Wat heeft 'Survivor'-gastheer Jeff Probst gedaan tijdens quarantaine?

Inhoudsopgave:

Wat heeft 'Survivor'-gastheer Jeff Probst gedaan tijdens quarantaine?
Wat heeft 'Survivor'-gastheer Jeff Probst gedaan tijdens quarantaine?
Anonim

Survivor-fans verheugen zich! Ons favoriete spel van strategie en overleving is terug met zijn 41e seizoen, na een onderbreking tijdens de pandemie. Het einde van vorig seizoen voelde een beetje onsamenhangend, aangezien de finale – een paar maanden na het filmen en waarin de winnaar wordt gekroond – via Zoom plaatsvond. Nu is de show terug naar zijn vroegere versie, waardoor fans enthousiaster dan ooit zijn om in de waanzin te duiken. Aan het roer van de show staat natuurlijk de oude gastheer Jeff Probst, die ook als uitvoerend producent van de show fungeert. Hij is het gezicht van Survivor, is de gastheer sinds de oprichting in 2000 en is gedurende zijn 21-jarige bestaan zeer betrokken geweest bij het format en de besluitvorming. Jeff Probst is zo verankerd in het Survivor-universum dat het bijna onmogelijk is om een beeld van hem op te roepen, niet op een afgelegen, tropische locatie boven Tribal Council. Jeff Probst in zijn eigen keuken koffie zetten? Kan het me niet voorstellen! Maar hij moest iets vinden om te doen tijdens deze lange 18 maanden, en we wilden weten wat. Laat allemaal je buffs vallen, hier is alles wat Jeff Probst heeft gedaan tijdens quarantaine.

7 Hij pitchte een nieuwe versie van 'Survivor'

Jeff Probst heeft vaak gesproken over de noodzaak dat de show constant evolueert als reactie op de huidige omstandigheden, en dat is een belangrijke reden waarom de show, erm, al zo lang bestaat. Toen de pandemie de productie medio maart 2020 stopzette, kwam Jeff Probst in actie en presenteerde Mike White zijn nieuwe visie: een kortere competitie van slechts 26 dagen, geen voedselrantsoenen, kleinere stammen en verschillende andere wendingen en voordelen.

6 Hij zat 3 maanden vast op Hawaï

Zwaar leven! Jeff Probst was met zijn gezin op Hawaï, een jaarlijkse reis, toen de COVID-lockdown begon. Hij en zijn vrouw Lisa Ann Russell, samen met haar twee tienerkinderen, verbleven daar uiteindelijk ongeveer 3 1/2 maand. Hij noemde deze periode "waarschijnlijk de beste drie en een halve maand van [zijn] laatste 20 jaar." Dat zouden we ook doen, als we zijn budget hadden!

5 Hij leerde iets over zichzelf

Vanaf zijn tijd op Hawaï zegt Jeff Probst dat hij iets belangrijks heeft geleerd over zijn ware aard. "Dit is wat ik heb geleerd - dat ik een soort commune ben", zei hij. "Ik heb gewoon een buurt nodig met misschien 12 huizen en ik kies de 12 families die erin wonen … alles zou redelijk goed moeten gaan, we zullen voor elkaar koken, we zullen rondhangen, we zullen niet rondhangen, Ik heb niet echt een gigantische wereld nodig, ik heb alleen mijn kleine cirkel nodig."

4 Hij bracht hulde aan een 'overlevende' speler die overleed

Sunday Burquest, een speler in het Millennials vs. Gen X-seizoen van 2016, stierf in april 2021, en het S urvivor-universum kwam samen om haar te eren en haar uitstekende spel in de show te herinneren. Fans waren ontroerd toen Jeff Probst haar hulde bracht na haar dood en zei: "Sunday Burquest had een van de helderste glimlachen van iemand die ooit Survivor speelde. Ze straalde vriendelijkheid en begrip uit. Ze leek beter dan de meesten te begrijpen dat het leven er is om te leven, dus zeg waar mogelijk ja tegen het leven. Mijn condoleances gaan uit naar haar familie en vrienden."

3 Hij nam moeilijke beslissingen over de volgende locatie

Blijkbaar is seizoen 41 bijna opgenomen in Georgia of Hawaii. Vanwege de filmcomplicaties van COVID moesten Jeff Probst en andere producenten een aantal keuzes maken over waar de volgende filmlocatie logistiek zou kunnen zijn. Geen haat tegen Hawaï of Georgië, maar… we zijn blij dat ze de zaken hebben rechtgezet en uiteindelijk gefilmd in Fiji.

2 Hij speelde veel tennis

Fallout Boy-bassist Pete Wentz vertelde GQ dat hij de hele tijd tennis speelt met Jeff Probst, en dat de Survivor-host eigenlijk behoorlijk competitief is in de robuuste tennisscene in Los Angeles. "Hij is erg competitief", zei de muzikant. "Het is goed voor mij, want mijn coach zegt:" Kerel, je moet erom geven.'"

1 Hij vierde de 20e (en 21e) verjaardag van de show

Survivor ging in première op 31 mei 2000. Op 31 mei 2020 was het 20 jaar geleden dat de show het Amerikaanse publiek voor het eerst boeide, nog niet overladen met reality-tv-opties, en Jeff Probst weet dat een run van twee decennia niets is om schud een stokje bij. Vooral in het moderne internettijdperk met kortere aandachtsspanne en minder nadruk op creatieve integriteit, is een show die zo lang overleeft en relevant blijft een prestatie. Op 31 mei 2021, de 21e verjaardag van de show, tweette Jeff Probst: "Ik kan niet geloven dat het 21 jaar geleden is sinds de seriepremière van @survivorcbs. Ik wilde vandaag tijd vinden om alle trouwe fans te erkennen voor de voortdurende steun, we zouden geen 21 jaar sterk zijn zonder jou. Bedankt, ik kan niet wachten tot je S41 in de herfst op @CBS ziet."

Aanbevolen: