Hemsworth, hoewel alle informatie die de media hebben afkomstig is van insiderbronnen. Hemsworth moet nog een interview doen over zijn scheiding. Laten we die keuze respecteren en hem het beste wensen in 2021.

Aanbevolen: