Billie Eilish monopoliseert haar roem met een nieuwe muziekshow, en ze houdt het in de familie

Inhoudsopgave:

Billie Eilish monopoliseert haar roem met een nieuwe muziekshow, en ze houdt het in de familie
Billie Eilish monopoliseert haar roem met een nieuwe muziekshow, en ze houdt het in de familie
Anonim

Billie Eilish is misschien nog maar 18 jaar oud, maar ze is een slim koekje. Er is hier geen one-hit-wonder-syndroom! Ze monopoliseert haar plotselinge roem en grijpt elke gelegenheid aan om haar imperium op te bouwen.

Ze verheft ook haar familieleden terwijl ze haar klim naar de top voortzet. Ze laat niet alleen haar broer Finneas haar assisteren in productie-elementen wanneer ze met hem samenwerkt aan haar liedjes, maar ze werkt nu ook samen met haar vader.

Ze heeft een plan aangekondigd om samen met haar vader Patrick O'Connell een Apple Music Show te lanceren. Dat klopt mensen, de Eilish-invasie is in volle gang!

Waar gaat deze muziekshow over?

Op dit moment blijft de show naamloos, maar er is vastgesteld dat deze als 6 afzonderlijke afleveringen zal worden uitgezonden.

De focus is simpel: ze deelt muziek en dat is belangrijk voor haar. Daily Mail citeert haar als volgt; "Mijn vader heeft me een aantal van mijn favoriete nummers ter wereld laten zien en ik heb hem nummers laten zien waar hij van houdt en ook dol op is." Muziek delen is een belangrijk element voor deze familie.

Het in de familie houden

Billy Eilish onderhoudt duidelijk een hechte band met haar familie. Haar broer Finnease maakt een groot deel uit van haar onderneming en verschijnt met haar in de meeste interviews en optredens. Hij is een medewerker, producer en vertrouweling.

Als het op deze nieuwe onderneming aankomt, is ze van plan dezelfde familieband te behouden. Haar vader zal niet het enige familielid zijn dat betrokken raakt bij haar aanstaande muziekshow. Haar moeder zal het toneel betreden om wat liedjes te delen, net als Finneas natuurlijk.

The LA Times meldde haar opwinding over het aanstaande project, en Eilish geeft toe dat dit nieuwe project even wennen is. Ze zegt; "Ik denk dat we misschien een beetje te veel gepraat hebben", verwijzend naar de eerste aflevering.

Fans zijn enthousiast om meer te weten te komen over deze show en hopen hem binnenkort te kunnen zien!

Aanbevolen: