The Rock brak net een Chuck E. Cheese-rit op het feest van zijn dochter

Inhoudsopgave:

The Rock brak net een Chuck E. Cheese-rit op het feest van zijn dochter
The Rock brak net een Chuck E. Cheese-rit op het feest van zijn dochter
Anonim

Het v alt niet te ontkennen: Dwayne 'The Rock' Johnson is een super enthousiaste vader. Zijn sociale contacten zijn een schattige (en unieke) combinatie van trotse oudermomenten, het leven van Hollywood-filmproducties en intense trainingsbeelden, maar niets lijkt hem gelukkiger te maken dan de tijd die hij deelt met zijn kinderen.

Dwayne heeft Simone (19), Jasmine (5) en Tiana (3). Jasmine (ook bekend als Jazzy) werd in december eigenlijk vijf, maar de fam gaf haar dit weekend een EXTRA verjaardagsfeestje in een Chuck E. Cheese-speelplaats in Californië. Dit is wat er gebeurde.

Jazzy werd 5 en een half

The Rock en twee dochters
The Rock en twee dochters

Zoals gedeeld op Dwayne's IG-hoofdfeed (en hieronder weergegeven), vertelde hij fans dat dit weekend Jasmine's 5e en een halve verjaardag markeerde. Waarom vieren we vijf en een half, vraag je? Het blijkt dat haar mid-pandemische feest niet helemaal was wat The Rock vond dat zijn lieve dochter verdiende.

"We hebben de joint verhuurd voor Jazzy's 5 1/2 (omdat ze nooit haar feest heeft gehad tijdens Covid-lockdown), zodat alle kinderen helemaal gek kunnen worden en een knaller kunnen hebben, "hij uitgelegd in het bijschrift van de post.

Hij vertelde ook dat het feest al om 8.30 uur plaatsvond ("ja, 8.30 uur") dankzij het behulpzame en gedienstige personeel van Chuck E. Cheese.

"Een grote warme MAHALO aan het Chuckee Cheese-personeel omdat ze vroeg in de ochtend kwamen om zo goed voor onze families te zorgen", schreef hij. Hij moest speciaal bedanken voor één incident in het bijzonder…

The Rock reed (en brak) een 'Jungle Cruise'-rit

Zoals hij verder uitlegde in zijn bijschrift, verliep niet alles aan Jazzy's feest van een leien dakje. Hij heeft zelfs een van de kleine Chuck E. Cheese-ritten gepakt! Hier is dat verhaal in zijn eigen woorden:

"Berijden van de @chuckeecheese-versie van 'Daddy's JUNGLE CRUISE'… We hebben allemaal een GEWELDIGE tijd gehad en zoals je hier kunt zien, heeft mijn 270 pond dit arme bootje volledig losgemaakt van zijn gelukkige hydraulische scharnieren. Sorry, Chuckee (ik' Ik stuur je wat tequila voor je problemen;)."

In zijn hashtags voegde hij eraan toe dat de kleine boottocht "nowoutofservice" was. Oeps.

Vrienden en fans hebben hem er voor gebraden

Dwayne 'The Rock' Johnson
Dwayne 'The Rock' Johnson

Dwayne's beroemde vrienden verspilden geen tijd door hem over het incident op IG te slepen.

"Die rit heeft dankzij jou een 'Scheduled for Maintenance'-registratie gekregen", zei komiek James Andre Jefferson Jr.

Een van de meest populaire opmerkingen was van podcaster Rocky Dale Davis, die 'Jaws' citeerde en schreef: "We hebben een grotere boot nodig."

Fans waren echter dol op de positieve houding van Dwayne, waaronder een Chuck E. Cheese-medewerker genaamd Matt, die The Rock in zijn bijschrift schreeuwt.

"Ik kan je niet vertellen hoeveel dit voor mij betekent, broeder", schreef Matt op Dwayne's post via zijn eigen IG-account. "Ik hou van jullie allemaal, bedankt dat je me de kans hebt gegeven om jou en je mooie familie te dienen. Het feest was geweldig."

Iemand die die vent loonsverhoging geeft!

Aanbevolen: