Billie Eilish brak net het internet met haar sloopkogel

Inhoudsopgave:

Billie Eilish brak net het internet met haar sloopkogel
Billie Eilish brak net het internet met haar sloopkogel
Anonim

Billie Eilish heeft zojuist het internet gebroken met haar sloopkogel.

Haar Instagram-pagina barstte los met reacties van fans die zowel geschokt als opgetogen waren, en het is heel goed mogelijk dat Billie Eilish de wereld zojuist heeft laten zien dat ze haar fans zoveel meer te bieden heeft dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Dit zijn niet de gebruikelijke beelden die we van Eilish gewend zijn. Het is brutaler, vrouwelijker en verleidelijker. Eilish verschijnt in een korte kilt en kniehoge legerlaarzen met een sloopkogel op sleeptouw, en maakt enorme golven ter promotie van haar nieuwe film, The World's A Little Blurry.

Dingen opwarmen

De sloopkogel van Eilish is heel anders dan de kijk van Miley Cyrus op dingen toen ze er een gebruikte. Wat de bal en de keten van roem lijkt te zijn, rechtstreeks verbonden met de boodschap van haar aankomende film, wordt gezien als de kracht die de Eilish oplevert, afgewisseld met het gewicht dat ze voelt dat ze met zich meedraagt.

Fans reageerden meteen positief op de beelden, verheugd om een andere kant van hun favoriete ster te zien, en ze werden nog enthousiaster naarmate het aftellen hen nog dichter bij hun kans brengt om haar film te zien.

Naast het opwarmen van dingen met haar sloopkogel, wat een onmiskenbaar krachtig beeld is, beeldt Eilish zichzelf ook af in een comfortabele outfit met rood prikkeldraad en haar branding eroverheen. Natuurlijk, voor het geval iemand het punt had gemist, voegde ze een erg wazig beeld van zichzelf toe.

Het lijkt erop dat de wereld een beetje wazig is voor Eilish, en het staat op het punt erg wazig te worden voor haar fans.

Fans Go Nuts

Eilish heeft nog nooit een statement gemaakt zoals dit en fans leken verrast te worden door de aangrijpende berichten en de frisse, nieuwe versie van Eilish toen ze het toneel bestormde.

Fanberichten stroomden onmiddellijk binnen, de meeste vol vuuremoji's en fans die zo opgewonden waren dat ze nauwelijks de woorden konden vinden om te zeggen. De meeste opmerkingen bevatten berichten zoals; "IEMAND GEEF MIJ EEN INHALER", "Ik zweet", "VERNIETIG ME MET UR WRECKING BALL AUB," en "active era, omg."

Er is nog maar een dag voordat haar sloopkogel toeslaat en haar filmdebuut.

Aanbevolen: