Billie Eilish bestelde een Billie Eilish Halloween-kostuumpruik om haar gebleekte haar te verbergen

Inhoudsopgave:

Billie Eilish bestelde een Billie Eilish Halloween-kostuumpruik om haar gebleekte haar te verbergen
Billie Eilish bestelde een Billie Eilish Halloween-kostuumpruik om haar gebleekte haar te verbergen
Anonim

Billie Eilish heeft uitgelegd hoe ze erin slaagde haar platina-sloten geheim te houden en daarbij hoort een Halloween-kostuum.

De Ocean Eyes-zangeres nam zelfs haar toevlucht tot Amazon om een Billie Eilish Halloween-kostuumpruik te kopen, die haar kenmerkende kapsel slecht nabootste: groene wortels en zwarte lengtes.

Billie Eilish bestelde een lelijke pruik bij Amazon om haar platina-sloten te verbergen

Eilish ging voor volledig platina voor haar prachtige Britse Vogue-cover en fotoshoot. Zoals de meeste mensen met gebleekt haar weten, is de overgang van brunette naar blond een lang proces dat meerdere rondes omvat.

"Dus, van zwart naar blond is een groot ding, "vertelde Eilish aan Stephen Colbert.

“Ik deed het eerste proces en wachtte twee weken zodat het een beetje kon genezen, en opnieuw en wachtte toen twee weken, en wachtte toen een week…” ging ze verder.

Eilish zei dat ze wist dat haar haar "deze verwerkingsperiode zou doormaken waarin het er krankzinnig uit zou zien".

"En ik wilde er niet gek uitzien, maar ik had snel iets nodig, dus bestelde ik letterlijk een Billie Eilish Halloween-kostuumpruik op Amazon", zei de zangeres.

Maar de slecht gemaakte pruik was niet wat ze had verwacht.

"Het was verschrikkelijk, het was het lelijkste wat ik ooit heb gezien", gaf ze toe.

"En toen liet ik een professionele maken. Het was echt snel gemaakt, " vervolgde ze.

Eilish zei ook dat ze niet probeerde Hannah Montana haar fans aan te trekken.

"Nee, ik zag er gewoon verdomd gek uit en ik moest er niet gek uitzien," legde ze uit.

Billie Eilish praat over haar Britse Vogue-cover

Eilish ging ook in op het gesprek over het lichaamsbeeld dat haar Vogue-cover opriep en hoe ze reageert op dat aandachtsniveau van volgers.

"Ik word opgewonden", zei ze over het breken van haar eigen record van het krijgen van een miljoen likes in zes minuten.

"Ik denk dat ik er alleen maar meer door wil om nooit meer iets te posten, want […] ik heb het gevoel dat ik meer wilde posten als het minder mensen om haar kon schelen," zei ze.

"En nu er meer mensen om me geven, vind ik het eng", zei ze.

Eilish definieerde de ervaring van het plaatsen van haar Vogue-foto's op haar socials als "een zeer surrealistische week".

“Het was zo raar op de dag dat al die foto's uitkwamen, want ik plaatste er een en dan zag ik: 'Billie Eilish heeft het record gebroken voor de snelste foto ooit geliked', en dan postte ik nog een en dan zeiden ze: 'Billie Eilish heeft zojuist het andere record gebroken dat ze zojuist heeft gebroken met de nieuwe snelste foto ooit leuk gevonden',' zei ze.

Aanbevolen: