De echte manier waarop Jessica Simpson haar nettowaarde tot $ 200 miljoen opleverde

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Jessica Simpson haar nettowaarde tot $ 200 miljoen opleverde
De echte manier waarop Jessica Simpson haar nettowaarde tot $ 200 miljoen opleverde
Anonim

Af en toe komt er een ster langs die van alles een beetje kan. Ze kunnen zingen, acteren en zelfs succesvolle bedrijven runnen. Deze sterren zijn zeldzaam, daarom kunnen ze een fortuin verdienen terwijl ze bovenop zitten, en een voorbeeld van een ster als deze is Jessica Simpson.

De zangeres heeft de krantenkoppen gehaald om verschillende redenen, waaronder haar liefdesleven, haar jongere jaren in entertainment en zelfs elementen van haar gezinsleven. Simpson heeft ook de krantenkoppen gehaald vanwege haar vermogen om geld te verdienen.

De ster is naar schatting $200 miljoen waard, dus laten we eens kijken hoe ze het voor elkaar heeft gekregen!

Jessica Simpson was een popster

Tijdens het einde van de jaren negentig stormde Jessica Simpson de popscene binnen op zoek naar een plek naast Britney Spears en Christina Aguilera. Hoewel ze nooit zo groot was als een van beide, had Simpson een geweldige muziekcarrière en kon ze de bal aan het rollen krijgen op haar enorme vermogen.

Haar debuutalbum, Sweet Kisses, werd door de RIAA 2x platina gecertificeerd en de verkoop nam enorm toe dankzij het feit dat meerdere nummers de top 40 van de Billboard-hitlijsten bereikten. Van daaruit kon de zangeres haar succes in het rollen van de muziek behouden.

Dus, hoe succesvol was Jessica Simpson in de muziekwereld?

"Ze heeft wereldwijd 20 miljoen platen verkocht. Simpson heeft in Australië in totaal meer dan 426.000 exemplaren verkocht en stond in de113 op de 1000 artiestenlijst van ARIA Music Decade Charts (1980–) In 2009 noemde Billboard Simpson de 95e overall beste artiesten van het decennium. Simpson stond ook op nummer 86 in Billboard 200 Artists, uitsluitend op basis van albumverkopen, " meldt The Vogue.

Simpson had een solide muziekcarrière en ze was in staat om dit om te zetten in enig succes op reality-tv en in de filmwereld.

Ze acteerde ook en speelde op reality-tv

Jessica Simpson liep echt voorop, want ze was een van de eerste en meest beruchte beroemdheden die een realityshow had. Het functioneert tegenwoordig vooral als een tijdcapsule uit een verloren tijdperk, maar in die tijd was haar realityshow met haar ex, Nick Lachey, behoorlijk populair.

Buiten haar realityshow had Simpson in de loop van de tijd tal van andere tv-rollen. Ze was in shows zoals That '70s Show, The Twilight Zone, Punk'd, Project Runway en een aantal shows waarin ze gewoon als zichzelf verscheen.

In de filmwereld deed Simpson veel werk. Ze kreeg rollen in films als The Master of Disguise, The Dukes of Hazard, Employee of the Month en zelfs The Love Guru. Ze was nooit een productieve actrice, maar dat zijn leuke credits voor elke artiest.

Het is duidelijk dat de wereld van entertainment geweldig was voor Jessica Simpson, en het was ook nogal lucratief. Dat gezegd hebbende, vergaarde de ster haar $ 200 miljoen, grotendeels dankzij een aparte onderneming.

Her Lifestyle Brand maakte een fortuin

Volgens Go Banking Rates: "In 2005 voegde ze officieel 'business mogul' toe aan haar cv met de lancering van haar lifestyle-merk, de Jessica Simpson Collection. Simpson verkocht in 2015 een meerderheidsbelang in het bedrijf, dat bracht destijds $ 1 miljard aan jaarlijkse detailhandelsverkopen op, meldde Forbes. In 2020 debuteerde Simpson een memoires getiteld "Open Book" die nummer 1 bereikte op de bestsellerlijst van de New York Times.

De site merkte ook op dat "Jessica Simpson Collection, een mode- en accessoiremerk dat al in 2014 $ 1 miljard aan jaaromzet binnenbracht - genoeg om nooit meer een noot meer te hoeven zingen."

Ja, als je dacht dat het de muziek was die de klus geklaard heeft, denk dan nog eens goed na. Haar lifestyle-merk was een grote hit en het leverde haar een levensveranderende hoeveelheid geld op.

Simpsons merk veranderde van eigenaar, en zo verdiende ze een hoop geld. Door de pandemie moest het bedrijf dat het merk bezit echter verkopen. Dankzij een contractuele clausule kon Simpson haar merk krijgen.

"In augustus 2021 betaalde Jessica, die met een investeringsbank werkte om te helpen met financiering, $ 65 miljoen om haar merk terug te krijgen met goedkeuring van een faillissementsrechter", schrijft Celebrity Net Worth.

Jessica Simpson is honderden miljoenen dollars waard, en het is verbazingwekkend om te zien wat de popster heeft kunnen bereiken sinds ze voor het eerst een groot succes werd in de muziek. Stel je eens voor hoe hoog ze dit vermogen kan nemen nu ze het merk terug heeft.

Aanbevolen: