De echte reden waarom de nettowaarde van Britney Spears is gedaald tot slechts $ 60 miljoen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de nettowaarde van Britney Spears is gedaald tot slechts $ 60 miljoen
De echte reden waarom de nettowaarde van Britney Spears is gedaald tot slechts $ 60 miljoen
Anonim

Ondanks dat het een van de best verkopende popsterren aller tijden is, zou het fortuin van Britney Spears' je anders vertellen. De blonde schoonheid heeft een geweldige carrière van drie decennia in de entertainmentindustrie achter de rug, maar na een beruchte ineenstorting in 2007, verschillende slechte financiële beslissingen en een voortdurende rechtszaak met haar vader Jamie over haar voogdijschap, heeft Brit veel verloren van geld.

Terwijl Kylie Jenner en Kanye West kunnen opscheppen over hun miljardairstatus dankzij hun succesvolle merken, blijft het vermogen van Britney dalen, nadat het onlangs werd geschat op slechts $ 60 miljoen, wat schokkend is gezien alle miljoenen die ze heeft verdiend sinds de release van haar debuutalbum uit 1999, … Baby One More Time.

Dus wat is er met Britneys geld gebeurd en waarom is ze maar $60 miljoen waard?

Britney's fortuin blijft afnemen

Het is geen verrassing dat Britney veel geld heeft verloren sinds ze naar verluidt weigert door te gaan met het uitbrengen van muziek totdat ze is bevrijd van haar conservatorium dat onder toezicht staat van haar vader, met wie de 'Stronger' hitmaker sinds de zomer van 2019.

Jamie zorgde in september 2019 voor de krantenkoppen nadat berichten beweerden dat hij een fysieke woordenwisseling had gekregen met de zoon van zijn dochter, Sean Preston, waardoor de ex Kevin Federline van het Verenigd Koninkrijk aangifte deed bij de 68-jarige.

Het incident leidde er ook toe dat Britneys voogdijovereenkomst werd herzien, waarbij Kevin Sean en Jayden 70 procent van de tijd ontving, terwijl hun moeder de resterende 30 procent achterliet.

Hoewel dit niet is bevestigd, gezien het feit dat Britney en K-Fed ooit samen dezelfde hoeveelheid voogdijrechten over hun kinderen deelden, waarbij de voormalige achtergronddanseres de jongens vaker dan hun moeder had, zou dat kunnen betekent dat hij vervolgens een hogere vergoeding verdient aan kinderbijslag.

Ondertussen beweerde Us Weekly in november 2020 dat de 39-jarige weigerde door te werken totdat ze werd ontslagen uit haar 12-jarige conservatorium, waardoor ze geen controle had over persoonlijke zaken, zaken, en hoeveel geld ze in een maand kan uitgeven.

Britney is onvermurwbaar dat ze niet langer door haar vader hoeft te worden geleid of verteld hoe ze haar leven moet leiden, en totdat de door de rechtbank bevolen motie is opgeheven, zal ze niet meer terug naar de opnamestudio gaan om te werken aan nieuw muziekmateriaal - zelfs als de beslissing de zangeres haar carrière zou kunnen kosten.

“Britney heeft aangegeven dat ze niet meer wil werken omdat ze zichzelf niet in wezen onder curatele wil houden. Britney vindt het vervelend dat haar vader een maandelijkse toelage krijgt van ongeveer 10.000 dollar per maand voor zijn diensten die toezicht houden op haar financiën.

Er moet ook worden opgemerkt dat Britney, die geen album heeft uitgebracht sinds Glory uit 2016, honderdduizenden vergoedingen blijft betalen aan de mensen die met Jamie samenwerken om toezicht te houden op het conservatorium, bovenop het geld dat haar vader krijgt voor zijn toezicht.

In december 2020 kwam Jamie naar voren om zijn mening te uiten na maanden van online misbruik door Britney's fans die erop stonden dat de 'Toxic'-ster oneerlijk werd behandeld door haar vader.

Jamie had in rechtbankpapieren beweerd dat zijn dochter mentaal niet in staat was om voor zichzelf te zorgen, maar hij had er geen probleem mee dat ze voor een periode van twee jaar op slopende wereldtournees en frontman in Las Vegas-residenties ging.

De laatste was stevig in zijn woorden aan CNN en beweerde dat Brit alle steun nodig heeft die ze kan krijgen, en hoewel de twee het afgelopen jaar hun ups en downs hebben gehad, benadrukte hij dat hij niet zou stoppen met helpen zijn dochter met haar psychische aandoening zolang de rechtbank blijft geloven dat zijn bijdragen aan het conservatorium geldig blijven.

“Ik hou van mijn dochter en ik mis haar heel erg. Als een familielid speciale zorg en bescherming nodig heeft, moeten gezinnen opstaan, zoals ik de afgelopen 12 jaar heb gedaan, om Britney onvoorwaardelijk te beschermen, beschermen en van haar te blijven houden.

"Ik heb en zal blijvende liefde en felle bescherming bieden tegen degenen met eigenbelangen en degenen die haar of mijn familie kwaad willen doen."

Jamie's advocaat Vivian Lee Thoreen herhaalde soortgelijke woorden door te beweren dat de relatie die zijn cliënt deelt met Britney niet anders is dan die die anderen delen met hun vader, eraan toevoegend dat ondanks alles wat in de pers is gezegd, de twee nog steeds in gesprek met elkaar.

"Jamie's relatie met Britney is niet zo anders dan je gemiddelde vader-dochterrelatie in zoverre er altijd wederzijdse liefde en respect voor elkaar is geweest," legde ze uit.

“Totdat de door de rechtbank aangestelde advocaat van Britney, Sam Ingham, Jamie een paar maanden geleden abrupt instrueerde om geen contact op te nemen met Britney, hadden Jamie en Britney tijdens het hele conservatorium vaak en regelmatig met elkaar gesproken. Sterker nog, ze hadden elkaar de dag ervoor nog gesproken en hadden een prettig en collaboratief gesprek gehad.”

Aanbevolen: